Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A megvalósult amerikai ólom..

0 bejegyzést írt és 4258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. A migráció kezelését elvenni Brüsszeltől és visszaadni a nemzetállamoknak.Ha, ahogy a környezetvédelemre fittyet hányó populista vezetők mondják: nem lesz klímakatasztrófa, akkor persze nem várható népvándorlás, tehát ez az egész migránsozás felesleges! De ha mégis lesz népvándorlás, akkor egy…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.07 17:26:45
@math0: Nem, te majomkirály. Azért kellett megépítenie, mert csak így tudta betartani az egyezmény feltételeit valamelyest. Amely egyezmény azért kellett, mert Merkelék fostak, hogy az eredményes magyar és nyugat-balkáni határzár következtében feltorlódnak az illegális migránsok az instabil Görögországban és Szerbiában. Ehhez pedig Orbán bölcs lépése kellett, aki 2015 őszén határzárat épített..
A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.08 23:14:25
@math0: De,nagyon is megoldás volt,hisz enélkül nem kezdtek volna el tárgyalni merekelék a törökökkel.Merkel kb. azt gondolta az illegális migrációról, mint te akkortájt.Wilkommenskultur volt.Csakhogy a magyarok meg a horvátok blokkolták a balkáni útvonalat.Ekkor kezdett el aggódni a mutti,hogy mi lesz az instabil Görögországgal és Szerbiával.Orbán kényszerítette erre..:)
A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.09 08:51:33
@math0: Igen ezzel hozott megoldást. A határzár felállítása Orbán történelmi tette volt. Megmutatta,hogy lehetséges a védekezés az illegális migráció ellen, valamint rákényszerítette Merkelt a törökökkel való tárgyalásra.
Egyébként meg ahogy a mostani balkáni helyzetet elnézem, szivárgás van a törököknél. Bár a szerződés előnyös, de ettől függetlenül szükség van európai határvédelemre is.
• A populisták számára az egyetlen közös nevező a Brüsszellel szembeni utálat, és Orbán aligha lép ki a saját jószántából a Néppárt jelentette védernyő alól  • Még a német kereszténydemokraták legfelső szintű vezetői közt is van olyan, aki továbbra sem fogja fel a magyar veszélyt  • A Porgy és…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.08 23:57:11
@Rettegek mert ballib vagyok: Ebben az országban olyan rohadt nagy duktatúra van,hogy a kormányt gyalázó Enyedi Ildikó épp most kspott 1,15 milliárd forint állami pénzt új filmje ekészítéséhez.Producer Mécs Mónika..
Poldi bácsi megmondója Do-re-mi 2017.02.28 01:18:23
Fogadjunk, hogy Orbán Viktor nem látta a Mindenki (Sing) című filmet, amely Oscar-díjat nyert hétfőre virradóra!..
A megvalósult amerikai ólom.. 2017.03.01 12:35:52
@rasztaszív: Miért baj az, ha valaki fasiszta? Ideje lenne átértékelni magadban a világot..
Tapasztalataim szerint a hadtörténelem és a haditechnika iránt érdeklődők egyik kedvenc szellemi játéka azon filozofálni (esetenként vitatkozni), hogy melyik fegyver, fegyvertípus, fegyverrendszer hagyta ott leginkább a nyomát a hadviselés (és ezzel párhuzamosan az emberi történelem) alakulásán.…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.05 18:15:36
@Fredddy: A korai rézhüvelyesekkel időnként az volt a gond, hogy körülményes volt eltávolítani a megmaradt hüvelyt.A Gallagher .52 kaliberű például rézhüvelyes töltényt tüzelt, amelyet lövés után kézzel kellett eltávolítani – nem egyszer komoly nehézségek árán. A katonák használhatatlannak tartották, a csapatoktól érkező visszajelzések úgy írták le, hogy egy rakás ócskavasat sem ér a fegyver.
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.05 18:37:08
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te írsz hülyeségeket a törtekkel kepcsolatban állandóan majmocska, és ezért nem kapsz banánt a tanárnénitől..Grafikon? Sztem inkább hagyjátok. Ez már tényleg meghaladja egy csimpánz agyi kapacitását..:)Számolgasd inkább a kapott kockacukrokat a ketrecben,és ne itt rontsd a levegőt ezen a színvonalas blogon, úgyse tudsz hozzászólni érdemben..
(Kimoderálni értelmetlen, ezer neve van..)
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.05 22:08:18
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hazudsz, ahogy az már megszokott tőled.Ezt a törtes dolgot én írtam fel először, mert neked még arról sem volt fogalmad, hogy a számládban nemcsak a felhasznált gázért fizetsz, hanem a hálózat használatáért is. Azóta tetszik neked annyira ez az egyenlet. Persze ott is lefutottunk egy pár kört mire ezt felfogtad..
Aztán sunyi módon azt próbáltad meg elsütni, hogy ötszörösére nőtt a kőolajár időszak alatt. Igenám, csakhogy nem egyenletesen, ahogy azt megpróbáltad beadni, hanem egy időszakos kiugrással rövid időtartamra ugrott fel ötszörösére. Ami nem azonos azzal, mintha a 8-10 éves periódusban egyenletesen nőtt volna az ötszörösére. Itt kussoltál el.Vagy rájöttél, hogy mekkora ökör vagy, vagy ez egyszerűen már sok volt az agyi kapacitásodnak. Azóta időnként előjössz a törtes dologgal küönböző nickeken (Pl. belekotty), amit nagy nehezen sikerült felfognod, de láthatóan nagyon tetszik neked..:) Szánalmas életed lehet..:)
