Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szkít

8 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van az Oscar-szavazólapok leadásának határideje, a verseny hivatalosan is véget ért, hogy aztán vasárnap éjszaka, egy átmulatott hétvége után Hollywood megkoronázza... nem önmagát. Akik figyelemmel követték az elmúlt bő két hónap eseményeit, azok tudhatják, jó ideje ez…..
- SPOILERMENTES -  Plankton épp aktuális aljas tervét próbálja kivitelezni, természetesen Bikinifenék első számú McGuffinjának, a herkentyűburger titkos receptjének megszerzése érdekében, ám a Kockanadrággal vívott ádáz küzdelemben a – mint később kiderül, szó szerint…..
Miután 2014 utolsó negyedévét a zenei programokat szervezők a lehető legnagyobb mértékben kimaxolták (új helyek nyitásával súlyosbítva), nyomon követni is nehéz volt, éppen hol és mikor kellene ott lenni (gyakorlatilag a „szokásos” helyek közül bármerre megfordulhattunk,…..
Minden év végén, vagy minden új év elején a filmszerető azon gondolkodik, hogy vajon filmek terén milyen lesz a következő, új szezon. Jó, rossz, átlagos, meglepetésekkel teli, stb. Persze előre nem lehet látni, csak követni az eseményeket, melyek nagyjából körvonalazzák az új…..
Szkít 2014.12.28 15:05:48
@REMY: az lehet, de nálam az nem tényező, ha bukó is látszik előre (esélyes a sok tologatás miatt) mindenesetre nekem város, hiába előre látni mik lesznek a hibái. egyébként a Felhőatlasz hogy szerepelt? lehet az is bukó volt de mint film(élmény) összességében megérte, korrekt volt. szerintem azt ez is tudja majd hozni
... vagyunk már. Bár ilyesmit nem valószínű, hogy fogunk ma hallani a hajón, inkább a két legutóbbi album sokat nem kockáztató de mégis hangulatos dalait. Azért így is nagyon várjuk már! Tycho – Awake lemezbemutató 11-től az A38 Hajó gyomrában, előtte 10-től pedig…..
Ezen a héten rendezik meg az idei Rakéta Fesztivált (hétfőtől vasárnapig, szóval már javában tart), amit mostanság szokás agyon dicsérni különböző oldalakon ilyen-olyan nagyzoló jelzőkkel, és bár ezekben azért van több-kevesebb túlzás, ettől függetlenül ez a kis…..
Menüztetni vagy nem menüztetni? Valljuk be őszintén, nagy dilemma ez egy étterem életében, és marketinges szemmel megértem az összes pro és kontra érvet is. A hosszasra nyúló viták vége pedig szinte mindig ugyanaz, vagyis egy étteremnek a legtöbb esetben azért érdemes…..
  A Foci VB most pár hétre mindent elhomályosít (sajnos részben a zenét is), de szerencsére péntek éjfélkor nincs fontos meccs, bár ha lenne, akkor se kellene, hogy érdekeljen minket, mivel nem kisebb név érkezik most az A38 hajóra, mint Dj Hell!  Nagyon sok mindent lehetne…..
A múlt hétvégi maximális terhelés után ezúttal megkímélnek minket a programszervezők, azonban így is lesz néhány izgalmas hallgatni- és látnivaló a héten, amelyekből leginkább az alábbiakra érdemes ellátogatni. Elsőként is újra modern klasszikusok est Budapesten!! Ilyen…..
Még mindig Budapest Essentials, amivel a tegnapi időjárás nem volt túl barátságos (így a tetőteraszos Duff Disco ki is maradt az eső miatt, és sajnos d:Bridge-re se sikerült átvonszolódni). A mai napra is jut egy szabadtéri program, ráadásul nappali: délelőtt 10-től megy a…..
Miután a tegnapi napot sikerült majdnem annyira kimaxolni, amennyire egy ilyen csütörtököt csak lehet (sajnos Mark Fellre nem sikerült eljutni), és ma is rengeteg program van, így most csak egy csökkentett üzemmódú ajánló következik. Sajnos az időjárás szerint még nincs nyár,…..
Az aktuális hétvége (ami már megint csütörtökön kezdődik) ezúttal leginkább a Budapest Essentials-ről, az első alkalommal megrendezésre kerülő urbánus zenei/gasztro/kult/turisztikai (stb.) fesztiválról fog szólni. A rendezvényt már jó pár hónapja behirdették, sok helyen le…..
Hűvös, viharos albummal kísér minket a télbe Irisarri legújabb szólólemeze. Megérte három évet várni rá. Rafael Anton Irisarri fontos név az ambientben. Saját neve alatt, valamint The Sight Below alteregóval már mintegy féltucat nagyszerű kis- és nagylemezt publikált, tavaly…..