Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Bolesz

0 bejegyzést írt és 700 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Don Bolesz 2019.06.19 00:45:00
@ekat: vagy csak nem mondja, hogy éhes mradt. majd egy fél óra múlva benyom két zsíros deszkát lila hagymával....
"A szelektív gyűjtés kialakításánál alapelv, hogy csak ott célszerű bevezetni, ahol már van szervezett hulladékgyűjtés és rendelkezésre állnak a gyűjtés-szállítás eszközei. A tapasztalatok azt mutatják a szelektív gyűjtősziget, mint egyedüli megoldás hosszú távon nem tartható." -írja oldalán a…..
Don Bolesz 2017.10.13 17:41:41
@onlajnok: azért vitte kocsival mert abban a faluban ott van az az egy darab.
és nem ő tehet róla, ha nem ürítik rendszeresen a konténert. vagy furikázzon naponta oda vissza mikor lesz hajlandó a cég kiüríteni? ebben a több kár mint haszon. ha már van egy ilyen akkor rendesen kellene üzemeltetni és nem a polgárt birságolni a polginak hanem a céget amelyik nem végzi rendesen a szolgáltatást.
és a lakókörnyezeted teleszemetelése nem a polgár hibája hanem a nem mgfelelő szolgáltatást végző cégé. az ő asztalukra kel odacsapni a blaccpapuccsal és hozzávágni a palkovicsné laptopját...
Ha feketén iszod a kávét, akkor biztosan szereted az erős, markáns ízeket, esetleg vigyázol az egészségedre, esetleg csak úgy akarsz kávézni, ahogyan azt elvileg kellene...
Aki egy falunapon volt már életében, az volt az összesen, és el tudja dönteni, akarja-e az égen úszó héliumos rajzfilmfigurákat, a világ legextrémebb semmire se jó tárgyaival zsúvolt csuda bóvlisort, a bepöccintett gulyáságyút, a gyöngyöző homlokkal fröccsöző népet, a hömpölygő tömegben a lábak közt…..
Don Bolesz 2017.06.17 15:42:40
@uns97: mondjuk engem. mert egy ilyen alkallommal 150 szer hallani a nézését meg a járását kicsit fusztráló tud lenni. ilyenkor keresi elő az ember az ükknagyaba harci felszerelését és fut egy ámokot.
amellett, hogy egy ilyen úgymond falunapon a falunak csak a kisebbsége jelenik meg és szórakozik "igényesen"
2017. június 11. 2017. július 31. A hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Illetve Kazincbarcika – Ózd állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. Forrás: www.mavcsoport.hu Az alibivágányzár azt jelenti, hogy olyan pályafenntartási munkák miatt…..
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
Don Bolesz 2017.05.25 14:08:36
@Attila Zsolt Takács: tehát. ha hívok egy taxit az jöjjönki ha a diszpii felvette a fuvart. és szállítson el. mert ha nem akkor én mint megrendelő leperelem a gumit róla a nem tekjesítésért. és a nekem keletkezett károk miatt. a szerződés az szerződés. erről enyi. a poszternek teljesen igaza van. itt egy szerződés történt és nem lett teljesítve. erről enyit.
A hazai gasztroforradalom részeként az utóbbi években egymást érik a különféle akciókkal megünnepelt vendéglátós napok. Torkos ez, Falánk az csábítja a kis- és nagyobb pénzűeket, nem beszélve a Kézműves Minden Dolgok napjairól. Ezen a héten a fagyinak volt ilyenje, ami nyilvánvalóan extra terhelést…..
Don Bolesz 2017.05.13 12:26:56
@fakkjú: ott a pont :)
Van az úgy, hogy az ember összebaszik a csajával, mert mondjuk gyökér volt, vagy szájbanyelvelt egy hóka, de csöcsben erős valóságshow-szereplőt, ugye. Az is előfordulhat, hogy erről az interneteknek köszönhetően a csaja is tudomást szerez, aki ezen felbassza magát, és kibassza a…..
