Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssjani

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
ssjani 2014.08.25 21:41:55
@Delco Lajos:
Mondjuk, kevés nyíltan antiszemita könyvet olvastam, de az egyik a Svejk volt.
Lincoln előbb volt zseniális feltaláló, mint USA elnök. Obamára ez nem vonatkozik Magyar találmányért rajong Obama - járta be a sajtót. Pedig az USA önmagában is bővelkedik találmányokban, az évi félmillió szabadalmi bejelentés innovációs teljesítményük mércéje is…..
ssjani 2014.07.01 22:23:30
Bénítópisztollyal vetettek véget a 18 hónapos zsiráf életének vasárnap reggel a koppenhágai állatkertben.  Mariusnak azért kellett elpusztulnia, mert nem volt elég jó a génállománya.   Az állatkert döntésével a szigorú európai szabályozás követte, mely a…..
A klasszikus kép, amin egy görnyedt alak a gyertya csonkjánál fejezi be a a napi penzumot, hogy a gonosz rovatvezetője a fejét ne szaggassa le másnap és legyen miből kását venni a szurtos Pistikének, aki meg az üveggyárban tolja napi 12 órában, már a múlté, de általában a…..
Azt gondolod, hogy az összes Bud Spencer - Terence Hill filmet láttad már? A vakáció a gengszterrel és a Hannibál megvolt? Pedig mindkét színész játszott benne, igaz, akkor még Carlo Pedersoli és Mario Girotti néven, és korántsem főszerepet. Az 50-es években forgatott filmek készítésekor…..
comment:com No para, no fosó 2013.10.21 18:00:00
Még mielőtt szó érné a ház elejit (alert: tájszólás DIREKT), ezt nem én, hanem Szikora Róbert mondta a Vundersőn és Szuperszexi tegnap esti, második adásában, akkor, amikor Vadon János már nem egy testszínű ruhában, a seggén pelenkával rohangált a színpadon, hanem…..
ssjani 2013.10.21 20:08:50
Október 3-án startol az angol túlélőkirály, Bear Grylls legújabb tévésorozata, amiben most kivételesen nem ő vág keresztül a sivatagon egy szál késsel és alszik egy döglött teve belei közt. A kiút a pokolból főszereplője ugyanis rendhagyó módon nem az exhibicionista…..
5/2, nem túl jó arány. Videó leírása: Kíváncsiak voltunk, hogy kiszolgálnak-e egy 14 éves lányt a trafikokban. Ötből kettőben simán kapott cigit. A többi helyen nem járt sikerrel. Az új szabályozás szerint azonban be sem léphetett volna a trafikokba. ..
Úgy tűnik, az egykori Hip Hop Boyz-tag, Real Action, alias Szűcs Zoltán könnyfakasztó árnyszínházát zabálják a britek: az Attraction többezer indulóból került a legjobb 45 produkció közé "az albioni Megasztárban", a Britain's Got Talent című tévéműsorban. A továbbjutók…..
ssjani 2013.05.27 12:53:37
@goldengiccs:
R.Eksön. Így már érthetőbb?
A CBS nyáron mutatja be a Stephen King egyik regényéből készült Búra alatt című sorozatot, aminek nem lesz második évada, nem kell cliffhangertől tartani, lezárt, kerek egész lesz 13 részben. A történet azzal kezdődik, hogy egy Maine állambeli kisváros fölé egyszer csak egy…..
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
ssjani 2013.02.28 19:24:32
@Fenimore: Néha olvasgatok a Lángoló gitárokon is és csodálkozva vettem tudomásul, hogy az általad példának felhozott Quimbyt és az LGT-t is mennyire tudják utálni egyesek.Én addig azt hittem, hogy ezek általánosan elismert csapatok, de nem válogatott ócsárlásokat olvastam.
A Vad fruttik nekem eddig kimaradtak a "Nekem senkim sincsen" című számukat csak nemrég hallottam először. Aztán utána még meghallgattam jópárszor.
ssjani 2013.02.28 19:46:10
@Rosszindulatú Vászka: Az AC/DC-t csak példaként említettem mert abból a korszakból hirtelen ez jutott csak eszembe. Semmi átgondolt szándékom nem volt vele.

"Egy popsláger attól jó, hogy valamiért megragad benned, hatást gyakorol rád" ez nagyon így van. Mert nem tudatosan választjuk ki, hogy mi tetszik. Nem mondhatjuk azt, hogy engem mától kezdve csak ez vagy az érdekel mert én igényes vagyok. Ami a tudat alá bemászik és megpendít belül valami azok a számok azok amik a kedvencek lesznek feltéve ha bevalljuk önmagunknak és nem csak a haveroknak akarunk megfelelni.
A mostani világ pont nem arról szól, egy új számot annyiszor játszanak, hogy sláger lesz belőle. Egyszerűen nincsenek fórumai az új zenéknek. Réteg rádiók és réteg tv-k vannak.
ssjani 2013.02.28 19:53:47
@dnulror: Manapság mindenki annyira biztos mindenben. Talán te szállítottad a Pizzát a stúdióba amikor a Gigi számát "készítették" és lelested a szoftver címét amíg az aprót keresték?
