Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MüllerSchmidt

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mitől kihagyhatatlan ajánlat egy ilyen szuperkassza? Az általunk kínált időzáras szuperkasszák úgy vannak kialakítva, hogy a kasszába kerülő pénzt akár közvetlenül a velük egybeépített széfbe lehessen juttatni. A beépített kihalászásgátló megakadályozza, hogy a pénzt kivegyék. Az időzáras…..
Szeretné értékeit biztonságban tudni? Akkor önnek egy széfre van szüksége. Számos típusú széfet kínálunk: normál széf, trezor, bútorszéf, faliszéf, padlószéf, melyeket számos méretben és egyéb opciókkal kínálunk. Tekintse meg kínálatunkat weboldalunkon, és vásárolja meg az önnek tetsző…..
Ha működő lőfegyvereket tartunk otthon, nem csak javallott, de jogszabályban előírt módon kötelező fegyvertároló szekrényekben elzárva tartani azokat. A fegyvertároló szekrénynek biztonságosnak kell lennie, hogy eszközeinkhez ne lehessen könnyedén hozzáférni. A szekrényben lennie kell egy külön…..
Pénztárakhoz, információs ablakokhoz, portához ajánljuk, ablakon keresztül történő átbeszéléshez, kihangosításhoz intercom rendszerű, asztali állomást és különálló hívóállomást is tartalmazó szettünket!   Főbb jellemzők: Asztali mikrofon: 300mm gégecsõ, eltávolítható (XLR…..
A pecsét, noha ma már elavult, nehézkes, és hosszadalmas módszer boríték lezárására, de vitathatatlan előnye, hogy a megsértett pecsét óhatatlanul is árulkodó, például nem lehet visszasimítani észrevétlenül a feszegetés után. Ezen az elven működnek a gyurmazáras kulcsdobozok is, melyek könnyű és…..
Pénzszállító táska mini női távirányítóval Rendelhető csak szirénázó vagy szirénázó és füstpatronos kivitelben. Kézi távkapcsolóval aktiválható, 5-7 munkanapon belül szállítható. Pénzszállító táska pilóta alumínium távirányítóval Távirányítóval, elemmel 1-2 héten belül…..
Ha Önnek is fontos a megbízhatóság és értékei biztonsága, akkor tekintse meg ajánlatainkat! http://femtermek.hu/femszekrenyek-2/biztonsagi-ertek-es-irattarolok/..
Tárolja professzionálisan az autó kiegészítőit! Részleteket az alábbi linken kaphat: http://shop.femtermek.hu/garagebox/garage-box Mentés..
Tekintse meg széles kínálatunkat, és forduljon hozzánk bizalommal! Részletek: http://shop.femtermek.hu/postalada Mentés..
Főként gyárak és ipari területen elhelyezkedő irodák számára ajánlott, hő- és tűzálló szekrény. Iratok és kisebb értékek tárolására alkalmas!..
Ipari összefolyók rozsdamentes acélból a tartósságért és a rugalmas kivitelezésért! Összefolyó test és bűzzáró fedél kínálatunk a következő méretekben áll rendelkezésre: 150-szer 150mm-es 200-szor 200mm-es Egyedi méret-és anyagválasztásra is van lehetőség, erről bővebben tájékozódhat, ha…..
Rendszerezne? Zárható szekrényt venne? Rögzíthető megoldásban gondolkodik? Ajánljuk figyelmébe iratszekrényeinket!   Többrekeszes, külön zárható értéktároló szekrényeink iránt is nagy az érdeklődés, csomagmegőrzésre, értékőrzésre ideális megoldást kínálnak. Vegyszerek, mérgek, illóanyagok…..
Az éles lőfegyvereket biztonságos szekrényekben kell tárolnunk, hiszen, mivel éles lőfegyverekről van szó, ezek potenciálisan veszélyes tárgyak. Kínálatunkban csak és kizárólag biztonságos fegyvertárolókat talál, nézzen körül weboldalunkon vagy kérjen tanácsot elérhetőségeinken!..
A múlt héten megosztottunk néhány technikai információt a széfek védelméről. Azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy nem minden a technika. Jól is kell tudni azt használni, felhasználni. Hiába vásárolunk mi egy igazán jó és megbízható széfet, ha azt olyan helyre…..
..
De nézzük tovább, mit tudnak az általunk kínált széfek? Azt már leírtam, hogy nem lehet egy hajcsattal kinyitni. Ennek egyetlen titka van. Csak és kizárólag minősített, megbízható biztonsági zárakat használunk! Ezeket a zárakat kifejezetten arra a célra fejlesztették ki, hogy…..