Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihálykó Péter

55 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USA, UK és kínai verzió után megérkezett a Franciaországra, Németországra, Olaszországra és Spanyolországra optimalizált Cortana alpha verziója. A hamarosan táblagépekre és PC-kre is elérhető személyi asszisztens területspecifikus új verziói közel nem tökéletesek, de azt…..
Ha valakiben maradt még kétség, hogy az Xbox One egy eladható termék, azt a legutóbbi vásárlási adatok végképp meg fogják nyugtatni; a VHS lejátszó dizájnú és 'Kinect' nevű, de már 1984 stílusú kémkamera nélkül is kapható eszköz, akár 900p-ben, akár 1080-ban is, de…..
Mihálykó Péter 2014.12.02 08:43:48
@LiberAll: Alig 30m darabot adtak el a 8. generációból, ami töredéke a 7. gen 270-jének, tehát ez még csak az eleje. Am szerintem egy Halo: MCC vagy Sunset Overdrive Mo-n is használható, tehát nekem maradnak a zöldek!
Ha szereted az Angry Birds-öt, vagy csak szeretnél 1400 gamer pontot és van Windows Phone-od, itt a nagy alkalom, hogy letöltsd az eddig megjelent összes morcos madaras játékot, teljesen ingyen! Idén, már korábban ingyenessé tette a Rovio az Angry Birds Rio-t, míg nagyjából egy…..
Mihálykó Péter 2014.11.26 16:11:51
@Bluemotion: igen, a 7 fizetős játékban is megjelentek most az új, in-app vásárlások, de azt ne feledjük el, hogy ezekben a játékokban a pályákon semmit nem változtattak, és eredetileg végig lehetett játszani (200 Ft-ért) belső vásárlás nélkül, tehát most is végig lehet :) és a 200 Ft-ot se kell kifizetni
A Microsoft Studios frissítést adott ki a néhány hónapja megjelent, Windows 8.1-re és Windows Phone-ra is elérhető free-to-play címéhez, a Mediatonic által fejlesztett Secrets and Treasure: The Lost Cities-hez. A már letölthető frissítés 75 új pályát ad a játékosok…..
Tegnap bejelentették az első microsoftos Lumiát, amiről a sorszáma alapján elég gyorsan ki lehet találni, hogy az alsó kategórában szeretne vitézkedni. Ehhez képest ha végignézzük a paramétereit, akkor egy kivétellel nyugodtan mondhatnánk azt, hogy ez akár a középkategóriát…..
WinMagazin XBOX Music Locker 2014.11.03 13:00:00
A pletykák szerint ismét egy nagyobbacska dobásra készülnek Redmondban. A Microsoft OneDrive oldalán egy eldugott szövegeket tartalmazó fájlban bizonyítékot találtak, hogy új funkció érkezik az XBOX Music szolgáltatásba. Röviden: a OneDrive-ban lévő zenéinket streamelhetjük…..
Mihálykó Péter 2014.11.04 21:02:56
Az elmúlt években egyre inkább nagyobb érdeklődés övezi az egyes gyártók által fejlesztett és piacra kerülő, úgynevezett hordható eszközöket. A piacvezető technológiai cégek közül sorra mindegyik jelentetett már meg okos órákat, fitnesz eszközöket, vagy e két kategória…..
Mihálykó Péter 2014.10.30 14:23:26
Még egy éve se volt, hogy Velvárt András és a Turtle Games bejelentette az elmúlt év talán legizgalmasabb játékát, a SongArc-ot, de az azóta több, mint 1,2 milliós letöltéssel büszkélkedő SongArc közössége mára már 90000 kottát tett mindenki számára elérhetővé. Ez…..
Mihálykó Péter 2014.10.17 22:43:15
@swGuru: mi akkor írtuk meg, amikor megkaptuk a hírt, biztos némi csúszás van, de ez szerintem még belefér! :)
A Bing csapata hivatalosan is bejelenttette, hogy ezentúl több, mint fél millió szám szövege már rögtön az első sorban elérhető lesz, kattintás nélkül, a találati oldalon. Nézzük, megint miért jobb a redmondiak keresőjét használni, mint a konkurenseket! A Bing hivatalos…..
Megérkezett az EA FIFA sorozatának legújabb mobil eszközökre optimalizált darabja, a FIFA 15 Ultimate Team Xbox Live támogatással a Windows Phone Áruházba. A játék több, mint 10 000 játékost nyújt, több, mint 500 licenszelt klubból a felhasználóknak. A spanyol La Liga, az angol…..
A Microsoft és belső stúdiója, a 343 Industries két újabb Halo játékot, a Halo 3: OSDT-t és a Halo: Reach-t tenné elérhetővé az Xbox One játékosok számára, így a most novemberben megjelenő Halo: The Master Chief Collection-nel kiegészítve, az összes eddig megjelenet Halo…..
