Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamasuka

0 bejegyzést írt és 2568 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten volt egy necces játékborító női főszereplővel, most jöjjön egy hasonlóan necces reklámfogás ugyanabból a korszakból. A vicces az, hogy az érintett játékban nőnek nyomát sem látni, főszereplői ugyanis malacok. A Butasan című 1987-es játéktermi játékról van…..
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Sokakban égető hiányérzet támadt, hogy bizonyos magyar bűnügyi filmeket kihagytam, korábbi, a kedvenc alkotásaimat felsoroló listámból. Kaptam hideget, meleget is a kommentekben és hozzászólásokban, de ezek alapján, hiánypótlásként összeszedtem néhány filmet, amelyek…..
kamasuka 2014.08.17 13:27:13
Az elmúlt hetek egymást sűrűn követő légikatasztrófái nyomán a világsajtó természetesen azon rugózik, hogy veszélyesebbé vált-e a repülés. A válasz egyértelmű nem, de van pár dolog, amit különösen érdemes kiemelni. Ezek közül a legfontosabb: Európában fapados…..
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
Mint már azt Enbee beharangozta idén mindannyian örökbefogadunk egy országot, és különböző témákban cikket írunk majd, pl. zene, irodalom, divat, gasztronómia vagy éppen film. Mivel hozzám ez utóbbiak állnak a legközelebb, első bejegyzésemben hagy foglalkozzak egy kicsit a…..
Első világháború, Kerpely Jenő gordonkaművész a fronton (fotó: Fortepan) Schmidt Mária történész, egyetemi tanár, a Terror Háza főigazgatójának előadása az intézmény Európa Nagy Háborúja és az új világrend születése című konferenciáján (2013 november…..
kamasuka 2013.11.12 13:41:34
@Counter:
"Az a tanulság, hogy a háborút meg kell nyerni ahhoz, hogy a békekötésbe beleszólhasson az ember."

Akkor gondolom Törökország győzött? Nyilván ezért szólhatott bele jó pár dologba ...

Ha már irogatsz, illene érteni is hozzá! A szád minden esetre hatalmas.
Vannak reménytelen küzdelmek: számomra az egyik ilyen annak elmagyarázása és elfogadtatása, hogy az elemző politikai véleménye, reménye és vágya nem része az elemzésnek. Nem azért, mert ezek ne lennének fontosak, hanem azért, mert hiszek a politikai vélemények szabadságában és…..
kamasuka 2013.10.25 08:36:58
@Rötyi:
:)

Oszt akkor lesz neki 1,5%+1 szavazata. Remek.
kamasuka 2013.10.25 08:43:35
@Satyala:
Figyelj, ha fiatal lennék, kormánytól függetlenül én is dobbantanék külföldre szerencsét próbálni, ahogy fiatalként meg is tettem. Sokan elmennek, és sokan visszajönnek. Még Kim Dzsong Un is Svájcban tanult ...
A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs…..
kamasuka 2013.10.24 19:28:36
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Hidd el, nem vak vagy, hanem hülye.
Olyat ugye már láttunk, mikor két lakást hirdettek ugyanazzal a fotóval (ráadásul az egyik Torontóban volt, a másik meg Pesten), de olyat nem amikor ugyanannak a lakásnak a fürdőjét kétféle fényképpel tolták fel a netre. Itt az egyik albihirdetés és itt a másik. Nem úgy…..
kamasuka 2013.08.14 10:49:45
Nívó A magyar foci védelmében 2013.07.30 21:30:21
Manapság nagy divat belerúgni a magyar fociba, különösen az NB1-es élcsapataink idei nemzetközi (le)szereplése miatt, azonban ezen írásokat rendkívül egyoldalúnak érzem. Szeretném, ha egy kicsit túllépnénk a "miért öntenek ennyi pénzt a magyar fociba" témakörön, és a mostani…..
kamasuka 2013.07.31 19:45:21
@Tyson925:
Előbb tanulj meg helyesen írni, utána hozzá lehet szólni a semmihez!
Enyhén retróba hajló, de szerintünk bitangjó plakátot dobtak össze a kreatívok a 24 utáni idők legjobb akciósorozatához, amit már mi is nagyon várunk. ..
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
kamasuka 2013.07.17 20:46:21
@Chuck Norrisné Mancika:
Badárt színpadon még nem láttam élőben, de amúgy ő eredeti, qurva vicces ember. Más, mint egy KAP, de legalább eredeti.
kamasuka 2013.07.17 20:49:17
@[imi]:
Na, nem bírtátok ki ...
kamasuka 2013.07.17 20:52:31
@tiboru:
Árpit se látjuk többet, mint Trabarnát. ;)
Az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA ma ismét kitett az esti Híradóval. Az egész Híradó megnézése semmilyen körülmények között semmilyen korosztálynak sem ajánlott, mivel minek néznék az "alternatív univerzum" híreit?Röviden összefoglalva: azzal kezdték, hogy…..
kamasuka 2013.07.07 08:24:34
Nemrég írtunk arról, hogy a tűzoltók új védőruhájával gondok vannak, konkrétan nem bírják a tűzzel együttjáró nagy hőt. Az atlatszo.hu által üzemeltetett KiMitTud portálon keresztül elküldött közadatigénylésben kértük ki az R13-as védőruha beszerzéséről szóló…..
- SPOILERES ÍRÁS - Azt mondják, minden platformnak, minden konzolgenerációnak megvan maga játéka, az a program, amit évek, évtizedek múltán nem egyszerűen klasszikusként vagy mesterműként emlegetünk majd, hanem mint azt a játékot, amely egybeforrt az adott konzollal vagy…..
kamasuka 2013.07.01 19:44:01
Mivel ez egy spoileres cikk, itt a játék maga:

www.youtube.com/watch?v=sB5jIhB1Fg0

Nem vagyok nagy konzol fan. Viszont, számomra a TLoU a benne van az öt legjobb PS3 exklúzív (és nem exkluzív) game között, méghozzá az első helyen. (2. Uncharted 3, 3. Heavy Rain, 4. Uncharted 1, 5. na itt több is van), amelyek miatt ÉRDEMES 2013 júliusában is PS3-at venni!

Az Uncharted 3 után ez a csúcs, olyan rendezett az egész, annyira ki van találva, mint kevés játék. Nincs két perc unalom, pedig sok dolog ismétlődik, de valahogy más. Nincsenek benne olyan hülyeségek, mint pl. az Uncharted 2-ben volt (azt nagyon nem szerettem). Kívánom mindenkinek, hogy aki nem próbálta ki, nem játszotta végig, az kipróbálja!
Kérem szépen, újabb sokkoló fordulat állt be Kocsis Korinna vs. Szépségkirálynő ügyben. Most éppen a Blikk hozta le, hogy Hajdúné Sarka Kata, aki egyébként a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője kijelentette: nekik (mármint a cégnek, nem a Hajdú-klánnak, még mielőtt per lenne…..
kamasuka 2013.06.27 14:05:28
@Parallax:
Igen, de más értelemben: volt már benne egy ládányi ...
kamasuka 2013.06.27 14:05:58
@JewRivers:
Vagy Bajnai az Internacionalé alatt.
Szinte napra pontosan tíz éve búcsúztattuk Jenőt. Ebből az alkalomból a saját korábbi írásaimból készült, egyperces olvasásra nem éppen alkalmas összeállítással szeretnék a magam részéről megemlékezni barátomról, kollégámról. *** Knézy Jenő emléke ma már…..
kamasuka 2013.06.26 17:10:08
@dik_:
Nem is ő közvetítette. :)
Kocsis Korinna koronavisszaadós balhéja mellett egy másik botránybomba is robbant a Tv2 szépségkirálynős műsorában! Ma ugyanis a Borsban és a Blikkben is megjelent az egyik döntős lány, Vígh Diána Facebook-üzenete: "A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött…..
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
kamasuka 2013.06.23 11:05:53
@klarky:
TB, nyugdíj
Nem kell ezen meglepődni Hajdúéknál sem.
A kultúrafinanszírozás nem feltétlenül érdekes téma, de ha három olyan ember beszél róla, aki láthatóan nincs tisztában az alapfogalmakkal sem, ráadásul egyikük pont a kultúráért felelős miniszter, az rögtön parádés szórakozás. (A korábban sugárzott beszélgetés…..
Két kollégánk is jelezte, hogy a Petőfi Rádión az este 10 órai hírekben nem volt benne Horn Gyula halálhíre. Mivel a közrádió zenei csatornájának nincs olyan visszahallgatható archívuma, mint a Kossuthnak, így nem tudjuk csekkolni, hogy egyáltalán szerepelt-e a hírekben, de az…..
kamasuka 2013.06.20 09:02:11
@Libatolvaj takarodj:
Ha kiderül, hogy mégis leadták, max. nem engedik kommentelni a népet, mint a magyar-törökös zászlóbeszopás után. ;)
kamasuka 2013.06.20 09:04:14
@tygger:
Hogy is mondta a kacsamesés epizód kapcsán a kétgyermekes szoclib anyuka Antall halálakor? ;)

www.youtube.com/watch?v=Gj0tYOIe8_Y