Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smid Róbert

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Kell egy csapat:  Érted, Értetek    8 hely, 8 jelölt            Sziráki Zsófia vagyok, harmadéves magyar-finnugor           (-orosz) szakos hallgató. A…..
Valószínűleg ezek lesznek az államvizsga-tételek irodalomból: 1. Az irodalomelmélet története és ágazatai Ajánlott irodalom:A modern irodalomtudomány kialakulása, szerk. Bókay et al., Osiris Kiadó, Budapest, 1998.Terry Eagleton, A fenomenológiától a pszichoanalízisig, ford.…..
1. A kommunikáció folyamata(a kommunikáció fogalma és modelljei; a kommunikációs folyamat tényezői; a kommunikáció típusai)Ajánlott irodalom:Buda Béla 2001. A közvetlen emberi kommunikáció szabályszerűségei. Animula Kiadó, BudapestFercsik Erzsébet–Raátz Judit 2003.…..
MA tájékoztató Az Ma felvételi követelményekről általában az derült ki, hogy még nincs lefixálva, de úgy tervezik, hogy 120 pontos lenne, és hogy a szakdolgozat (de be lehet más írásbeli munkát is nyújtani), az eddigi eredmények és a szóbeli felvételi fog számítani.Hogy…..
KEDVES MINDENKI!BA-S IRODALMI SZAKDOLGOZATI TÉMAVEZETŐK ÉS TÉMÁK ITT:http://irodalom.web.elte.hu/szakdolg08.html(és ezt Emesének nagyon köszönjük)NYELVÉSZETI TÉMAVEZETŐK ÉS TÉMÁK EXKLUZÍVAN A BLOGON (titeket is izgalomba hozott a "Jelentéstörténeti…..
Sziasztok!Smid Róbert vagyok, másodéves BA magyar alapszakos hallgató, az irodalomtudomány szakirány mellett még csinálom a koreai nyelv és kultúra minort is. Egy éve vagyok tagja a Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviseletnek, azóta segítek a programszervezésben, előkészítésben,…..