Dani elég kemény dologgal vádolja az egykori Volánokból alakult távolsági busz társaság sofőrjét - aki mellesleg biztos nem olvasott Lázár Ervint, különben tudná, hogy a csavargókülsejűség nem jelent semmit. Mindenesetre megkérdezzük a DAKK-ot, hogy létezik-e náluk az…..
Don Bolesz 2015.03.31 18:57:33
@Aureliano Buendía: de akkor oda vittek és hoztak is :D
nem kellet holmi volán járatot igénybe venni :D
és a gázgugattyú tisztításához a 10 filléres volt a legjobb.
már ha van még itt valaki emlékszik a 10 filléresre....
Don Bolesz 2015.03.31 19:03:35
@igi1: nem érted? akkor lassan mondom.
a b u sz s o f ö r n e m h a t ó s á g!
buszmegálló megáll! ha viteldíj van fuvaroz! ez a dolga!
azt mondják az ifjak nem volt szennyezett a ruházatuk, nem voltak ittasak kábultak. az utazási feltételeknek megfeleltek. akkor neked mi nem tiszta? busz, megálló, megáll, utas felvesz, elvisz. valamikor ezt ezért találták ki. tudod van olyan is, hogy vonat, megálló, megáll, utas se le se fel. de megáll mert megálló. ezek ilyen dolgok. tegye mindenki ami a dolga és ne akarjon hatóságot játszani. ezért tartunk itt mert a többség magasabbra tartja magát mint ami a feladata és a dolga. ez már lassan a régi házmester mentalitás.
Don Bolesz 2015.03.31 19:18:22
@horex: tudod, automata módosított deszant. :) a gázdugattyú vége mindig kormos volt lövöldözés után de csak csillogó fényesen lehetett eltenni a helyére.
Gabriellának tablet helyett egy Zac Efron dvd-t küldött a romániai székhelyű, de Magyarországon is aktív eMag. Az eset még karácsony környékén történt, de levélírónk hiába jelezte a problámát a cégnek, az elmúlt 3 hónapban nem sikerült sem a tabletet megszereznie, sem a…..
Ádám szerint megkezdték az online visszaváltott megyei matricák feldolgozását, és belátható távolságra került a visszutalás is. Kár, hogy a NÚSZ Zrt. egy csigát és egy lajhárt versenyeztetett a megbízáskor.  Kedves Homár! A Nemzeti Megyei matrica online…..
Don Bolesz 2015.03.04 20:55:05
@ColT: ami késik az nem siet...
Kilátás Tárgyfotó kezdemények 2015.01.22 06:00:00
A tárgyfotózás nagyon sok felkészültséget és általában elég sok felszerelést is igényel. Nem is nagyon sikerült eddig értékelhetőt összehozni (most sem :D ). Mindenesetre hasznos lehet, ha otthon gusztusosan le tudunk fotózni tárgyakat, akár eladáshoz, akár Facebookra, stb.…..
Don Bolesz 2015.01.22 07:45:48
Péter  f i k c i ó s  posztjában az általa megszemélyesített főhős először infarktust kap, majd rájön, hogy lehet, hogy madárnak nézik.  Házi feladat: elképzelni  a sztorit mondjuk a legendásan halvérű Berki Krisztiánnal a főszerepben. Update: És az milyen, hogy mint…..
Don Bolesz 2015.01.12 19:37:37
@Darth Revan: a régi mesterek nem nyugdíjba mennek hanem meghalnak...
amíg élnek ülnek kis műhelyükben és dolgoznak mert az az életük.
Don Bolesz 2015.01.12 20:34:53
@Aureliano Buendía: én 2004 ben vettem egy tiko time órát 16000 ért és találtam egy öreg órásmestert aki 3 év után elemet cserélt nyomáspróbával mikor megint lemerült 3 év múlva már nem élt. és nem válallják a nyomáspróbát a mostani órások...azóta a fiókban van. kókler ne nyúljon hozzá.