A Blikk tudni véli, hogy Tóth Gabi váltja Malek Miklóst az X-Faktor zsűrijében, sőt az énekesnő már a részletekről egyeztet az RTL Klubbal. Malek mentorsegédje azonban nem erősítette meg az infót a lapnak, "kiugranék a bőrömből, ha egyszer csak jönne az a telefon, amelyben…..
ssjani 2013.02.27 22:15:58
Itt a Trónok harca harmadik évadának első olyan előzetese, amiben új képsorok is vannak. Kemény, harcos évad lesz ez. Premier március 31, nálunk április 1., HBO. ..
ssjani 2013.02.24 13:38:04
Bayer Zsolt Birkózás című cikkében most éppen a NOB-ot osztotta ki, a tőle megszokott keresetlen stílusban. Természetesen baromállatok és idióták mindahányan. Mégpedig azért, mert levették a birkózást az olimpia műsoráról. Ahogy írja, helyette lesz majd valamilyen „ball”,…..
Nyilván senki nem fog nekiállni kulcsot reszelgetni, de sosem baj, ha az ember birtokában van az efféle tudománynak. Ki tudja, mikor hozza úgy a sors, hogy egy csaj ezért szeret belénk. "Hát tudod Margit, ez a srác úgy másolja a kulcsot egy reszelővel, meg egy satuval, hogy olyat még…..
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
A Földet teljesen új szemszögből mutatja be egy dokumentumfilm a Spektumon. John Downer természetfilmes hat részben hat kontinenst jár be - madártávlatból. Nem egyszerű légi felvételekről van szó, hanem igazi madárvonulásról, melynek során vadludakhoz, kondorkeselyűkhöz,…..
Punnyadás és a médiába kívánkozó percemberkék jellemezték a harmadik negyedévet. Bejelentették a Voice mestereit és az RTL II indulását, jön az új Dallas a tévébe, a BL visszatért a Sport Tv-re, Árpa Attila buzizott, az isten pénze nem elég a Modern család szereplőinek, és…..
ssjani 2012.12.30 18:45:42
@fallen: Ez egy új szokás az elsőzés és a sunázás mára már kihalófélben lévő divatjára hasonlít.
A lényege: van néhány nagyokos aki a tévés blogba tök komolyan a saját vélt kulturális felsőrendűségét kidomborítandó beírja, hogy évek óta nem néz tv-t, rég eladta a tv-jét, kizárólag Discoveryt, bundesligát stb-t néz (ezeket is csak eredeti nyelven).
Erre várunk mi, akik a komoly szívbőljövő állítást igyekszünk -tehetségünkhöz képest- minél nagyobb ökörséggel megtoldani.
Egyébként erre a tevékenységre, nézetem szerint az irónia kifejezés illik a legjobban és valóban, nevezhetjük fricskának is .
Vme, de ez engem szórakoztat.
ssjani 2012.12.30 18:56:00
@ssjani: ui. Tilvai Renit ezúton is sunáznám.
Ezt a mai ebédet tulajdonképpen hirtelen felindulásból készítettem: még reggeli közben néztem végig, milyen csúnyán bánt el "Laci bácsi" egy kacsamellel (bő olajban sütötte ki a hízott kacsa amúgy is vastag zsírral borított mellét, közben cukros meggybefőttből készített…..
ssjani 2012.12.02 23:30:05
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
comment:com A nap képe 2012.11.09 12:00:00
Játsszunk egy kicsit, tessék nekünk képaláírásokat küldeni ehhez a képhez, de gyorsan. A gyengébbek kedvéért: balra VV Éva látható, jobbra egy kissé perverz arcú ismeretlen, középen a művésznő új, szilikonnal megbolondított csöcsei.    ..
Fergeteges jelölőbulit szervez október 17-ére az Akvárium klubba (Erzsébet tér, a régi Gödör helyén) az Aranydisznó-díj csapata. A reklámzabálóknak DJ Jutasi fog zenélni 22:00-tól, belépő nincs, és különösebb program sem lesz: csak összegyűlik egy rakás reklámgyűlölő…..
Lehet, hogy novemberben minden napra (meg még egyre) jut filmbemutató - köztük egy-két nagyon várt példánnyal -, de a decemberi felhozatalra sem lehet majd panaszunk, főleg mióta tudjuk, hogy a mostanság kéz a kézben járó Parlux Entertainment és Big Bang Media három kultuszgyanús…..
Vastagbőr Rokonok Mohácson 2012.09.05 13:51:00
70 éve, 1942 szeptember 5-én hunyt el Móricz Zsigmond, a Rokonok és több más klasszikus szerzője. Ha most is élne Zsigmond bátyánk, biztos elégedetten csettintene, mert gyorsan gyűlnének össze az anyagok egy-egy "Rokonok" folytatáshoz.Szekó József Mohács polgármestere 1998…..