Az Age of Empires: Castle Siege tegnap kapott egy frissítést Windows Phone-os változatához, mely több ismert problémát is orvosol. Az Xbox Live-val érkezett játék egyre jobban hódít, még olvasóink között is. Egy hét telt el a Microsoft egyik legnagyobb játék franchise-ja, az…..
A Head Soccer egy kifejezetten népszerű focis játék telefonokra; mind iOS-en, mind Androidon az egyik legtöbbet letöltött darab a kategóriájában. És most szerencsére számunkra is elérhető Windows Phone-ra. A publikálása már korábban megtörtént, de sajnos nem került eddig a…..
Phil Spencer, az Xbox divízió jelenlegi vezetője ígérett tett egy Minecraft fannak Twitteren, hogy a játék Windows 8.1-re illetve Windows Phone-ra is portolva lesz még ebben az évben, ami persze nem meglepő az általunk is megírt, egy hete történt két és fél milliárdos üzlet…..
A Microsoft még egy évvel ezelőtt bejelentette a Student Advantage (tanulói előny) programját, melynek keretében bizonyos iskolák ingyen adhatták a tanulóiknak Office 365 előfizetést (már ha az iskola számára megvásárolták a megfelelő előfizetést). Ennek a legnagyobb hátránya…..
Mihálykó Péter 2014.09.23 18:38:21
Augusztusban jelent meg az Assassin's Creed Pirates Windows 8-ra és Windows Phone-ra is. De nem sokkal ezek után a Windows Phone változatot eltávolították a sorozatos összeomlások és hibák miatt. Mostanra viszont már sikerült kijavítani a hibákat, így a fejlesztő Ubisoft újra…..
A népszerű endless runner, a Subway Surfers szokásos havi frissítése ezúttal az ősi Egyiptomba, még pontosabban Kairóba viszi el játékosait. Persze mást is hoz még az új update, lássuk pontosan miket is! A Subway Surfers minden hónapban a világ egy új helyére invitálja…..
Tegnap frissült a Windows Phone 8.1 alap zenelejátszó alkalmazása, az Xbox tartalmakkal és márkanévvel kiadott Music app. Ez tökéletesen illik a Microsoft április óta tartó szokásához, hiszen a Build óta a frissítések minden második héten jelennek meg. Ez számban éppen a…..
Tegnap elérhetővé tette a Microsoft Studios a Smoking Guns Interactive-val közös játékát az Age of Empires: Castle Siege-et, mely évtizedes várakozás után összehozza a nagy népszerűségnek örvendő sorozatot az Xbox Live előnyeivel és a mobil platformok könnyedségével. Mindezt…..
Tegnap maga Phil Spencer, az Xbox divízió feje jelentette be az Xbox Wire-ön, hogy a Microsoft megveszi 2,5 milliárd dollárért a népszerű Minecraft franchise-t, és az azt fejlesztő Mojangot. A 2009-es megjelenése óta csak PC-n több, mint 100 millió letöltést elért játék 2 éve…..
WinMagazin Hordozható Xbox One mod 2014.09.16 09:00:00
Az ismert konzol modder, Ed Zarick már korábban is készített számos hordozható laptop-szerű mod-ot az Xbox 360 hardverére, de most végre előállt saját Xbox One változatával is, az Xbook One-nal, mely már meg is rendelhető hivatalos oldaláról. Ára azonban nem kevesebb 1 095…..
A Microsoft bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon a Lumia 530 belépő szintű okostelefon, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába. A készülék páratlan ár-érték arányú okostelefon-élményt kínál a felsőkategóriás telefonokban is megtalálható,…..
Miután ingyenes lett a Windows licence-díja a 9”-es, vagy annál kisebb eszközökre, várható volt, hogy a számunkra névtelen kínai gyártók után a nevesebb cégek is elkezdik kiadni az olcsó táblagépeiket. Meg is érkezett az első példány. Hölgyeim és Uraim, had mutassam be…..
Mihálykó Péter 2014.09.10 15:30:05
@martonx: 30k közeli árazással olcsóbb, mint egy 512-es telefon, pedig az is hdmi nélkül van. ;)
Ki ne akarná hogy a lakása úgy nézzen ki belülről ahogy ő szeretné? Kinek nincs elképzelése arról, milyen legyen a nappali vagy milyen az ideális hálószoba? És ki járt már úgy, hogy a dolgok nem úgy sikerültek, ahogy azokat képzelete megálmodta? A Live Interior 3D Pro Windows 8…..
Ahogy a Pax East előtt bejelentették az Age of Empires: World Domination-t, úgy most is a Pax Prime előtt néhány nappal bejelentésre került az Age of Empires: Castle Siege. De most a dolgokat sokkal jobban a kezében tartja a Microsoft, a játék nem csak saját publikálású lesz, de…..