Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desischado

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parragh László rosszul forgalmazott!  Valójában ezt akarta mondani: "Annyi ember elvesztette a munkáját, de mi.ezzel nem is AKARUNK foglalkozni? Vagy vegyük el a pénzt Mészáros Lőrinc szállodáitól?  Akkor Orbán Viktor hova vigye a turistákat a járvány után? Az üres stadionokba? Vagy ne adjunk…..
Kedves naplóm!  Tegnap nem történt semmi különös csak Orbán Viktort koronázták meg a Duna jegén. Ezzel egy harminc éves álma vált valóra a pocakos focihuszárnak. Ennek örömére előkerült a másik bajszos szar is és kiderült róla hogy tud még aláírni, de mosolyogni továbbra sem. Semjén meg lőtt egy…..
Nekem az jött le Orbán Viktor mai bejelentéséből, hogy amikor valódi ellenség támad az országban, nem olyan kitalált nagy kék plakátos fajta, egyből kisebb lesz az arca, meg nem is tudja mit kell csinálni. Lezárni, bezárni, nem menni, elhalasztani. Na ez volt minden. Meg hogy lesz pénz mindenre.…..
Még hogy Orbán Viktor nem ismeri a valóságot, meg álom országban, játékok között él!  Ez csak néhány finomkodó megjegyzés az ellenzék részéről a mai kormányinfójáról a pocakos focihuszárnak amit az megtartani méltóztatott sűrű hazudozása közepette. A nagy büdös francokat nem ismeri a…..
Szóval akkor ott tartunk, hogy Orbán Viktor mondja meg ismét mire költsem a saját pénzem! És ezért még törvényt is hoz ehhez! Mert neki a választási vereségtől elborult agyában most éppen az jött elő, hogy megmutassa az ő farka a nagyobb amit zsebre rakott kezével állandóan simogat magának. De…..
Mióta Borkai Zsolt független lett, már értem Kósa Lajos minden megszólalását.  És azon kívül Németh Szilárd csülkös pacalja is ízlik. Ráadásul megértem Semjén Zsolt diplomáját a házi rénszarvas vadászatáról. Na és Matolcsyt sem tartom elmebeteg jegybankelnöknek, csak szimplán hülyének.  Na jó,…..
Te nagyon hülye szavazó, aki azt hiszed Orbán Viktor a kedve szerint osztogathatja a pénzt a településeknek, és ezért arra kell szavazni akit ő mond!  Az nem az ő pénze besz@rikám amiről ilyenkor dumál, hanem a tiéd! Nem hiszed?  Szerinted ez nem igaz? Akkor ne is olvass tovább, úgy sem…..
A jogállamiság becsületbeli ügy? És kit nézel ezzel a kijelentéssel hülyének Orbán Viktor? A szavazóidat? Mert akkor csak nekik mond, ne annak aki a józan eszét használja! És nézz közben a szemekbe, ne sunyin pislogj ahogy szoktál! Bár a választóid jelentős része tál gulyásért szavaz csak rád,…..
Tudod Gulyás Gergely nagyon nagy verést érdemelnél meg magadnak azért ahogy Greta Thunbergről beszéltél.  A pofonfát már amúgy is rázod rendesen azzal amit itthon szemrebbenés nélkül hazudsz az ember arcába. De baszki, most egy gyerekbe próbáltál belerúgni a magad rezzenéstelen tekintetü…..
Ezt nem csak a maga javára átírt választási törvény segíti majd elő, de minden más mocskos eszközt be fog vetni a saját győzelméért. A számítógépes rendszer már a próbaüzem alatt is összeomlott párszor, és erősen él még az a tapasztalat, hogy ez a választáskor is elő fog fordulni. Utólag majd…..
Ül egy sötét sarokban, a szája széle reszket,  térde remeg, nadrágja elején gyanús folt terjed. Utaznia kellene, de fél elindulni. Mert tudja ha megérkezik oda ahova mennie kellene, ott bizony kiráznák abból a remegő hangjából mikor védi a tolvajt a hazai politika megbízásából.  Pedig függetlennek…..
Csak mert már nagyon megérdemled. Most ne arra gondolj azért fogsz új fogsort csináltatni magadnak mert prolinak neveztél egy fiatal lányt. Ő megvédi magát tőled, le fog söpörni az értelem nevében mint egy kellemetlen pihét a kabátja ujjáról. Én is csak egy proli vagyok, de nem azért mert…..
15-17 perc. "Magyarország készen áll az európai parlamenti választásokra, ezt hibátlanul le tudjuk bonyolítani. A programok mind a bevándorlás párti, mind a bevándorlás ellenes oldalon jól haladnak,... mi is világosan megfogalmaztuk a célkitűzéseinket. Szeretném ezt megismételni, azt szeretné a…..
