Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E_S

403 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy hétköznapi történetet mesélek el. Semmi különös, csak egy apró csoda. Kisnyuszi élete átlagosan kezdődött. Megszületett, aztán lett gazdija, mert aranyos volt, kis szőrcsomó. Szeretni való kicsi yorki.  Rövidre szabta a sors Kisnyuszi útját, mert alig 5 hónaposan 2…..
E_S 2014.10.17 13:19:43
@maxval a bircaman: Azért kell csontozni, mert némelyik kutyus alig nagyobb, mint a csirkeszárny :D Legtöbb lábadozó, vigyázni kell rájuk. Szép kutyus, a fajelméletet meg sem hallottam. Nekem van egy aprócska és van egy hatalmas kutyusom, mindkettőt nagyon szeretem.
E_S 2014.10.18 06:45:17
@Gamma Leonis: Ez a reális. Tovább is lehet menni és még az is igaz. A kezelés árából lehetett volna venni egy kecskét, egy fél tehenet, vagy 87 db. meleg sapkát.
Csakhogy ezek a dolgok nem így működnek. A kutyus nem életképtelen, meghatódni pedig nem kell. :)
Az ördög a részletekben rejlik, ezt minden magyar megtanulja előbb, vagy utóbb. Németh Szilárd egyáltalán sehol nem rejlik, hanem büszkén nyilatkozik akár kell, akár nem. A rezsiportás és birkózófenomén most a kormányhoz-semmi-köze PestiSrácoknak adott egy egész estét betöltő interjút. Nem is ez az…..
Szerző: Edgar Nem először mondom ezt és nem is először érzem, hogy ilyen ország márpedig nincsen. Minden nap ad rá valami okot a kormány, hogy halkan, vagy hangosan átkozódni támadjon kedvem. A pofátlanság, a cinizmus, a pitiáner bosszúállás és a mohó zsákmányszerzési vágy olyan katyvasza vezeti…..
Fotó: Lázár Gergő Ős patkány terjeszt kórt miköztünk,a meg nem gondolt gondolat,belezabál, amit kifőztünk,s emberből emberbe szalad.Miatta nem tudja a részeg,ha kedvét pezsgőbe öli,hogy iszonyodó kis szegényeküres levesét hörpöli. S mert a nemzetekből a szellemnem facsar nedves jogokat,hát uj…..
Forrás: MTI/Soós Lajos Szerző: Forgács Erzsébet Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere - egyébként valaki elgondolkodott már azon, mi a fenét takarhat ez a fogalom, hogy emberi erőforrások? amihez ráadásul egy református lelkész ért a legjobban szerte e hazában - nyilatkozott a Frankfurter…..
Kovács Attila / MTI Szerző: Tamás Róbert Egy hét múlva már túl leszünk az aktuális agybajon, aki szavazni óhajt, az szavaz, aki nem óhajt, az nem szavaz. De nem hiszem, hogy akár érvényes és sikeres, akár érvénytelen, ámde sikeres népszavazás eredménye egy hangyányit is befolyásolná Orbán Viktor…..
Unsplash Magyar Tiborc, világ árvája, pórja,Nézz sírva és kacagva a nagyokra,Kik becstelen kötéssel hámba fognak,Hogy tested, lelked add el a pokolnak! De azután töröld le könnyedetÉs kacagásod jobb időkre tedd,Úgy állj eléjük, mint a végitéletBús angyala, ki e világba tévedt: - Urak, világnak…..
Még csak kedd van - legalábbis vidéken - de szerintem megszületett a hét, esetleg a hónap aranyköpése. Mégpedig a köpeteiről elhíresült, aranytollú, lovagkereszt-díszes Bayer Zsolt ajakáról. Az van ugyanis, hogy minden hadrafogható kormányhű erő csámpázik fel-alá az országban, mert szavazni kell.…..
Szerző: Tamás Róbert A kormánypárt méltó utóda, a jövő politikusainak - bocsánat, fideszes politikusainak - keltetője elég ijesztő képet mutat. Az ember azt várná, hogy amennyiben nem a Hírcsárda aktuális szerkesztőjeként ténykedik valaki, hanem egy politikai párt ifjúsági szervezete nevében…..
2008. 02. 28.: Orbán Viktor Budapesten a XVII. kerületben kampányolt az egészségügyi népszavazás ügyében, ahol egy idõs úr kezet csókolt neki. Fotó: Vörös Szilárd Szerző: Tamás Róbert Közös nyilatkozatot adtak aki a magyarországi szerzetesrendek. Kérik a politikusokat, hogy legyen vége a…..
Mivel a migránsáradat mindent felülír - ártunk és ormányunk kommunikációjában - és mivel Orbán Viktor legfőbb hadúr mindennél jobban képes tematizálni a médiát, beszéljünk valami teljesen másról. Az MTI örömmel hozta le a nagyszerű hírt: Több mint hárommilliárd forintot szán a kormány a…..
