Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bórembukkk

38 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre népszerűbb a CBD, amit sokan kannabisz olajként keresnek, de sokan nem tudják mi ez valójában. Egyesek szerint mindenre is jó csodaszer, mások szerint semmire sem jó. Részletes tapasztalatainkat leírtuk ebben a cikkben: CBD Olaj hatásai – Hasznos étrendkiegészítő, vagy csodaszer?     Itt…..
Zborai Tamással, a Székesfehérvári Tomfit edzőterem vezető edzőjével beszélgettünk arról, milyen kihívások jelentkeznek akkor, amikor valaki a 4-ik X után vágna bele a rendszeres testmozgásba. Tamás nagy tapasztalattal rendelkezik, ugyanis vendégköre jó része ebből a korosztályból érkezik, ezért…..
  Életünkben számtalan fordulópont létezik. Mikor elkezdjük hosszú utunkat, az első valóban komoly dátum a 14-ik életév, hiszen innentől kezdünk felnőttnek számítani. Ezután jön a 18-ik életév, innentől már vehetünk szabadon alkoholt, beengednek minket a "felnőtteknek" szánt szórakozóhelyekre, és…..
Pár nappal ezelőtt egy szavazással egybekötött vitaposzt keretein belül az elmúlt 2500 év sorsdöntő szárazföldi csatáiról beszélgettünk közel 300 kommenten keresztül. Szokásunkhoz híven most értékeljük a voksolás eredményét, újabb felületet biztosítva a kulturált véleménykülönbségek korrekt…..
Bórembukkk 2019.06.24 12:26:12
@Fredddy: Ha Pompeius győz, marad a káosz, a "birodalom" nem születik meg. Marius előtt 2 komoly sereget is szétkaptak a germánok, volt azért ott para rendesen. Ha Mariust is elpicsázzák nem sok esély maradt volna. De akár Alesiát is ide vehetnénk, sőt Caesar szinte összes csatáját, mert másként fordul a történelem szekere, ha Caesar nem lesz róma diktátora és nem örököl Augustus, aki megszilárdította a birodalmat. Ugyanígy a7 1870-es porosz-francia háború is elég döntő, bár ott konkrétan egy csatát nehéz kiemelni. Grünwald is meghatározta kelet Európa történelmét elég jól. Aztán amikor az oroszok elverték az Arany Hordát, szintén döntő csata volt. Marathon helyet inkább Szalamisznál fordult meg a görög perzsa háború, stb.
Talán Donald Trump 2016-os győzelme okozott utoljára akkora meglepetést, mint az április 8-ai magyar országgyűlési választások végeredménye. A Fidesz győzelme egy percig sem volt kérdéses, a mértéke azonban láthatóan még a kormánypárti politikusokat is váratlanul érte. Ebben a cikkben a harmadik…..
Teljes testet átmozgató edzésterv. Ezt arra használjuk hogy a testünk hozzászokjon a súlyzós edzés terheléséhez. Minden kezdőnek kötelező hozzá szoktatni a testét az edzéshez különben komoly sérülésekre tehetünk szert. Hetente 2-3 alkalommal végezzünk súlyzós edzést.Minden edzés napot kövessen…..
Bár még mondhatjuk, hogy tél van, de hamar eljön a nyár és mint tudjuk a nyári forma télen készül, mégpedig többnyire a konyhában. Mindig hangsúlyozom, hogy az edzés kevés ahhoz, hogy valaki elérje a célját. A teljes siker akkor lesz meg, ha az edzést és a tiszta étkezést párosítjuk. Ha már…..
Minden korosztálynak egyaránt ajánljuk. Zumbáznak az idősebbek is, de gyerekeknek is szerveznek zumba órákat. Aerob edzés, zene és tánc, amit ez a mozgásforma nyújthat számodra. Táncos párt nem igényel és a koreográfiák betanulása nélkül, az oktató követésével gyakorolható. A zumba Kolumbiából…..
Sokan gyanakodva gondolnak a konditeremre, a szó hallatán a kigyúrt izomagyak és brutális kinézetű nők jutnak eszükbe, pedig szó sincs erről. A súlyzós edzés egy nagyon hatékony módszer nők számára is a testünk átalakítására. Nem kell nagyméretű izmokat építenünk ahhoz, hogy a zsír leégjen…..
Barbara már megbizonyosodott arról, hogy a diéta nem azt jelenti, hogy éhezzünk, vagy nélkülözzünk, unalmas és íztelen ételeket együnk minden egyes nap. Most bekukucskálunk a konyhájába, hogy újabb fogyókúra tippeket kaphassunk, majd ezt követően elkísérjük az edzőterembe is, hogy ellesünk néhány…..
