Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kishonthy Zs.

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Műút folyóirat és a miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait 2011. december 20-án (kedden) 17:30 órára Béki István Performanszok 1990–2010 című kiállításának megnyitójára a Művészetek Háza Kortárs Galériájába…..
A Műút folyóirat és a miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait 2011. június 24-én (pénteken) 17 órára Verebics Ágnes képzőművész kiállításának megnyitójára Megnyitja: Bánki Ákos festőművész A megnyitó után…..
A Műút folyóirat és a miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait 2011. április 15-én (pénteken) 18 órára Csontó Lajos Válogatás című kiállításának megnyitójára Megnyitja: Bujdos Attila újságíró, a Műút…..
A Műút folyóirat és a miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait 2011. február 17-én (csütörtökön) 17 órára Hegedűs 2 László kiállításának megnyitójára Köszöntőt mond: Hegedűs 2 László A megnyitó után bemutatjuk a…..
A Műút folyóirat és a miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait 2010. december 10-én (pénteken) 16:30 órára Koronczi Endre kiállításának megnyitójára Megnyitja: Nagy Szilvia A megnyitó után bemutatjuk a Műút decemberi,…..
A Műút folyóirat és a miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait 2010. augusztus 9-én (hétfőn) 18 órára Rácmolnár Sándor képzőművész kiállításának megnyitójára Megnyitja: Pelesek Dóra esztéta A megnyitó után…..
A Műút folyóirat és a miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait 2010. június 3-án (csütörtökön) 17 órára Csabai Renátó festőművész kiállításának megnyitójára Megnyitja: Barcsai László költő A megnyitó után…..
A MissionArt Galéria szeretettel meghívja a 20. születésnapja alkalmából rendezendő ünnepségre május 21-én (pénteken) 19 órára a Falk Miksa utcába. Várható program: Kisavas zenekar (Miskolc) Váci Mihály szavalókör A MŰÚT költőinek és íróinak férfikórusa adja elő a…..
A Műút folyóirat és a miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait 2010. május 7-én (pénteken) 19 órára Rutkai Bori Alacsony testek Magas fények című kiállításának megnyitójára Megnyitja: Kürti Emese műkritikus Zenél a…..
  A miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait Fukui Yusuke festőművész kiállításának megnyitójára 2010. február 11-én (csütörtökön) 17 órára. Közreműködik: Kovács Andor (gitár) A megnyitó után kerül sor a Műút…..
  A miskolci Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi u. 5.) tisztelettel meghívja Önt és barátait Seres László Fejek című kiállításának megnyitójára 2010. január 11-én (hétfőn) 17 órára. A kiállítást megnyitja: Zemlényi Attila költő, a Műút főszerkesztője. A…..
Mostanában sűrűn tapasztalom, hogy a képzőművészetben is gyakran tűnnek fel teljesen banálisnak tűnő dolgokat ábrázoló művek. Sok esetben persze ezek a képek csak látszólag banálisak, az eszköztelenség és a csend mögött általában sok minden rejtőzik, melyeket…..