Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sántán sándor

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig valahogy úgy képzeltem el a Nagy-Magyarországot visszasíró Wass Albert-fan bőgatyás szubkultúra képviselőit, hogy ha valami fontos nekik, akkor a szép magyar nyelv ápolása biztosan az. Mert ugyan hogy is lehetne kipicsázni a románokat Erdélyből, ha minimumként nem beszéljük…..
Az Otthontérkép szokásos sorozatában ezen a héten is összegyűjtöttük nektek a legszebb és legjobb eladó és kiadó otthonokat. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán…..
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy Ogli G dalra építek majd egy posztot, de ez a nap is eljött. A Mester ugyanis Budapestről hozta ki legújabb számát és a hozzá tartozó klipet, ami ihletet adott. Hiszen nem ő az egyetlen, aki így vagy úgy, de megemlékezett fővárosunkról,…..
sántán sándor 2015.07.11 15:17:10
Sokak számára vonzó és féltett álom a nyaralóvásárlás. Ahhoz azonban, hogy összességében jól dönts és jó helyre invesztáld pénzedet igen körültekintőnek kell lenni a válogatás során. Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk nektek néhány tanácsot, melyeket mindenképp…..
sántán sándor 2015.07.08 22:04:07
Ha itt a november és karácsony előtt még szeretnénk csobbanni a meleg tengerben úgy, hogy ezt anyagilag túl is éljük, irány Eilat. A télen-nyáron strandidőt nyújtó Vörös-tenger partján fekvő Eilat a második izraeli város, amely elérhető közvetlen járattal Budapestről. Az…..
Unalmas, idegesítő és ez a legfőbb oka, hogy a legtöbb szakáll nem tud rendesen kibontakozni. A viszketés. Milyen jó lenne, ha valamilyen úton-módon meg tudnánk tőle szabadulni! Most nézz magadba és számold meg hányszor próbáltál már szakállat növeszteni azért, hogy kb. 6 nap…..
sántán sándor 2015.07.06 18:17:41
Változni kellene. Az országnak is, de ahhoz a benne élők gondolkdásának változása szükséges. Szerintem. Iszonyú sok dologhoz elképesztően hülye mentalitással állunk hozzá, amihez ráadásul a politika is hozzáteszi a maga beteges dolgait. Meg lehet magyarázni mindent és bármit,…..
Legalábbis ez van abban a nyilvánosságra került jelentésben, amit az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára tett közzé a Facebook-oldalán, és amit a 444 vett észre. Vikidál annak idején Dalos fedőnéven jelentett zenésztársairól, ezért 2004-ben bocsánatot kért.…..
Informatikus vagy? Izzadsz a zokniszandálban? Van megoldás! Tehát. Tételezzük fel, hogy informatikusok, programozók, IT-sek, esetleg rendszerfejlesztő mérnökök vagyunk, ÉS melegünk van (most abba nem mennénk bele, hogy azért-e, mert a "kötelező" munkavédelmi ruházat -…..
A komposztálás egyszerűbb, mint gondolnád. Minek dobnál ki egy csomó cuccot, ha még hasznodra válhatnak? Spórolsz a szemétszállításon, és még hasznosba is fordítod a szemeted. A komposzt utána csodát tesz a kerttel. Sokan csak a háztartási maradékokkal próbálkoznak, pedig a…..
Otthontérkép Lazulás a kertben 2015.05.27 17:38:52
A nyári hónapokban az emberek a szabadba vágynak, igyekeznek minél több időt a levegőn, a napsugarak melegében eltölteni. Nincs ez másként akkor sem, amikor otthonunkban vagyunk. Ahhoz azonban, hogy valóban hívogató és kellemes legyen a kinti időtöltés, nem árt, ha saját kertünk…..
Sosem voltam a tömegközlekedés bajnoka, na nem lustaságból, hanem az eltévedéstől való puszta rettegés miatt. Irigyeltem az embereket, akik Pesten nem utcanévben, hanem megállóban, és jármű-számokban beszélgetnek. Velük szemben én egy nappal előre gondosan megterveztem minden…..
A cím fogalmi jelentését tekintve állatok hobbi szintű vagy hivatásos kitömését, preparálását jelöli. Akik még soha nem végeztek ilyen munkát - nekem sem volt „szerencsém” hozzá -, azok el sem tudják képzelni milyen precizitásra és lelki erőre lehet szükség ahhoz, hogy egy elpusztult élőlény…..
