Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goodspeed17

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: az KultúrPart portálján 2009. szeptember 22.-én megjelent cikkHamarosan megkezdi tevékenységét hazánkban a bangladesi mintára működő Reménypénztár, mely a társadalom legszegényebb rétegei számára kíván esélyt nyújtani, nagyban építve a helyi kisközösségek…..
Két dologról szokott le az ember manapság. Nyitott szemmel járni és sportnapilapot olvasni. Két hete szakítottunk mindkét hagyományunkkal, aminek gyümölcsét a Tovább után meg is csodálhatjátok. Véleményünk szerint sok kommentárt nem is kell hozzá fűzni, mert úgy szép,…..
Továbbá:Akcentusunkat is gúnyolta,De felfogni képtelen volt,Hogy paródia volt az,Mi ajkunkról dalolt.KiejtéSÜNkbe kötött,Mert másba nem tudott.Az, ki egy napot se töltöttazzal, hogy nyelvet tanuljon.Csak faggatózott bután,S azon el sem merengett,Hogy amit tett, két perc utánNekünk…..
Goodspeed17 2009.05.13 08:26:53
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Goodspeed17 2009.03.30 16:37:56
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Goodspeed17 2008.03.12 18:52:32
... Májer a léc alá bombázott a Bernabeuban, hatot kaptunk az oroszoktól, Szanyó benyomta a tizit a skótoknak, vagy amikor Varga Zolit a szemem előtt elrabolták a drukkerek. A három dologhoz hasonlóan, ezúttal is tőletek reméljük a munka dandárját. Várjuk az élménybeszámolókat,…..
A két milánói csapat érdemelt volna összesen két pontot, szereztek helyette hatot, a Roma szintén igen nyögvenyelősen gyűrte maga alá a Regginát, a Juventus pedig harminc perc előnyt adott az Udinesének, mire elkezdett játszani, úgyhogy bár a pontok számában ez nem mutatkozik meg,…..
Goodspeed17 2008.02.11 15:39:36
Goodspeed17 2008.02.11 15:40:26
Úgy döntöttünk rövid konzultálás és az e-mailek, kommentek átolvasása után, hogy szabdjára eresztünk minden Kedves Olvasót, mostantól nem kell megtanulni semmit, viszont lehet javasolni, okokat, jelzőket keresni, listázni a játékosokat, akiken ti már rég túladtatok volna,…..
Ez itt egy Robur. Csúnya, büdös és lassú. Nem arra született, hogy versenyeket döntsön el, inkább útkaparó munkások és emésztőgödör-ásó különítmények szállítmányozására tervezték. Aztán a hétvégén a Robur (mert ha lendületbe jön, akkor visz mindent) úgy elgázolta…..
Ez volt a Manchester United második aranycsapata. Az első 1908-ban és 1911-ben bajnoki címet nyert, 1909-ben elhódította az FA-kupát. Aztán a világháborút követően Matt Busby került a United élére. 1952-ben, ’56-ban és ’57-ben is bajnoki címet nyertek, miközben…..
Goodspeed17 2008.02.06 19:12:17
Ez az eheti tanulmányok helye, a sokszor három dolog újabb gyűjteménye. 1. Rob Stylesnak, a Liverpool-Chelsea játékvezetőjének tényleg lelkiismeretfurdalása volt a azóta, mióta befújta azt a tizenegyest. (A Pool-Sunderland meccsen azért könnyített egy…..
Tudom, ne is mondjátok, Olyan vagyok, mint a hosszútávfutó, aki akkor ér célba a New York maratonon, amikor az első helyezett már rég hazarepült Rabatba. De azért legyen kerek a világ...  Ha hihetünk Wengernek, Alex Ferguson Eric Cantona után(?) valószínűleg Carlos…..
Goodspeed17 2008.02.03 09:44:17
A gólparádét hozó hétközi kupaforduló után az élmezőny rajtaüt a kiesőjelölteken a Serie A 21. fordulójában. Többen is nemes bosszúra készülnek a második forduló visszavágójának apropóján, amire leginkább az akkor méreteset bucskázó Udinesének lenne oka. Lesz rangadó…..
1. Jó eséllyel eldőlt a spanyol bajnokság. 2. Trezeguet belövi. Mindig. 3. A hazai lufik nem csak a látvány miatt fontosak...
Miután a héten több támadást kellett átvészelnünk, mint Londonnak a világháborúban, így újra eljött az ideje, hogy egy kicsit elemezzük az ellenséget. Természetesen nem ellenségként kezeljük az olvasókat, de néha jó visszalőni. Különösen egy ilyen csalódásokkal teli…..
Goodspeed17 2008.01.20 20:48:10
Első ránézésre tiszta lesz a forduló, mint anyánk híre, de amint a kezünkbe vettük az üveggömböt, elbizonytalanodtunk az eheti 13 + 1-et illetően. Vigyázó szemünket most a változatosság kedvéért a táblázat alsó fertályára kell vetnünk, hiszen egymás ellen acsarkodik a…..
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..