"Házinyúlra nem lövünk." - tartja a mondás, és nem véletlenül mondják. Elég fájdalmas tud lenni egy szakítás, ha utána nap mint nap látnod kell a másikat. Mégis, a tiltás ellenére a legtöbben háznyúlra lőnek. (Egyébként, a házinyulakat megfojtani szokás, ha jól sejtem.) Ugyanakkor a főnököddel…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.03 18:08:04
@Bicepsz Elek77: A nők erre vannak kódolva evolúciósan. A szex náluk mindig összefügg a csoportban való stabilizálódással, érvényesüléssel, előrejutással. Többek között ezért van az, hogy "kluborientáltak"-ahogy azt valaki megfogalmazta.. Az emberré válás folyamata során ehhez megkreálták maguknak a szerelem magasztos ideológiáját..
Az élet úgy hozta, hogy az emberi gondolkodás kialakulásának formálható korszakában egy rakás '56-os között találtam magam. Kényszerű első munkahelyem teli volt velük. Furcsák voltak, reggel mindig remegett a kezük mindaddig, míg a közeli presszóból vissza nem jöttek. Akkor állt helyre bennük a…..
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.02 09:35:23
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.01 23:29:19
@Francois77: A csótány maga állította, hogy közvetlen kapcsolat volt közte és a rendőri vezetés között..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.02 09:19:29
@Ballib cenzúrázók réme 18: Igen, "2006-os sajnálatos események". Talán eljutnak legalább idáig az elvtársak. Jelenleg ballibsi körökben még mindig a "hülyemagyarnácik" megérdemelt veréséről beszélnek.
A legvicceseb az egészben, hogy enneók ellenére kurva nagy demokratának gondolják magukat.. Egy valódi demokrata első kérdése az lenne, hogy miért nem volt azonosítószám a kivezényelt rendőrökön..
Letakarták vagy ki sem ragasztották az Együtt kecskeméti óriásplakátjait a plakáthelyek tulajdonosai. Hugyecz Zoltán, az Együtt helyi politikusa a polgármester Matolcsy-unokatestvér férjének adott állami, Növekedési Hitel Bankos hitelével kapcsolatos helyi kampányához bérelt összesen öt…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.01 13:55:26
@Szelid sunmalac: Csak arra akartam utalni, hogy egyesek disznóságaival nem óhajtotok foglalkozni, sőt elkezditek a "más zsebében nem turkálunk" rigmust. Csak a jó öreg kettős mérce, semmi több..
Elmegyek szavazni és érvénytelen szavazatot fogok leadni a népszavazáson. Ezen meggyőződésemnek LMP párttagként, a párton belüli kisebbségi véleményként, a hivatalos állásponttal szemben állva adok hangot. Jakabfy Tamás A népszavazás ugyanis a demokrácia egyik ünnepe, amikor a nép két…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.01 12:00:05
@icipicicsipa: Honnan tudod, hogy nem onnan kommentelnek két numera között?
A magyar miniszterelnök legalább annyira szeret kerítést, mint kisvasutat építeni. Mindkettő idejétmúlt vállalkozás, ám jelen helyzetben jó ötletnek tűnik határzárral és játékvasúttal nosztalgiát ébreszteni az emberekben. Orbán Viktor legutóbbi bejelentése nem ért váratlanul bennünket, ugyanis több…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.31 13:02:04
@konrada: Hát igen, ez egy kissé más történet más történet már: a ki tudja ki által fenntartott segélyszervezetek viszik gyakorlatilag a líbiai partokról olaszba. Ezesetben őket is szépen vissza kell vonatatni. Előbb-utóbb leszoknak róla..
Persze az ért a munka "oroszlánrészét" nem ezek a szervezetek végzik, hanem a csempészek hajói
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.01 00:20:30
@konrada: Hát, ha csak úgy nem..:) Állítólag egyébként az olasz szervek bizonyítottnak látják, hogy a líbiai kikötőkben az Isis is keményen benne van az embercsempészetben. Na persze ők nem úgy mint humanitárius szervezet..:)
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.01 11:33:05
@vuvuzela importőr: Nem kell őketa tengerbe lőni, csak visszaszállítani őket oda, ahonnan jöttek. Nézd meg a videót a youtube-on, hogy a spanyol határőrök hogyan küzdenek az illegális bevánsorlással az ország észak-afrikai területén, 10 méteres kerítéssel meg sokkolókkal. Aki átmászott, azt szépen visszaviszik a kerítés túloldalára..
A világ legrémisztőbb épületeiről készült listáról szemezgettünk. A rövid bemutatást kiegészítettük egy kis irodalmi és filmes illusztrációval is. Sőt, újraindítjuk a szavazást!..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.31 10:48:05
@LassúGabi: Igaz, de Ócsán is inkább csak a belső jelenetek forogtak. maga a templom külső képe nemigen jelent meg..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.31 21:52:16
Íme egy ballibsi szívének kedves épület:

www.budaorsiinfo.hu/wp-content/uploads/2012/01/Budaors_Varoshaza_.jpg

Árad a falakból a lélekteleség és a gőg.
Kb. egy náci pártszékház és egy falanszter díszlet szerelemgyereke..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.31 21:58:30
@nkvl: Hát ez tényleg ocsmány. Mintha a Világok Háborúja c. filmből lenne az egyik lépegető óriás izé, amint épp autókra vadászik lézerrel.
Világhódító missziónk során, miközben megpróbáljuk a jónépet felvilágosítani a homoszexualitásról, sokaknál már a meleg szónál elakadunk. “Nem melegek, hanem BUZIIIIIIIIIIIIIIK!” Hogy számukra is biztosan átmenjen a tartalom, a továbbiakban én is a buzi szót fogom használni. A nembuzik általában…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.31 21:41:15
@bbwd: Sajnos ez a szexuál determináltság Freud óta tartja magát. A társadalmi közbeszéd is mindent a szexből vezet le, holott a pszichológia területén már rég meghaladottnak tekintik Freud nézeteit.
100 év múlva éppúgy megmosolygják majd a jelen kor embere gondokodásának totális szexuál determináltságát ( pl. a szex mint egészségre ható tényező), mint ahogy mi ma megmosolyogjuk a viktoriánus kor prűdériáját, amely a ló másik oldala volt a mai közgondolkodáshoz képest..
Zoltán nemrégiben döntött úgy a családjával, hogy Kanadába költözik, pedig Magyarországon tulajdonképpen nem szenvedtek hiányt, volt munkájuk, a gyerekek is jó óvodába jártak. Valami mégsem stimmelt…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.30 10:24:23
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.30 20:47:34
@látjátok feleim szümtükkel: Valóban te tényleg az maradtál.. sztem egyébként a posztírónál az áltam említett dolgok simán kuka kategória. Persze ezt ennyire részletesen azért nem írta le..
A Körúton Kívül Bayer, a csali 2016.08.25 01:48:48
Természetesen nem zárható ki a lehetőség, hogy a Fidesznek annyira fontos volt elismerni Bayer Zsolt, a jobb oldalon és jobb oldalért végzett munkáját, hogy a várható következmények ellenére is ki akarták tüntetni. Azonban sokkal valószínűbb, hogy nem a várható közfelháborodás, az elhatárolódási,…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.26 14:44:27
@pamut: Miért Bayer talán politikus? Kertész Ákost és Kornisst a ballib kormányok tüntették ki, annak ellenére, amiket írtak, (ahogy Spirót is, ("jönnek a mélymagyarok a szarból"). Akkor miért nem tetszett őrjöngeni?
(Egyébként Péterffy Bori vissza adta már, vagy több esze ven mint nektek?)
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.26 14:51:55
@a BircaHang Média szerk.: Viszont most deilemmában vannak a ballibsik. Jó volna tovább hergelni ezt a Bayer ügyet, viszont már rég az "oktatás katasztrofális helyzetben "van , meg a "gyermekeink jövője a tét" c. témákat kellene nyomatni, és ugye két ügy egyszerre nem uralhatja a napirendet.
Várják a direktívákat a hogyan továbbról Gyuri bácsitól..:)) ( Pukli egyelőre lassú méla lesben..:)
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.29 16:45:09
@pamut: Ugyanmár .. Hány balos újságíró jelenik meg balos rendezvényeken rendszeresen? Magyarországon az újságírás egy erősen átpolitizált műfaj, kár ezt tagadni, és ezt az aktuális kormányzatok többnyire lovagkereszttel vagy más alacsonyabb rendű kitüntetéssel szokták honorálni.
Bayer legalább letett valamit az asztalra a filmjeivel A kitüntetést visszaadók listáját nézegetve elképedek, hogy egyesek milyen alapon kaptak közülük lovagkeresztet, a politikai hűségükön kívül..

