Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virágelvtárs

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi képgalériában a tegnapi CEU tüntin résztvevő balliberális politikusokból válogattunk egy párat. A borítóképen a szoci élcsapat: Horváth Csaba, Molnár Gyula és Hiller István. ..
Van abban valami furcsa és megmagyarázhatatlan, ahogy az élet ismétli önmagát az MSZP meg a környéke által rendezett mikroszkóp színpadon. Négy éve ilyenkor, aki élt és mozgott a szoclib értelmiség környékén, a nevezetes Bitó-szalonban tologatta a balos hadtesteket a terepasztalon. Van még lejjebb:…..
Újabb fordulatot vett Pukli Istvánnak – ennek a következetes és a rendíthetetlen 21. századi karakternek – a története. A Magyar Narancs beszámolója szerint Pukli „szeretne egy konzervatív szemléletű pártot, amelyet nem a pénz és a hatalom hajt.” Tervének pikantériája, hogy korábban hevesen tagadta,…..
Az Európai Parlament elnöke szerint a kvótareferendum annak az 1300 migránsnak az elutasításáról szól, akiknek hazai elhelyezését Magyarország megtámadta az Európai Bíróságon. Komoly menet elébe néznek az Európai Unió megújulását szorgalmazók. Pozsonyban hamarosan összeülnek az Európai Unió 27…..
Nehéz napokat élnek át most a balliberálisok. Hiába várták, hogy kárörvendően gúnyolódhassanak a nemzeti tizenegyünkön. Sőt több mint egy hete nemzeti büszkeség tölti meg az embereket országszerte. Hiába rontottak a balliberálisok ismét saját nemzetükre, nem sok sikerélményük volt az elmúlt…..
Vona Gábor a minap interjút adott a Magyar Időknek, amelyben többek között arról beszélt, hogy a Simicska Lajost emberinek és szimpatikusnak tartja, legutóbbi találkozásuk során pedig sikerült őszintén beszélgetniük egymással. A Jobbik elnöke szerint nekik nem kell támadniuk Simicskát. Nem mindig…..
Nagyot fordult a világ a kölni események óta. A liberális New York Times olyat írt le, amit még a Magyar Idők sem: Merkelnek mennie kell. Tíz nappal azután írta ezt az amerikai újság, hogy észak-afrikai és közel-keleti bevándorlók a kölni dóm előtti téren ünneplő nőket molesztáltak és erőszakoltak…..
Giró-Szászt fikázta pár hete Szigetvári Viktor, akihez az RTL Hírek mintha házhoz menne a kommentekért. Az egyetlen gond, hogy a „nagyon tisztességes” kifejezést percenként átlagban négyszer használó guru korábban a saját cégével szinte ugyanígy járt el. Szintén zavaros az…..
Tóbiás Józsefet tavaly júliusban választották meg az MSZP nagyreményű pártelnökének. A tavaszi választási kudarc után az elnök a párt talpra állítását ígérte, de az elmúlt több mint egy évben ennek ellenkezője történt. A pártmúmiák ismét visszatértek és már az MSZP…..
Gombamód szaporodnak a mecsetek Nyugat-Európában. A dán fővárosban nemrég adták át a legújabbat, de máris a következőt tervezik. Franciaországban pedig az ottani muszlim közösség vezetője a jelenlegi 2500 mecsetet tartja nagyon kevésnek. Akkor lenne elégedett, ha ennek a duplája…..
Soros megszólalt bevándorlásügyben. Szerinte Európa összeomlik, ha nem fogad be minden bevándorlót. Sőt, szerinte még több bevándorló Európába érkezését kellene segíteni. A Soros által pénzelt hazai civilek és médiákok is hasonló álláspontot tolnak, talán nem…..