Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsezusz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társaságunk az alábbi közleményt jelentette meg az Országos Sajtószolgálaton keresztül: A Szkeptikus Társaság Egyesület megdöbbenéssel értesült arról, hogy a kormány több mint másfél milliárd forintot kíván fordítani arra, hogy a Semmelweis Egyetemen hagyományos kínai orvoslással foglalkozó…..
Hivatalosan is bejelentették, immár tényszerű: Denis Suarez után Samuel Umtiti lesz a következő érkezője a klubnak a nyári átigazolási szezonban. A védő 25 millió euró + teljesítményfüggő variánsok ellenében hagyja el Franciaországot. De mit is kell tudnunk a francia játékosról?..
Dzsezusz 2016.07.13 10:29:58
Tajti Mátyás, az FC Barcelona magyar (immár csak ex) akadémistája két év után elhagyja a La Masiát. Annak ellenére, hogy több hazai hírportál is úgy jelentette mintha Matyit elküldték volna a csapattól, nem ez az igazság: a 18 éves futballista saját döntésből távozik a katalánoktól. ..
A korábbi hírekkel ellentétben a Barça nem 'csak' 60 millió eurót költhet el a nyáron átigazolásokra, hanem ennél jóval többet, majdnem 100 millió eurót...
Dzsezusz 2016.06.16 07:31:31
A fiatal középpályás karrierjének egyik fontos döntése előtt áll. Sergi Samper, aki már hosszú évek óta az utánpótlás egyik legnagyobb reménységeként van számon tartva, talán ebben a szezonban érheti el végre azt az áttörést, ami helyet garantál majd neki az első csapatban. A klub kitervelt számára…..
Subba Subba mozi: VV André Alekosz 2016.06.12 18:44:20
Az eslő percben sültem el rögtön, egyszer oda, aztán visszafele is. Két univerzum közé puffadt gigász brutyó!!..
Dzsezusz 2016.06.14 15:45:58
A nagycsapattal ellentétben a Barça B nagyon rosszul jött ki a FIFA eltiltásából. Kiestek a harmadosztályba, majd ott is küzdöttek a kiesés ellen, így nagyon várta már a vezetőség, hogy végre január legyen, és lehessen igazolni. A csapat felét kicserélték, 9 új játékost vettek, 10-et pedig…..
Dzsezusz 2016.02.08 11:16:12
@Raven1975: Én nagyon remélem, hogy sikerül visszakerülni a másodosztályba. Maxi Rolónt nagyon sajnálom, volt egy időszak amikor az volt a csoda, ha ő nem talál be, de az őszi szezonja pocsék lett.

Köszönjük a cikket! Tartalmas lett!
Johan Cruyffot én magamban csak a Barcelona nagyapjának hívom. Külön posztot kellene szentelnem annak, hogy az ő nagyságát elmagyarázzam, és hogy mennyi mindent tett a klubért. Játékosként, edzőként, majd később, Laporta első regnálásakor tanácsadóként volt jelen. Ő volt az,…..
Dzsezusz 2015.07.02 14:51:01
Egy év hatalmasat fordulhat a világ: ékes példa erre a Barcelona fiókcsapata. A 2013-14-es szezont a másodosztály tabellájának elején zárta az Eusebio Sacristán vezette alakulat. Hogyha nem lennének a Barca második számú csapata, akkor a harmadik pozíció az első osztályba való…..
1994, 2006, 2009, 2011. És jöhet a La Quinta - avagy az Ötödik. A Barcelona történelme során eddig négy alkalommal tudta begyűjteni a legrangosabb európai kupát (1 BEK, 3 BL). Volt egy Cruyff-féle álomcsapat, Guardiolával, Koemannal, Sztoicskovval és a többiekkel, a Rijkaard vezette…..
A fenti állítás Sir Alex Fergusontól származik, a Premier League legnagyobb edzőszemélyiségétől. Ha valaki, akkor a 13 angol bajnoki címet begyűjtő skót jól megtanulta ezt a leckét, de idén a Barcelona is ötösre vizsgázott belőle. Miután a hétvégén bebiztosították a…..
"Nagyon örülök a jó teljesítményemnek, a legfontosabb, hogy a csapat hasznára lehettem, és keményen dolgozok azon, hogy ezt állandósítani tudjam." "Azzal, hogy Messivel játszhatok, egyre jobb leszek. Ő a világ legjobbja." "Munir? A legfiatalabbak is készen állnak a játékra, de…..
Luis Enrique edző pénteken megtartotta a sajtótájékoztatóját a Bilbao elleni meccset felvezetően, ahol dicsérte az ellenfelet, és kulcsfontosságúnak nevezte az összecsapást. A madridi derbivel ugyanakkor nem foglalkozott, amit már a Barcelona meccse után rendeznek. Az Athletic"Az…..
Dzsezusz 2014.09.12 19:51:23
Javier Tebas, a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) elnöke szerint október 25-én, szombaton rendezik meg a legnagyobb spanyol rangadót, a Real Madrid–Barcelona találkozót. A Cadena Cope rádióadónak adott interjúban az elnök kifejtette, két héten belül döntés születik az ügyben. A…..
Messi a meccs után fájdalmat érzett a jobb vádlijában, ezért kihagyja a válogatott mérkőzéseket és minden bizonnyal a pápa békemeccsét is. Messi valószínüleg a Bilbao elleni hazai meccsen térhet majd vissza.  ..
Dzsezusz 2014.09.01 17:40:18
A West Ham United hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Alex Songot, a Barcelona középpályását. A 26 éves kameruni játékos egy évre kölcsönbe érkezett a „kalapácsosokhoz".   Song az előző két szezont a Barcelonában töltötte, miután 2012 nyarán 15 millió…..
Mascherano: "A Barcának már öt középhátvédje van? A csapatban négy középhátvéd van, meg én... (mosoly)"   Alex Song a klub jóváhagyásával nem edzett ma, valószínűleg már az eligazolásán dolgoznak.   Iniesta térdprobléma miatt nem játszhat holnap [rac1] A…..