Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WérMiki

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye március 20-án: Lehet-e kártékony a tudomány? dr. Lakos András infektológus előadása Mai civilizációnk nem létezhetne a tudomány és a technika vívmányai nélkül. Mégis, a tudomány néha félresiklik: olyasmire használják fel módszereit, eredményeit, ami…..
Írtunk két hete a Twitch Plays Pokémonról, vagyis az év eddigi legérdekesebb és legviccesebb videojátékos kezdeményezéséről: a Twitch egy csatornáján bárki bekapcsolódhatott ugyanabba a játékba, a Pokémon Red gameboyos verzióját irányították így egyszerre több ezren, sőt…..
WérMiki 2014.03.02 07:52:42
comment:com A nap képe 2014.02.28 11:30:00
Ausztráliában forgatták a Modern család idei, hagyományoknak megfelelően külföldön játszódó vakációs epizódját. A tengerparti forgatáson a család két sráctagját, Luke-ot és Mannyt elég nagy meglepetések érték, ..
Ez a durva, nem a Hacktion akciójelenetei: 1992, azaz a legendás Johnny Carson távozása óta nem volt akkora nézettsége az NBC talkshow-jának mint most, Jimmy Fallon műsorvezetése alatt. A live+3 napos eredményeket számolja az NBC, ezzel 10,4 milliós a nézettség, de ha csak az adott…..
WérMiki 2014.03.01 07:28:04
A napokban egy pofás képregény landolt a szerkesztőség postaládájában: Guy Hasson és Elekes Áron Wynter című cyberpunk sci-fije, amiről azért nem a Könyvesblogon írunk, mert a füzetecske valójában egy digitális formátumban megjelent képregény félig angol, félig magyar…..
WérMiki 2014.02.28 19:05:15
@elgigante70: nem, inkább szomorú :(
WérMiki 2014.03.01 07:26:52
@Mr MAC: :0
az indexnél milyen jó dolgokat hoznak létre?
felsorolnál mondjuk 2-t?
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
Az igazi nagy baj nem is azzal lenne, hogy a nemzet pocakos focihuszára ilyen kijelentésre ragadtatja el magát. Jó, ez is jellemzi elmebeli állapotának silányságát, ahol túlteng tündérország víziója, amit már többször is hangoztatott beszédeiben. Az igazi baj azokkal van, akik…..
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
A Vastagbőr töltötte fel Youtube-ra a Kossuth Rádió délután kétórás híradójának azt a részletét, amiben Török Annamária műsorvezető a kövezőket mondta: "Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda…..
Tegnap volt időm megnézni a két "évértékelő" beszédet. Egyik se volt igazán évértékelő, hanem inkább kampánynyitó beszéd. Hogy a politikusok átkeresztelik az ilyen beszédet, illetve egészen más célra használják fel őket, az baj, de nem katasztrófa. A katasztrófa…..
WérMiki 2014.02.19 07:10:37
@félázsiai 2llkedő: reklamálj a főnökeidnél, elvtárs **
WérMiki 2014.02.19 07:13:19
@félázsiai 2llkedő: esetleg kiegészítheted, mert tény, hogy van amit kihagytam a lopott nevű összefogás pogramjából:
kevesebb munka, több segély...

milyen remek ötletei vannak még az elvtársaidnak?
WérMiki 2014.02.19 07:28:06
@Niebur: ^^
tehát akkor a lopott nevű összefogás összes pogromja ennyi:
ne az orbánt!

ez biztos sokakat meggyőz
sok sikert 2014-hez elvtársak **
A doktornő megnézte a torkát, megérintette a homlokát, majd kijelentett, a gyerek makk egészséges, és nincs semmi baja. Mindezt úgy, hogy előzőleg indulás előtt mérték meg a lázát a feleségemmel és 38, 9-et mutatott a lázmérő. Tisztelt Praxis blog!Nemrég a feleségem új…..
Angyallány. Fekszem az ágyon. Moziklip. Törd be a szívem. Tűzvarázsló. Várj, míg felkel majd a Nap. Csak pár olyan V'Moto Rock-sláger, amivel lehetett volna emlékezni a tegnapelőtt elhunyt Herpai Sándorra, aki egykoron a zenekar dobosa volt, és akit kihűlve találtak meg egy…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Azokat a műsorokat szeretem igazán, amik nem akarnak többek lenni annál, amik. A Nagy Duett speciel pontosan ilyen. A stábnak esze ágában sincs másnak beállítani a profikból, félprofikból, amatőrökből és Fekete Lászlóból álló szereplőgárda tevékenységét, mint ami…..
Ma este 23:15-kor mutatják be az m1-en A rajzoló című magyar thrillert, amit Mattyasovszky Zsolnay Bálint rendezett az NMHH Médiatanácsának támogatásával. A rajzoló forgatókönyve a Fehér György pályázaton lett díjnyertes, a tévéfilm egy vidéki fantomképrajzolóról szól, aki…..
WérMiki 2014.02.11 19:01:00
@hombré: az index és bérblogji olyanok, mint a szent tudomány

tilos bennük kételkedni
holmi szarmagyar, paraszt kommentelő, nem szólhat hozzá minden felsőbbrendű, értelmiségi demokrata cikkhez
A nézettségnél fontosabb az értékteremtés - állítja Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója, akivel a Marketing és Média készített interjút. A megbízott vezér elmondta, hogy "az MTVA, amely jelenleg működik, az általunk bevezetett változtatásokkal és az…..
WérMiki 2014.02.10 15:07:17
@Vajda Gábor (Gabor_V): :x na jó, így viszont se az ATV, se az index nem érdemel 10-est :(
Gavra Gábor, a hvg.hu a bajai kamuvideó miatt lemondott korábbi főszerkesztője az ATV-hez szerződött - tudta meg a Kreatív Online. Gavra a hétfőn indult Hírvita című műsort szerkeszti, külsős munkatársként. "Gábort már ősidők óta ismerjük, többünknek a múltban munkatársa…..
A Forbes legújabb számában 5 oldalas interjút közölnek Simon Zsolttal, a TV2 egyik új tulajdonosával. Az üzleti magazinba azonban még így se fért bele minden nyalánkság, így a Forbes a blogján közölt ma egy olyan részletet, ami kimaradt a lapból. A poszt Pindroch Ferencről, a…..
WérMiki 2014.02.07 16:13:41
@greensteve: +1

bár nem biztos, hogy ez a kommented sokáig megmarad egy indexes bérblogon, hiszen itt a jól ismert szdsz féle demokrácia van
demokrácia = hatalmon vagyunk
diktatúra = ellenzékben vagyunk
WérMiki 2014.02.07 16:26:42
@storker: húha

ti aztán igazi felsőbbrendű értelmiségi liberális demokraták vagytok, ezt a kommented is bizonyítja **

meg hogy ez már a 1x. kitiltott nickem...

de biztos vagyok benne, hogy szellemi vezetőtök demokrata dopeman irányításával 4/4-el nyertek választást...
xd
Hihetetlen, milyen pofátlanul kozmetikázza a tényeket és mossa azokat össze a közmédia, amikor végre van egy olyan műsoruk, amit valóban néznek is az emberek. Miért nem elég azt a nézettséget közölni, amit össze lehet hasonlítani a többi csatornáéval is? Miért nem lehet…..