Barbara már túl van egy fogyókúrán, illetve több próbálkozáson is. Hogy miért éppen tőle szeretnénk fogyókúra tippet kapni? Mert sok sikertelenség után az utolsó elhatározását komoly eredmények követték és a varázslat, az átváltozás ebben a pillanatban is tart. Olvasd el cikkünket és megtudod miben…..
A fekvőtámasz az egyik legrégebben alkalmazott testedzési módszer. Bár elsődlegesen a mell izmainak fejlesztésére szolgál, rengeteg változata létezik, melyekkel a vállakat, a tricepszet, sőt a hasizmunkat, hátunkat is tudjuk edzeni. Sokan azért nem kezdenek bele, mert egy gyakorlatot sem tudnak…..
Bemelegítéssel kezdjünk! Láb edzésterv Combfeszítő gépen 1x15 (kis súllyal hogy bemelegedjen az izom) majd 3x15 (akkora súllyal hogy a 13nál már nagyon nehéz legyen) Combhajlító gépen 1x15 (kis súllyal) majd 3x15 Szuperszettben a 2 gyakorlatot! 15 combfeszítő majd  egyből 15 combhajlító utána…..
Fitness Mindenkinek HIIT edzés 2018.01.04 13:32:18
A HIIT edzés története A magas intenzitású tréninget először Peter Coe, a világhírű atléta Sebastian Coe édesapja alkalmazta fia felkészítésekor. Az ő eredményességét látva beszállt a német Woldemar Gerschler és a svéd Pe-Olof Astrand. Az ifjabb Coe végül 200 méteres sprinteket futott 30 mp…..
Fitness Mindenkinek Hot Iron edzés 2018.01.04 12:55:33
A nők rengeteget képesek szenvedni azért, hogy egy kicsit is közelebb kerüljenek az álomalakhoz. A Hot Iron erre hatékony megoldást kínál, de jobb, ha tudjuk: ehhez ezért rendesen meg is kell dolgozni. A legtöbb, mai divatos zsírégető módszer a komolyabb erőfeszítések nélküli súlyvesztést kínálja…..
Az ördög, vagy időnként Lucifer megszületése óta izgatja képzeletünket. Hol szarvas patás rémalakként gondolunk rá, hogy gaz csábítóként, aki vonzó köntösbe csomagolja a keserű pirulát, melyet végül lenyelet velünk. A művészetben is rengeteg ábrázolása van. Tekintsük meg az elmúlt időszak…..
Lucifer Magazin MOTTÓNK 2017.05.19 18:32:58
A Magazin nem titkolt célja, hogy szórakoztató formában és képmutatás nélkül számoljunk a világ történéseiről. A falak és a korlátok csak akkor szolgálhatnak minket, ha szabad az átjárás a másik oldalra is. Tehát, ha minket olvasol, felejtsd el a tabukat, az előítéleteket, próbáld meg azt képzelni,…..
Talán még hasonlókat sem lehet találni. Nem filmtrükk, ezeken az utakon valóban közlekednek. ..
A világ legnagyobb átlátszó függőhídja - Shiniuzhai Nemzeti Park, Hunan tartományban. Majdnem 200 méter hosszú, aki áthalad rajta, valóban a semmi közepén érezheti magát. 2015 óta látogatható...
A világ egyik legszürreálisabb helye a "Hullám" az arizonai "Coyotte Butte" elnevezésú sziklás területén. A fura formákat és színeket a jura időszaki, keresztrétegezett, eolikus eredetű Navajo homokkő miatt láthatjuk. A homokkövek különböző színezettségét a bennük előforduló különféle vas-oxid,…..
Lenyűgöző táj, gyönyörű látvány. Vietnám egyik legszebb része a Mu Cang völgy és az ott fekvő rizs teraszok. ..
A szentbékkállai ingókő akcióban...
Bükkös patak, Szentendre környékén - Érdemes nyitott szemmel járni az országot, mert a legváratlanabb helyen is ilyen apró csodák tárulhatnak a szemünk elé, ha előttünk ott járt egy Kánya Tamás nevű úriember. Példáját lehet követni, teljesen környezetbarát alkotások készülhetnek. A költségek is…..
Marsbéli táj, Gánt - Az egykori bauxitbánya külszíni fejtése igazi marsbéli táj a Vértes hegységben, Gánt határában. Az Európában is ritkaságnak számító Bauxitföldtani Park kihagyhatatlan látnivaló. Informatív tanösvény kalauzolja végig a területen a látogatókat. A 13 állomásból álló tanösvény egy…..