Újabb hét, újabb levél egy Splitből hazafelé tartó utastól. Lassan vége a nyárnak, gondolom ez majd megoldja a problémát, amit a két vasúttársaságnak nem sikerült. Kedves Homár! Múlt hét kedden (aug.12.) olvastam a Budapest és Split közti vonatúton történtekről…..
Naiv ügyfél Soproni Meggyében leülepedett a Démon. A cég szerint a jelenség nem káros az egészségre, de már mindegy is, mert úgysem gyártják. Viszont legközelebb bontatlanul kell beküldeni a mintát, mert így nem steril: Belefutottam egy doboz Soproni dobozos valamibe, amiről…..
Az Országos Környezetegészségügyi Intézet hiánypótló tanulmányában megállapította, hogy a félárú csempészcigiben mennyivel több mérgező anyag van, mint egyébként: Az intézet a NAV által lefoglalt kínai, ukrán és szerb cigaretták toxicitását hasonlította össze az…..
Don Bolesz 2013.10.31 23:10:45
@ColT: nem attól, hogy nem kerül rá zárjegy hanem attól mérgezőbb, hogy nem nemzeti zárjegy van rajta. minden mérgező és káros ami nem nemzeti.
Naiv autós épp felrakatta az új téli gumijait, amikor észrevette, hogy 2011-es gyártásúak. A Marso nem akart kedvezményt adni rá, de végül kicserélhette bármire, ami szintén nem volt egyszerű: A marso hálózatából néztem ki téligumit, nokian wrd3, ami több teszten is jól…..
Don Bolesz 2013.10.30 16:58:32
Ma valóban elindul az iskolaév, ami már a kezdete előtt jóval viharokat kavart, ahogy arról már itt a blogon is olvashattatok pár napja. Azóta van, ahol finomodtak a vonalak, és emberközelibbek lettek a kötelezően végrehajtandó változtatások, másutt azonban rengeteg egyéb az…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Úgysem fogják kitalálni: a mozdonyvezetők vonatot cserélnek, hogy mindenki országon belül dolgozhasson: Kisfiunk a nagymamával Párkányból (Sturovo) akart hazajönni vonattal Vácra. 2013. augusztus 4-ikén 17:49-re érkezik a vonat Berlin felől Vácra. Kimentünk várni őket. 17:45,…..
Don Bolesz 2013.08.06 21:40:30
@ColT: én tudom de nem árulom el :)
mert akkor tömeg és sorozatgyilkosságot kellene elkövetnem, hogy a nagy titok ki ne derüljön :D
Don Bolesz 2013.08.06 22:53:49
@Egyéves Önkéntes: ezt csak nem teszik meg! mivé lenne a világ!
Don Bolesz 2013.08.06 23:00:30
@helianthus: tüzetesen megvizsgáltam. szerintem hangszóró álruhában. ewoknak akarja magát álcázni de nem teljesen sikerült az álca
Kilátás Játék a fénnyel 1 2013.08.05 06:06:00
Néha akadnak azért kreatív ötleteim is, az egyik első ilyen volt pl. ez :  (hogy hogy készült, az a képek után ;) ) (Megfejtés : Erős napfényre kitett DVD lemez, amire virágspricnivel vizet permetezünk. A képekhez én fordított objektívet használtam, de sima…..
Don Bolesz 2013.08.05 07:30:08
Valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva a modern buszokon és metrókon nem lehet kinyitni az ablakokat, így az utazóközönség ki van szolgáltatva a sofőr kénye-kedvének. Így kánikulában néha akkora a hőség, hogy a törvény szerint például állatokat már nem is lehetne…..
Don Bolesz 2013.07.08 05:45:43
@hagyma: itt most nem az autókról van szó, hanem a tömegközlekedési eszközökről.