Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozahatalmas

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hely különlegessége, hogy számítógép vezérel mindent, mégis olyan dolgok történnek, amikre senki nem számít. A pálya tervezőjétől megtudtuk, hogy a lenyűgöző technikai hátteret egy mérnök segítségével alakította ki, akinek ebből készült a szakdolgozata is. Már az…..
Holnap az Escape House-ba megyünk, sok jó hallottunk róla, reméljük jó helyezést ér el nálunk! http://escapehouse.hu/ ..
Őket biztosan nem felejtjük el, az első hely, ahonnan együtt szabadultunk. Hosszú a játék, sok a feladat, annak ellenére, hogy gyakorlatilag egy szobában kell játszani. Van egy másik kisebb szoba, de az már csak egy rövid végjáték. Viszonylag sok segítséget kaptunk, így is egy…..
A foglaláskor kellemes meglepetés ért, ugyanis nem okozott gondot nekik előbb kinyitni, hogy egy nekünk megfelelő időpontban mehessünk játszani. Hatalmas plusz pont! A szobák egybe vannak nyitva, nincs megadott sorrend, párhuzamosan lehet bennük haladni, így mindenki el tudja foglalni…..
Kijutós TOPlista TOP LISTA 2014.02.09 22:41:18
  1. Logikamra WonderGround - Budapest 26 pont 2. Észvesztő 1. pálya - Budapest 22 pont 3. Kaland Körút Budapest 22 pont 4. Escape House Budapest 21 pont…..
Tavaly év végén voltunk először kijutós játékon. Sikerült, kijutottunk, ráadásul ketten! Azonnal rákaptunk a dologra, elhatároztuk, hogy minden héten elmegyünk legalább egy ilyen helyre, szeretnénk az összeset végigjárni.Ahogy az újabb és újabb helyszíneket keresgéltük, azt…..