Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsigmond Kis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Lauren Blog Luxus két keréken 2015.05.18 08:08:30
Rég elmúlt az az idő, amikor már nem feltétlenül azok bicikliznek, akik nem engedhetik meg, hogy autót vásároljanak. Íme 5 példa, mely alátámasztja a fenti állítást. Ezekből a kerékpárokból akár agy autót is vehetnánk. Jócskán benne vagyunk a bringa-szezonban - ezzel nem…..
Zsigmond Kis 2015.06.02 06:08:55
@sp..: Az ártól fögg, h tetszik-e? Minden termékben megfizeted a brand becsült értékét.
Mostanság sokszor hallom innen-onnan, hogy klassz dolog az analóg, meg szépen szól a bakelit, de erre aztán az Isten pénze sem elég, ez kiesik az egyszeri magyar állampolgár lehetőségeinek mezsgyéjén túlra. Tényszerű, hogy a jó analóg hang nem olcsó. Nem lehet megúszni 30-40 ezerből, mint egy…..
Régóta dédelgetett álom, hosszú ideje várt megnyitó - Október elején végre megnyílt a világ egyik legkülönlegesebb parfüm-szalonja, a londoni Harrods áruházban!    A kifejezetten luxus és minőségi áruval foglalkozó áruház a 19. század óta várja a tehetős…..
Valamilyen csodás véletlennek köszönhetően – valójában a forgalmazó közbenjárásával – lehetőségem adódott, hogy kapcsolatba kerüljek Peter Qvortruppal, az Audio Note Uk. alapítójával, vezetőjével. Nyilván előbújt belőlem az élelmes újságíró és rögtön…..