Desischado 2019.01.10 21:41:55
"Viktor bácsi! Miért mondják neked hogy geci? Ezt este mondta anyukám, mikor vacsoránál ültünk, de apa nem volt ott mert anya szerint túlóráznia kell. Én nem tudom mi az a túlóra, de ha apa nincs itt velünk akkor szomorú vagyok. Nem sírtam mert már hat éves vagyok, és az óvodában repülő a jelem.…..
Ez már nem csak a rabszolga törvény eltörléséről kell hogy szóljon. Hét éve tombol a sziklaszilárd alaptörvény, ami számtalanszor lett módosítva. És hat éve alkotta meg a kétharmad az új munka törvénykönyvét, ami szép lassan megölte a munkavállaló jogait. Hét évvel ezelőtt kellett volna ezt az…..
Az Orbán Viktor által ellenőrzött médiát a józan ész csak tartós szellemi károsodás veszélye mellett nézi, olvassa. Ezért is nem kapcsol oda, nem vesz tőle lapot, és egyáltalán figyelembe sem veszi az ott közölteket. Az ennél a médiánál dolgozó véglény szerű szerkesztők nagyon vigyáznak a magukat…..
Desischado 2018.12.28 21:27:34
@maxval balcán bircaman:

Mert szimbolisztikus értéke van És ez is jelzi, mennyire hazug és aljas a fidesz!
Esti mese a köztévében: "Az Erzsébet utalvány bánatosan ül a sarokban. Potyognak a könnyei, válla rázkódik a zokogástól. Arra jár a nagy kék szar plakát a soros felirattal, és lenézve rá megkérdezi. -Mi a bajod Bözsi utalvány? Miért sírsz itt ahol egy stadion sincs a környéken, de még egy migráns…..
Desischado 2018.11.29 12:18:56
@maxval balcán bircaman: Inkább a nyugdíjat emnelné rendesen, de ez neked mint fidesz birkánsak, nyilván magas.
Parlamenti közvetítés. Nagyban megy a rabszolga törvény vitája. Kósa Lajos megpróbálja a lehetetlent, ami számára az értelmes beszéd lenne. Hát ez most sem sikerült. De nem adja fel. Egyedül van. A Fidesz frakció távol marad ettől a vitától, hírt kaptak róla valahol közpénzt láttak, ezért gyorsan…..
Az internet magával hozta az illegális tartalmak gyors terjedését, hisz könnyedén elérhetővé vált a letöltés, egymásnak való átküldés, stb. Emlékszel a Napsterre? Az első fájlcserélő programvolt a történelemben, zenéket lehetett letölteni, és aki letöltött, az meg is…..
Itt van ez a macedón volt miniszterelnök nálunk, aki a hazájában elítélt bűnöző. Egyszer csak itt termett, mint a gomba eső után. Visszaélt a hatalmával az országában, valami kocsit fogadott el. Kellett ott lenni egy olyan hatóságnak, aki ezt kimondta róla. És még el is ítélték. Szép ország ez a…..
Rokkantak. Kilakoltatottak. Lakás takarék nélküliek. Nyugdíjasok.  Csak néhány kulcs szó az elmúlt napokból. Határon túli magyar gazdák támogatása. Útdíj emelés. Egy kiló zöldség majd ezer forint. A benzin ára az elmúlt hónapban táncot járt, de inkább magas maradt. Ez is néhány hír az elmúlt…..
Tiborcz Pityu nem bűnöző, ő Orbán Viktor veje. Polt Péter nem csak vak, de még meg hülye is ha kell, viszont ő nemzet semmilyen tiszteletet meg nem érdemlő főügyésze, hát persze hogy nem fog az orráig látni a vezér hátsójából ha a család ügyeit kell vizsgálni. Vagy a Fidesz lopásra összejött…..
Korának legnagyobb némafilmsztárja. Fantasztikus tehetség és rettenetes férj. Maximalista és bohém. Mindnyájan ismerjük, pedig a némafilmek ideje már csaknem kilencven éve lejárt. Eddig csak fekete-fehérben láthattuk, de most néhány lelkes amatőr által színezett fotókon keresztül kicsit…..
Desischado 2018.11.07 21:37:28
"Nemzetünk Timije! Mindig nagy öröm nekem földi halandónak, ha bepillanthatok a nemzet nagy közpénznyelőinek, és szűk családjaik szorgos mindennapjaiba. A vén szaros szivaros unokája, vagyis bocsánat a felesége, ezt mindig összekeverem, azonban most egy kicsit mintha közelebb engedett volna a…..
Azt meri mondani ez a Gulyás Gergely nevű farok, aki most takony korára miniszter lett, hogy a lakástakarékkal kapcsolatban nem lehet visszamenőlegesen törvénykezni. Így most örüljön a sok jelenlegi Fundamentás, hogy nem vették el tőle a korábban az állammal kötött szerződés érvényességét. Akkor…..