Regisztráció Blogot indítok
Adatok
program készítő

549 bejegyzést írt és 972 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött a Vona-Simicska csere lebegtetése a médiában.Havas tanár úr közreműködésével Vona összefogna az lmp-vel és a momentummal,mészáros Viktor leváltása érdekében. Cserébe azt kérik: Momentum a Jobbiktól:Támogassák a melegházasságot! Jobbik a Momentumtól:A választásokig az elnökségi tagok…..
A politikai vezetőkre vonatkozó közös szabályok 8. § (1)38 Ha a politikai vezető megbízatása megszűnik, jogosult az e megbízatására utaló megnevezést használni, kivéve ha megbízatása a) - a miniszterelnök esetében - összeférhetetlenségének kimondása vagy a megválasztásához szükséges feltételek…..
Magyarországra érkeznek az Európai Bizottság auditorai A Miniszterelnökség közleménye: "Nem felel meg a valóságnak, hogy az Európai Bizottság 3-as kategóriába sorolta volna a FAIR rendszert. Az idei uniós elszámolási rendszerben már közel 1,2 milliárd euró összegű elszámolás került összeállításra…..
https://444.hu/2017/11/20/egyetlen-allitasa-sem-igaz-pontrol-pontra-cafolja-soros-a-nemzeti-konzultaciot 1-S@ros Györgyit már régen ki kellett volna tiltani Magyarországról a CEU-val együtt,de mivel nem a fideszesek terve volt ezért jött a konzultáció milliárdokért. 2-S@ros Györgyi szabadította a…..
A Hét kérdése:Fel merik vállalni a parlamentben történő ügyeket:? Az L.C.M. oldalán olvashatták.amennyiben a palotaőröknek eskü alatt kellene vallaniuk,megerősítenék-e?,hogy volt olyan akció a magyar parlamentben ahol az országgyűlési képviselőnő FÉLMEZTELENÜL EGY SZÁL BUGYIBAN ROHANT A…..
L.C.M. 2018-AS programja  (részlet) 1-L.C.M.  nálunk már 2018-ban sem lesz listaállítás(199 független képviselő egy néven,a lista sorsolással lesz eldöntve) 2-Az L.C.M. 2018-ban nem vesz fel állami pénzeket a választásokra 3-Az L.C.M. megfelelő szavazatok esetén CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTI VISSZA…..
2017. okt. 31. - Gyurcsány kampányt indít, hogy vonják meg a határon túliak szavazati jogát Szili: Csak Gyurcsány venné el a határon túli magyarok szavazati jogát   Megvonnák a határon túliak szavazati jogát Gyurcsány Ferencék   L.C.M. 2018-As PROGRAMJA: ÜGYFÉLKAPUN KERESZTÜLI SZAVAZÁS(csak…..
Szó szerint lopják Kálmán Olga műsorában az L.C.M. programját.   itt a videó az esetről: https://www.atv.hu%2Fbelfold%2F20171023-balazs-peter-az-atv-hu-nak-nem-vallalna-hogy-a-dk-mszp-miniszterelnok-jeloltje-legyen&usg=AOvVaw2zHxwd-fjTZjkEp78jvxw1 amikor az L.C.M. PROGRAMJA az atv-nek lett…..
A nagy amerikai think-thank, a Pew Research Center 42 ezer embert kérdezett meg 38 országban a demokráciához való viszonyáról. A világon senki sem vágyik jobban szakértői kormányra, mint a magyarok   Szakértői kormányt kampányában csak az L.C.M. tervében létezik. 1-199 független KÉPVISELŐ egy…..
Az L.C.M. 10 lehetséges miniszterelnök jelöltet tár a választók elé,amelyből a kampány során a szavazók döntik el melyik jelölt legyen az L.C.M. miniszterelnök jelöltje. Amit a jelöltnek teljesíteni kell: 1-Nem lehet párttag  (független) ,ki kell lépnie a pártból! 2-A pártokat civil szervezetté…..
Botka -Vona vita az rtl-n? Mind a ketten beijedtek ,ha Balázs elhúzza a falat vajon ki van mögötte? Botka lehetséges fal mögé rejtett ellenfele 1-Szabó Bálint                                      2-Czeglédy Csaba                                      3-Lattman Tamás Vona lehetséges fal mögé…..
ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSAORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSA2018. áprilisVeszprém megye 1. egyéni választókerületében A választópolgárok száma összesen kb  74.000A szavazó választópolgárok száma összesen  47.500Érvényes szavazólapok száma              47 068 Dr. Navracsics Tibor        …..
L.C.M. ÁLLÁSAJÁNLAT! FÜGGETLEN JELÖLTEKET KERESÜNK KÉPVISELŐI MUNKÁRA AMIT KINÁLUNK: Versenyképes jövedelemHatározott időre (4 év) szóló munkaviszonyUtiköltségtérítés Cafeteria juttatásNincs pártfegyelem2018-ban sorsolásos pártlista Figyelem állami pénzek nélküli párt,ne alapozz állami…..