"Vállalt Ady parafrázis, annak is kiváló, de ha nem az lenne akkor is kiváló lenne, szívemből szól" Látod, többek között ezért nem fogtok a büdös életbe visszatérni a hatalomba. Az emberek kiismertek titeket, magyargyűlölő hazátlanokat..
Az összes, tévén és kizárólag elméleteken élő, tisztességesen beidomított fogyasztó kéjesen imádja szajkózni a következő népi rigmusokat: „Az ilyen öreg szarokra állandóan költeni kell!”, „Csak az új autó a jó autó!”. Ezeken kívül is biztos van még rengeteg hasonló mondás, csak én érthető okokból…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.26 17:37:56
@whale: Viszont nem kellett rá kicsngetni 3-4 misit..
Egy díjról lehet tudni kitől van, miért kapja az illető, kinek van joga azt átadni, mit is kell érte tenni. A lovagkereszt is ment oda minden olyan személyhez akinek odaítélték, amikor még érték volt a tudás, és ezért elismerés járt. Viselték is akik kapták, hordták érdem szerint, vagy berakták a…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.26 11:25:21
@Roan: Ok, akkor gondolom Wagner műveit is tiltanád, hiszen nyíltan antiszemita volt, Akárcsak Henry Ford, aki állami kitüntetésben is részesült..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.26 11:28:23
@6.Lenin: Ok, akkor viszont a stílusa miatt kell támadni. ( Ezt mondjuk meg lehetett volna tenni boldogult EP esetében is..Persze az a típusú ordenáréság ugye "szépirodalom"..)
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.26 13:27:50
@Roan: Te jöttél elő Hitlerrel, nem én..Egyébként Bayer nem antiszemita, szóval már a kiindulási alapod is téves. Nézd meg a Szibéria sorozatban a Birobodzsanról szóló részt, és láthatod, hogy nem gyűlöl senki a zsidósága miatt( Noh dacu, szélsőjobbos körökben Bayert zsidó származásúnak tekintik..)

"Ugyanez a helyzet Wagner esetében: akkor belefért az antiszemitizmus "

Aha, szóval belefért..Gondolom azért ezt a véleményedet társaságban nem szoktad vállalni. (Kínos csend..)