Reményvesztett olvasónk egy kis városban él, ahol nincs munkalehetőség, az édesanyját elveszítette és már elmaradásban van a lakbérrel és a számlákkal is. Attól fél, hogy az utcára kerül. Ti mit javasoltok neki? Kedves Szegénység blog! Talán már el sem tudom olvasni az…..
Újra transzatlanti járatok indításáról beszélnek a Ryanair vezetői. Nem semmi lenne, ha valóban 100 euró alá nyomnák az átlagos jegyárat, de ehhez az kellene, hogy be tudjanak szerezni olcsón egy nagyobb széles törzsű flottát és az sem árt, ha tartósan alacsonyan marad az…..
jó lenne eredeti forrással, ami nincs, így nem eléggé hiteles, de reméljük igaz a történet, én kinézem a primitív posztkommunista fideszből: "Hát ez. HÁT EZ!!!!! Ilyen nincs a földön. Idén karácsonykor valami igazán jót akartam csinálni. Segíteni több száz, vagy akár…..
Pontosan 74 évvel ezelőtt született meg a Sárkány, ennek alkalmából vegyünk elő pár érdekességet róla. #1 Bruce Lee filmes karrierje rettentő fiatalon, 3 hónapos korában kezdődött, hála apjának, aki vándorszínész volt. A sokat betegeskedő gyerek első komolyabb…..
sántán sándor 2014.11.27 19:26:16
Meglepően sima, közel kétharmados győzelmet aratott vasárnap a megismételt ózdi polgármester-választáson Janiczak Dávid, a Jobbik jelöltje. Azt sejteni lehetett, hogy az október 12-i voksolás óta eltelt időszak nem a Fidesz-KDNP-s Fürjes Pál eddigi polgármester malmára fogja…..
Zách Dani szomszédja, az utca kedvence, az idősek azon bölcs és mosolygós szemüvegén keresztül nézi a világot, akik valószínűleg többet láttak a rosszból, mint amit mi valaha is fogunk. Ezért nem csinálnak gondot semmiből, ami nekünk katasztrófa, sőt, csuklóból oldják meg…..
Subba A partiállat 10 fajtája 2014.07.19 12:24:00
1. First-line face aka 12 hours dancing Sértésnek veszi, ha nyitáskor valakit előtte engednek be, majd reggel 8 magasságában elképesztő hepciáskodás kíséretében hajlandó csak távozni a helyről, hiszen milyen alapon basszák rá a villanyt ilyen korán. Általában jó kiállású…..
Ha szerencsések vagyunk és el tudunk utazni egy-egy távolabbi országba, akkor érdemes kipróbálni néhány helyi ételkülönlegességet (mármint ha van bátorságunk hozzá). Persze nem szabad megfeledkeznünk az ottani étkezési szokásokról sem! 1. Kína Szokatlan étel: Madárfészek…..
Ha nagyon cinikusak akarnánk lenni, akkor azt is lehetne mondani: "Ne legyen életfogytiglan. Legyen 200 év, ami jó magaviselet esetén akár felezhető is". Hogy ki él túl 100 évet a börtönben? Jó kérdés. De még akkor sem biztos, hogy elengedik. Azonban felmerülhet egy másik…..
A minap szemtanúja voltam (sokad magammal), hogy mit művelt Kulka János, amikor a Szent Irma út, és a Peresztegi út sarkán lévő benzinkútnál betért a shopba, hogy fizessen. Erről a benzinkútról tudni kell, hogy a tulajdonosa egy Győző nevezetű, önfejű, öntörvényű ember, aki…..
Filmbook Csúnya, gonosz bácsik 2014.04.02 16:15:00
Quentin Tarantino a 2013-as év legjobb filmjének nevezte és ez bőven elég volt az egyik hazai forgalmazónak arra, hogy nálunk is moziműsorra tűzzék ezt az izraeli krimi-thriller-vígjátékot. Jep. Mert legalább annyira vicces, mint amennyire brutális is és bár olvasva a rövid…..
Hát eljött a nap. Találkoztam életem első „köcsögével”. Egy deli fiatalember képében jelent meg. De sajnos, mielőtt a köcsögözés feltételeit tisztáztam volna vele, elfutott. Sajnáltam. Majdnem kialakult köztünk valami józan demokráciában egyáltalán nem szégyenletes…..