Túlélőtábor Szalonnásoknak ima 2016.09.25 17:33:19
Egy kedves olvasónktól kaptuk ezt a képet. Egy belvárosi imapadon sikerült fotózni ezt a nem tudjuk, mit. Az olvashatóság kedvéért bemásoljuk a szöveget. Nem tudjuk, hogy egy túlbuzgó hívő tette oda, vagy az egyház álláspontját olvashatjuk. Okuljatok!   Október 2-a az Őrzőangyalok ünnepe Kérjük…..
Balog Zoltán kenetteljes beszédet tartott, amelyben kiemelte, aláhúzta és három darab százas szöggel rögzítette: 2006 őszén megszüntették a jogállamot, ami akkor történt, jogállamban nem történhet és nem is történt azóta. MTI Ez arról jutott eszébe a miniszternek, hogy talált egy kerek…..
Facebook/Anonymous Operation Hungary Miközben menjünk el szavazni, mert mindmeghalunk és miközben a teljes magyar sajtó - a teljes, nem csak a lakájmédia - mélységesen kussol Orbán Viktor tegnapi, szerintem nagyon rosszul sikerült és rosszkor jött, valamiért kontroll nélkül maradt…..
Fotó: kormany.hu Szerző: Ráczkevy Miklós „Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból”(Spiró György: Jönnek)Célegyenesbe fordult a gyűlöletkampány, egészen éles verseny alakult ki a legaljasabb politikus címéért; nagy valószínűséggel csak a célfotó fog…..
Fotó: MTI/AP Ronald Zak Nem gondoltam, hogy megérem ezt a napot, amikor a miniszterek agyafúrt elnöke hivatalosan, az MTI-n és az Origón keresztül üzeni meg híveinek: ő bizony hülyébb, mint a többi ország miniszterelnöke. Pedig.   Úgy fogalmazott, „rászedtek, kicseleztek és becsaptak a…..
Itt olyan ember költő nem lehet,kit az árnyékbokszolásbansaját árnyéka üt ki csúfosan,de olyan ember sem lehet itt költő,aki csak azért nem ijed meg a saját árnyékától,mert retteg tőle folyamatosan,és olyan ember sem lehet itt költő,aki azzal tüntet mindezek után,hogy mily félelmetes árnyéka…..
Márpedig ilyen ország egyáltalán nincs is. Hasonló talán, valahol, távoli banánköztársaságokban, de Európában nincs. Emberek! Hát normálisak vagyunk mi? Velünk mindent, bármit meg lehet csinálni? Roma Sajtóközpont. Mond ez valakinek valamit? Bontsuk szét a fogalmat. Roma. Így nevezzük a cigány…..
                                                                  MTI Fotó/Koszticsák Szilárd Szerző: Tamás Róbert Amikor már azt gondolhatnánk, hogy nincs lejjebb, akkor kiderül, hogy tévedés, mert ez még nem a legalja. Még van mélyebben, a magmáig és azon is túl. Most tekintsünk el a…..
Drága testvéreim a NER-ben és azon kívül! Sokszor hallottam már különféle futóbolondoktól, hogy a magyarok a Szíriuszról jöttek, de képtelen voltam komolyan venni. Most mégis úgy érzem, hogy valaki - vagy én, vagy Orbán Viktor méltóságostekintetes úr - egy másik bolygóról csöppent ebbe a…..
Nem mondom, hogy frissen és üdén, de kivergődtünk a gödörből. Talán. Sok ember megfeszített munkája kellett hozzá, hogy ismét a megszokott helyen és módon szólhassunk be a hatalomnak, de ez van. A pitypang sem virágzik megállás nélkül. Nincs bizonyítékunk, tehát vádlott/gyanúsított/huncut csibész…..
Nincs is annál szebb, mint amikor a kormány már a tulajdon - mondhatni saját - lábát rágja. Ja, most az elején szólok: napok óta nem alszom én sem és senki a szerkesztőségben. Ennek megfelelően dühös és kimerült vagyok, de inkább dühös. Csak azért mondom, mert jelenleg az irodalmi-, valamint a…..
Szerző: Tamás Róbert Fényezni kell a miniszterek elnökét, mert igény az van rá. Ezt teszi a Fidesz háztáji ideológusa, Bogár László a Magyar Hírlap mai cikkében. Miután Orbán Viktor legújabb kedvenc szava a nihilista - erre cserélte le a rongyosra csócsált liberálist - Bogár ennek a szónak a…..
Ritkán olvasom a híreket. Leszoktam róla, mert valahányszor úgy teszek, mindig felbaszom magam rajta. Mindig elolvasom, hogy a Habony valahol a Baleár szigeteken mulat, a Matolcsy fúrja a könyvelőjét,stb. Sebaj, ez egy keresztény ország. S én, mint római katolikus pontosan tudom, hogy a felebarátom…..
Szavazzatok október másodikán! Léccilécci! Kell a népszavazás, mert tudni akarom pontosan, hogy mellettem álltok! Biztos akarok lenni benne, hogy rám és csak rám hallgattok, senki másnak nem hisztek. Csak én csinálhatok hülyét belőletek és csinálok is, hetedik éve. Ne figyeljetek senki másra, csak…..