Megkérdezhetem, hogy az 1920-as 30-as években is "belefért"?
Napjainkban rengeteg gondolkodó, vállalatvezető és politikus támadja a 8 órás munkanap koncepcióját. Számtalan érvet és ellenérvet hallhatunk a témával kapcsolatban, sokan egészen a 4 órás munkanapokig is eljutottak, a többség azonban még a kevésbé utópisztikus 6 órás munkanap mellett teszi le a…..
Sir Bayer – akit múltbeli példás cselekedeteiért a magyar uralkodóház a minap lovaggá ütött – és fegyverhordozói eleinte értetlenkedve fogadták, hogy más példaképek hirtelen kedvet kaptak kilépni a lovagi körből. Ugyanakkor Zsolti leleményes hívei mára már kielégítő magyarázatot találtak a…..
Mi, kissé cinikus szabadelvű polgáriak különös anyagból vagyunk gyúrva. Különcségünk okán - miközben átlátunk rajtuk - értetlenül, hüledezve figyeljük a ballibeket, jobbosokat, a hol nemzethyieskedő, hol baloskodó közpénztolvajokat. Most a Bayert kitüntetése miatt támadó ballib idiótákat nem értjük.…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.23 23:46:26
@dr. mesterséges színezék: 2011 óta nem jár pénz ezzel a kitüntetéssel. Addig járt. Márpedig Kaltenbach, Rózsa Peti, Fokasz Nikosz, meg a többi ballibsi még 2011 előtt kapta. Szóval srácok a pénzt is lesztek szívesek visszautalni. Nem sumákolunk..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.23 23:48:46
@pamut: A kb. ezerből.. Gratulálok! Tehát több mint 90%-nak nincs kifogása Bayer ellen..
A hét legütősebb hírének bevezetőjét Schmidt Mária tolmácsolja: "lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük". Na csak el ne bőgjem magam véletlenül. Mikor tudod, hogy megint nagy a baj? Hát például amikor…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.22 23:35:56
@morph on deer: Nem cigánygyűlölő. Ez egyszerűen hazugság. Egy cigánygyűlölő nem készít portréfilmet Rostás Árpád asztalosról, és nem hív meg a műsorába cigány származású polgármestert. Bayer egyszerűen a valóságnak megfelelően beszél bizonyos kártékony közéleti jelenségekről, nem pedig szemforgató, pc dogmatikus módon áll ezekhez a kérdésekhez, ahogy a baloldalon oly sokan.
Azt tagadod le te is, hogy a cigányok körében bizonyos deviáns viselkedésformák, bizonyos bűnelkövetési módok erősen felülreprezentáltak. Aki pedig a valóságnak megfelelően beszél ezekről a kérdésekről azt lerasszistázod. Erről van szó..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.23 11:02:16
@morph on deer: Te magad írtad az előbb:

" "Arra az állításra válaszoltam, miszerint Bayer "nem cigánygyűlölő"!

De igen, az! "
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.23 23:38:00
@Kampánymigráncs: 2011 óta nem jár pénz ezzel a kitüntetéssel. Addig járt. Márpedig Kaaltenbach, Rózsa Peti, Fokasz Nikosz, meg a többi ballibsi még 2011 előtt lapta. Szóval srácok a pénzt is lesztek szívesek visszautalni. Nem sumákolunk..
A KSH szerint csak tavaly 33 ezren szedték a sátorfájukat és költöztek külföldre dolgozni. A valós szám azonban még ennél is magasabb lehet, mivel a hivatal csak azokat tekinti kivándoroltnak, akik jelezték a kivándorlási szándékukat. A helyzet odáig fajult, hogy Nyugat-Magyarországon már nemcsak a…..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.23 21:01:26
@Pan Modry: Nekik jó, de nem hinném, hogy európai érdek lenne, kelet-Európa teljes elsorvasztása az agyelszívás által. Vagy ha igen akkor nagy gond van. Bedőltünk a mézes madzagnak. Persze-te világpolgár-tudom hogy ez téged nem különösebben érdekel..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.23 22:18:11
@Pan Modry: Csakhogy itt nem egyenlőek a kezdeti feltételek. A kelet-európai gazdaságok komoly hátránnyal indultak 40 év kommunizmus után. Ezt kellett volna figyelembe venni..
Az ország pedig nem egy cég. Márcsak azért sem mert az államok szintjén nem keletkezik nyereség. Sőt a legtöbb állam alaposan el van adósodva..
A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.23 22:20:38
@Pan Modry: Itt nem e te érdekedről lett volna szó, hanem össz európai érdekről.
Egyáltalán nem biztos hogy nem mehettél volna. Ez a szakmádtól függött volna..
BEKIÁLTÁS Esetem Bayer lovaggal 2016.08.22 00:02:19
„Ti tényleg olyan hazát akartok, ahol a Bayer féléket jutalmazza az állam?” Van, aki azt jelenti be, hogy visszaadja, van, aki azt, hogy nem. Természetesen a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjéről van szó, amivel immár Bayer Zsoltot, a legmocskosabb tollú magyarországi újságírót is…..