Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greg J. Grimes

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi szónoklatra többen gyűltek össze, mint eddig bármikor. Jeremiás Atya sötétbarna homlokán makacs verítékcseppek gyöngyöztek, noha errefelé nyáron sem volt kifejezetten meleg. Nagyot nyelt, hogy a lehető legmélyebbre temesse szorongását. Sosem tartott még beszédet ennyi ember előtt. És…..
Kedves Alelnök úr! (Mégsem merem kiírni a nevét, sosem lehet tudni) Habár az, hogy nem szeretem, bármely más emberről is elmondható, akit nem ismerek személyesen, én olyan embert kerestem erre a gyakorlatra, aki kifejezetten ellenszenves. És mivel a közvetlen környezetemben nem ismerek ilyen embert…..
Talán fél óra is eltelt, és páran éppen megkezdték ideges mozgolódásukat, mire Tóth közlegény sziluettje előtűnt a Szabadság-hidat átkaroló tejködből. A szakaszon távolról is látható volt a megkönnyebbülés. - Őrmester úr - törte meg a csendet gunyoros hangjával az egyik közlegény - nem úgy van,…..
Ne aggódd túl: hacsak nem vagy teljesen életképtelen, sikerülni fog. A fentiekre alapozva a tanulásodnak két funkciója lehet:                 a.) megnyugtasd a lelkiismeretedet időről időre                 b.) jobban teljesíts a sima átmenésnél. Tarts rendszert: tölts minden nap egy megadott…..
Kormos József szerette a feleségét. Diákkoruk óta szerelmes volt a karakánságába, a szűnni nem akaró lelkesedésébe, az őszinteségébe és abba, ahogyan vele és másokkal bánt, ahogyan a világra tekintett. Pillanatnyi boldogságok szüntelen sora volt az életük. Tisztelte feleségét, amiért három…..
- Nos, akkor Mrs. Dawkins, megfogadta a tanácsomat? - ült le Dr. Heller nyikorgós bőrfotelébe. Remegő kezében már ott várt a cigaretta, és arcán csakis a zippo sercegésével vált láthatóvá a lelki béke. Érdekes, gondolta Mrs. Dawkins, hogy egy pszichológus, akinek elvileg jobban kéne értenie az…..
Analóg vekker kehes csilingelésére ébredek. Kezem egy másnapos lajhár fürgeségével nyúl a hang irányába, tétova mozdulataival asszisztálva konokul csukva maradni igyekvő szemhéjamnak. Egyáltalán, ki az anyám használ még analóg órát? De tényleg. Nekem nincs is analóg órám...
"Ébren még szexibb vagy, mint álmodban" "A Föld lapos, és a védőoltások autizmust okoznak" "Fuss. MOST!" "Ez a sütemény 32 gramm szénhidrátot tartalmaz, te dagi" "Mászik egy pók a fejeden" "90 százalék esélyed van arra, hogy semmi jelentőset ne vigyél véghez életedben" "兩隻母雞的鵝比較好" "Igazából…..
Minden reggel 4:30-kor kelek. Ez egyike azon kevés érdemi skillnek, melyre a két hetes, OKJ-s űrvadász képzésen rászoktattak. Hajnalban persze nehezebb túllenni a kezdeti ágyban ragadás gyötrő gondolatán, utána viszont egy sokkal hosszabb és eredményesebb nap előtt áll az ember. Már persze amúgy is,…..
Nem is izgalmas volt, inkább ijesztő. Azért ez lett, mert ez a legintenzívebb. A velencei tónál voltunk, és az egyik pajtásommal kitaláltuk, hogy beúszunk a közepéig. Azt hiszem, nem értük el a közepét, csak egy ilyen nádas, dzsindzsás szakaszt, mint amilyen a parton is van, egészen furcsa, hogy a…..
Silence of the Wolves Darabkák 2018.07.25 21:41:07
Oda egy újabb darab: Testből és lélekből: belőlem.Téged a világ jónak hisz, de előlem nem rejted el, aki vagy. Meg is dögölhetsz felőlem... Nem sírok, mert vereség-szülte könnyeimen lehet, még Te sem nevetsz: nem győztélNem vagy több oldalba lőtt, vesztébe rohanó, vak őznél.  S minden darab, amit…..
Arra ébredek, ahogy leült. Na nem mintha amúgy nem figyeltem volna éberen. Én akkor is félig ébren vagyok, ha alszom. Ezért alszom szinte mindig. Mondhatjuk, hogy inkább csak felkeltette az érdeklődésemet. Igen. Ez  jó. Megszánom a figyelmemmel. A cselekvés ösztönös vágya rúg mancsra. Még nem tudja,…..
Nevetnek rajtamHülyének tartanak, bolondnak, Ugyan, miért írok verseket folyvást egy halottnak? Békéért - felelem - megváltást keresvén, hogy ha ennek vége, a tükörbe lesvénne a szörnyet lássam, ki egy görbe esténbakanccsal gázol bátyjai testén.  S többé ne kísértsen bús bakák éneke, melyből nem…..
GABO SFF GABO SFF novellapályázat 2018.04.27 10:34:42
Keressük a legjobb magyar fantasztikus novellákat! Immár harmadik éve jelentetjük meg a Jonathan Strahan által szerkesztett Az év legjobb science fiction és fantasynovellái sorozat köteteit, amelyek az adott év legizgalmasabb fantasztikus novelláiból nyújtanak ízelítőt. A külföldi szerzők műveit…..
Silence of the Wolves A Patkány 2018.01.28 13:02:09
A Rok-113 kísérleti vegyi fegyver volt, melyet nevéhez hűen kifejezetten a sziklakórházban rejtőzködő ellenállók kifüstölésére terveztek. A színtelen, szagtalan gáz hatása nagyjából ahhoz volt hasonlatos, amit a Raid rovarirtó szer tesz egy gyanútlan ízeltlábúval, ha nagy mennyiségben és közelről…..