L.C.M.    2018   1-CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTJÜK A BÜNSZÖVEZETKÉNT MŰKÖDŐ PÁRTOKAT 2-ELTÖRÖLJÜK A LISTÁS SZAVAZÁST 3-199 FÜGGETLEN "MUNKÁS" KÉPVISELŐ 4-BÜNTETHETŐVÉ TESSZÜK A PÁRTELNÖKÖKET 5-NE SZAVAZZ PÁRTOKRA !  LÉTEZIK ALTERNATÍVA A KORRUPT POLITIKUSNAK NEVEZETT CELEBEK ELLEN.  ..
Magyarországon minden állampolgárt általános és egyenlő választójog illeti meg, a szavazás pedig mindenkor közvetlen és titkos 1-PÁRTOK VEZETŐINEK BŰNTETHETŐSÉGE(adósságok visszafizetése,csalás,korrupció)2-HAMIS VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEK(választójoggal való visszaélés,csalás)3-KAMUPÁRTOK(csalás)..
Támogatja a melegházasság bevezetését Magyarországon?..
L,C.M 2018-as programjából1-Pártok megszüntetése(civil szervezetté minősítése)2-Listás szavazás eltörlése (199 jelölt) MÁR ÜZLETELNEK A LISTÁS HELYEKKEL(még jó ,hogy nem karórákra cserélnek el egy listás helyet) A szocialisták harmadolták az országos lista 96 helyét és harmadonként állapították…..
S@ros Georgi államellenes tevékenysége miatt KITILTÁSRA KERÜL . Az ÖSSZES POLITIKUSNAK vissza kell fizetni Sorosnak a tőle kapott ösztöndíjakat és párttámogatásokat. Ezek a sorok szerepeltek 2016-ban az L.C.M. programjában.Erre fel 2017.09  Jön a nemzeti konzultáció a "Soros-tervről" MONDTA…..
PÁRTOK CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTÉSEKÖZVETLENÜL VÁLASZTOTT MINISZTERELNÖKLISTA NÉLKÜLI PÁRT (199 FÜGGETLEN MUNKÁS KÉPVISELŐ)ÁLLAMI TÁMOGATÁS NÉLKÜLI PÁRT(KAMPÁNYPÉNZ STB)KORRUPCIÓ MENTES ÖVEZETBŰNÖZŐ POLITIKUS NÉLKÜLI PÁRTA "KÉPVISELŐ" ÉRTELMEZÉSE(A VÁLASZTÓK AKARATÁNAK KÉPVISELÉSE)NINCS…..
Magyarországot kikerülő útvonal miatt kell nekik a cseh-szlovák kilépés a V4-ből. 1-Egy Magyar határzár esetén az esetleges Lengyel segítséggel ez az egyetlen útvonal marad a németeknek,és a franciáknak-amennyiben nem akarnak nagyobbat kerülni. 2-A másik ok: V4 kibővítése  V7 vagy V8-ra 3-A…..
Itt a 2014-es programból a javaslat: MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁS AZ EU TAGSÁGRÓL INDOKLÁS:Az 2003. április 12-én Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozása ügyében megtartott országos népszavazás a maga 45,62 részvételi százalékával eredményes volt.A népszavazás olyan szempontból volt egyedülálló a…..
100 MEGKÉRDEZETTBŐL 43 SZAVAZNA FÜGGETLEN KÉPVISELŐ MUNKÁSOKRA! Töröljük el 2018-ban a pártokat és a listás szavazást. 199 független képviselő munkás Közvetlen miniszterelnök választás Nincs többé politikus bűnözőAz L.C.M. telefonszámát akár a NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUMBÓL IS MEGSZEREZHETED…..
A MÉDIA PÁRTOK KEZÉBEN VAN ,NEM FOGJÁK BEMUTATNI AZ L.C.M. PROGRAMJÁT 1-PÁRTOK CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTÉSE(ÁLLAMI TÁMOGATÁS NÉLKÜLI CIVIL SZERVEZETTÉ) 2-LISTÁS SZAVAZÁS MEGSZÜNTETÉSE (199 FÜGGETLEN KÉPVISELŐ)az L.C.M-nél már 2018-ban nincs listás szavazás.A jelenlegi rendszerben SORSOLÁSSAL lehet…..
Vajon melyikre gondolhatott O.V. ágyastársa vagy kollégiumi szobatársa? 1-Besúgó múlt érdekházassággal-erről és a többiről is az L.C.M oldalán is olvashatott. 2-Sárisápi bányász múlt 3-Asszonyverés (kútvölgyi klinika),különben is ott dolgozik Nála,miért nem kérdezi meg  4-Minek a szőke…..
Angela Dorothea Kasner Dőnerland kancellárja és Martin SchulzSchulz ugyanis a vitában arról beszélt, hogy szerinte Merkel hibázott a határok megnyitásakor. Szerinte Merkel kész tények elé állította az uniós partnereket, és ez vezetett oda, hogy Orbán Viktor Magyarországa és Jaroslaw Kaczynski…..