Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar SzHÉK

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szakirányválasztás BTK-s szakirány/"minor" esetében a tanszékeken (vagy a HÖK irodában) felvehető formanyomtatványon keresztül történik, értelemszerű kitöltése után az adott tanszéken kell leadni őket.A leadás határideje: 2008. június 27.Egy hallgató egy…..
Magyar SzHÉK 2008.09.10 15:00:15
 Sziasztok! A nevem Minchev Vasil Aleksandrov, magyarosan pedig úgy kell írni, hogy Mincsev Vaszil Alekszandrov, de a szaktársak csak úgy ismernek, hogy Vaszil. Harmadéves magyar-észt szakos vagyok, egy évig finnugor szakos is voltam. Az ELTE nem az első egyetem, ahova járok,…..
Gyurcsik Péternek hívnak, harmadéves magyar–történelem szakos bölcsészhallgató vagyok. Két éve aktívan részt veszek az Ajtósi Dürer sori kollégium diákbizottsági munkájában. Szervezője és lebonyolítója voltam számos kollégiumi rendezvénynek. Többek között…..
Sziasztok!Kanyó Réka vagyok, negyedéves magyar és harmadéves magyar mint idegen nyelv szakoshallgató. Mindkét szakon hallgatói érdekképviseleti feladatokat látok el.Újabban az Erasmus képviselői teendőkért is felelek a magyar szakon.A Fonetikai Tanszékkel kapcsolatos kérdéseitekre…..
Harmadéves magyar-román szakos hallgató vagyok. A Nyelvtudományi és Finnugor Intézet hallgatói képiselője. Szeretem a spiránsokat, főleg ha bilabiális zöngések. ..
Kedves Hallgatók!Tájékoztatásul közlöm, hogy a június 5-ei küldöttgyűlés alapján a Hallgatói Önkormányzat új elnökeNEMES LÁSZLÓ.Neki és csapatának eredményes munkát kívánunk.Magyar SzHÉK..
Sziasztok! Ilyefalvi Emese vagyok, másodéves  magyar alapszakos hallgató, néprajz és filozófia minorral. Fontosnak tartom, hogy átláthatóbbá tegyük a bolognai rendszert (ezt igazán csak az tudja átérezni aki benne van:)), és hogy a vezetőkkel, hallgatókkal szorosan…..
Sziasztok!Magyar-művelődéstudomány (műfordítás) szakos másodéves hallgatóként már harmadik féléve dolgozom a SzHÉK aktív tagjaként, beépültem a MIKI intézeti tanácsokba és részt veszek a SzHÉK-es rendezvények lebonyolításában. Technikai segítséget, információt és…..
Sziasztok!Jakab Levente vagyok, elsőéves magyar szakon. Szeretek zenélni, siklóernyőzni és persze minden egyebet, ami az irodalommal összefügg, mostanában főleg fordítani. Úgy gondolom, ha valamit változtatni, jobbá akarunk tenni a szakon, akkor érdemes ezért dolgozni!..
Sziasztok!Torma Mária vagyok, elsőéves magyar szakos hallgató. A Kortárs Segítők csapatának tagjaként intézem segítségre szoruló hallgatótársaink ügyes-bajos dolgait, februártól pedig a HÖK Esélyegyenlőségi Bizottságában újonckodom. Egyébként élem a bölcsészpalánták…..
A Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet bemutatkozó kiadványát tartjátok virtuálisan a kezetekben. A rövidítésünk: SzHÉK, gondolom ezzel a névvel már úton-útfélen találkoztatok, hiszen a Ti szavazataitoknak köszönhető, hogy sikeresen megalakultunk. Lehet, hogy bár…..
A 2007-es gólyatábor képeipicasaweb.google.com/balog.ildiko/GLyatBor2007A 2007-es gólyahajó képeipicasaweb.google.com/balog.ildiko/GLyahaj2007A Giccsparti képeipicasaweb.google.com/balog.ildiko/GiccspartyA visegrádi kirándulás képeipicasaweb.google.com/balog.ildiko/MagyarSzakosKirNdulSA…..
Hosszas várakozás után végre köszönthetünk Titeket a Magyar SzHÉK honlapján!..
A Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet minden kedves hallgatónak eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kíván!..