Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hh_red

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha a magyarok döntő többsége valószínűleg jellemzően téli desztinációként tekint Ausztriára, nyugati szomszédunk nyáron is közkedvelt úticél, sőt: a statisztikák alapján nyáron magasabb a vendégérkezések száma, mint a téli szezonban! Tavaly húszmillió vendég gondolta…..
Az 1970-es évek második felétől a 80-as évek közepéig tartó időszak kétségtelenül mérföldkő volt a budapesti szállodaipar történetében. A gazdasági és politikai nyitással párhuzamosan megnőtt a beutazó forgalom, megjelentek (a szocialista tömb országai közül elsőként hazánkban!) a nemzetközi…..
hh_red 2014.03.04 20:56:15
@dried: továbbítottam a kérdést az interjúalanynak. Íme a válasz: "Mert az egy atombiztos ötlet..."
Futás közben tudok legjobban gondolkodni, és legutóbb (honnan jöhetett az ötlet???) olyan szobrokat próbáltam fejben összegyűjteni, melyeket kitalált emberekről mintáztak. Kihagytam a Disneyworldben és hasonlókban sorakozó példányokat, a lentiek maradtak. Sok fotó, kevés szöveg…..
A történelmi érdeklődésük által motivált utazókat 2014-ben számos európai úticél várja. Az idei évben emlékezünk meg az I. világháború kitörésének 100., a normandiai partraszállás 70. és a berlini fal leomlásának 25. évfordulójáról. Az első világháború…..