Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lexus.alexandra

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedves olvasónk, Attila osztotta meg velünk az egyik bunkertúrájuk során készült képeket. Mint azt a Perecesről szóló korábbi írásomban is említettem, Miskolc ezen városrészén a régebbi bányák és a később kialakított bunkerek által rengeteg alagútrendszer bújik meg.  Ezek egyikébe sikerül…..
A reggeli ébredés nem volt túl rózsás. Nem még hogy fel kell kelni, de nagyon hideg is van, szakad a hó, és templomba kell menni, Na ez pontosan azon egyik kombók egyike, amikkel simán ki lehet kergetni a világból. Fél 10 körül megérkezünk Passaicba, hogy nagy sebbel lobbal…..
Miután sikeresen életben maradtam a Black Friday-os utazásom során, és igyekeztem megszüntetni a furcsa Jetlag érzést az otthoni idő szerint reggel 6ig tartó ébrenléttel, a második nap már egészen frissen ébredtem. Szakadó hó várt, a rádióban mindenhol a repterek lezárása és…..
Ahogy minden óriási nyaralás, az én történetem is utazással kezdődött. Nem is akármilyennel :) Kinéztem magamnak az új airberlin nevezetű csodálatos német légitársaságot, aki azt igérte, hogy úgy visz New Yorkba, a John F. Kennedy reptérre, hogy átszálláskor nem kell órákat várnom, egy óra lesz a…..