Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Károly Pásztor

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Times of Israel cikke szerint a rabszolga-kereskedelem nem csak a keresztények bűne volt, hanem a zsidóké is, méghozzá jócskán. Ez pedig ellentétes a történelem könyvekben általánosan leírtakkal vagy a popkultúra által sugalltakkal. E cikk zsidó történészek és történész rabbik munkái alapján…..
Sziasztok! A mai Érdekesben már nem hívom kedvencnek a kiemelt képet, mert több olvasó nehezményezte hogy nekem hogy lehet kedvencem ez vagy az a szomorú téma. Mivel nincs kedvem a kommentszekcióban mindig elmagyarázni az index címlapról egy-egy alkalommal beszédülő futóbolondoknak, hogy ez egy…..
Károly Pásztor 2021.06.27 12:53:01
@Fue: Elvileg a feketék kezdték a harcot: az első összecsapásban 10 fehért öltek meg. Az áldozatok kb. Harmada, negyede volt fehér.
Az embernek akadnak bizonyos szükségletei, és hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ezekre a XXI. században nagyjából mindenhol hasonló megoldások születnek. Pedig nagyon nem így van, nem csoda, hogy nagyon komoly problémát jelent, hogy még mindig több száz millió ember a szabad ég alatt…..
Károly Pásztor 2021.02.28 12:11:34
@Arthamyr: A feljett világban a szennyvizet ma már tisztítják, így visszaforgatják. Ha szarás után nem mosol kezet ( márpedig ezek az emberek nem teszik a mezőn) akkor súlyos betegségeket kapsz. A fekáliával szennyezett ivóvíz pedig nagyon súlyos járványokat okozhat. Indiában sajnos nagyvárosokban is elterjedt pl. a tömeges tengerpartra-szarás, óriási ökológiai károkat okozva.
Rohoncon járunk (azaz Rechnitzben), ebben a kedves, de semmitmondó, dimbes-dombos közép-burgenlandi kisvárosban, amely Kőszeg alatt támaszkodik a magyar határra.    „Itt állt a Batthyány-kastély” – tájékoztat minket a főtéri ház falán a féminstalláció.  Hát itt: 1945. március 30-ig, amikor az…..
Károly Pásztor 2021.01.03 13:19:15
@Gyöngyösi Zoltán: "Teljesen életszerű volt, a nácik esetében a fölösleges gaztettek voltak az életszerűek". Hát persze, mert GONOSZAK voltak. Nem is kell tárgyalás, hiszen tudjuk, hogy gonoszak. Úristen... Sajnos rengeteg a kamu holokauszt sztori, amit 5 perc hírnévért adnak elő és rombolják az egész tragikus történet hitelességét. Lásd, szappan és lámpaernyő történet. Illetve a megvádoltak esetében is sok volt a kínzással kicsikart vallomás, ezért lehet, hogy Auschwitzban például Höss 3 millió zsidó legyilkolását ismerte be, amikor a holokauszt tudósok szerint 1 millió lehet a reális szám...
Károly Pásztor 2021.01.03 17:06:50
@Almandin: Ajjaj, akkor az Auschwitz múzeum nagy bajban van! Szólsz nekik, vagy feljelented őket? apnews.com/article/4de24d2430cd2e900602ecf14b1db341 4 millióról csökkentették a számot 1,5 millióra.
Hösst 3 napig kínozták az angolok, majd aláírattak vele egy előre elkészített vallomást. Ez még a Wikipédián is szerepel.
A nők és a férfiak arányáról készített Európa-térképet Jakub Marian, amelyből tisztán látszik, hogy a kontinens szinte összes országában több nő él, mint férfi. Míg nyugaton viszonylag alacsony az eltérés, addig a kelet-európai országokban van, ahol több…..
Károly Pásztor 2017.03.09 09:10:56
Az valószínűleg nem újdonság, hogy holnap Magyarországra érkezik Vlagyimir Putyin és delegációja méghozzá légi úton. Fél Budapest megbénul, egyebek... De ha még nem értesültél volna róla, attól a pillanattól fogva hogy a repülőgépek közül egy is belép Magyarország légterébe, országos légtérzár lesz…..
Károly Pásztor 2017.02.02 08:03:55
@Lucifer Morningstar: ooo, te buzi vagy?
A Wacht am Rhein, majd a Herbstnebel fedőnevet viselő német hadművelet (melyet az angol szakirodalom Battle of Bulge néven emleget) a náci Németország utolsó nagy ellentámadási kísérlete volt a nyugati fronton (Belgium területén), 1944 decemberében. A hadjárat pontos időtartama: 1944 december 16 és…..
Károly Pásztor 2017.01.09 09:52:04
@ember100: A hadifoglyok legyilkolasa sajnos a szovetsegesek oldalan is gyakori volt... Az oroszok remtetteirol a polgari lakossag ellen pedig ne is beszeljunk. A gyoztesnek mindig igaza van.
Magyarország középhatalmi státuszának megszerzése érdekében Orbán Viktor eddig húzott merészeket – finoman szólva. Minthogy sem a gazdasági teljesítmény, sem a Brüsszel elleni közös fellépés nem vezetett eredményre, Putyin barátságával háta mögött most hadsereget toboroz, hogy „komolyan vehető”…..
Károly Pásztor 2017.01.03 00:10:52
@pirimogyoró: ki nem szarja le más országban hogy mennyit költünk egészségügyre te barom? Te kevered a szezont a faszommal. A NATO fele vállaltuk, hogy a GDP 2 %at honvédelemre költjük, közben annak a fele megy csak védelmi költségekre. Egyébként ha NATO tagállammal kerülünk konfliktusba ki véd meg bennünket te agysebész?
Károly Pásztor 2016.04.17 20:51:24
www.bumm.sk/archivum/2006/04/05/82_csokit-lopott-gyurcsany-fia Neeem. Gyurgyalag fia volt a tolvaj. Megint hazidtok, gecik : )
The Rat Pack: Dean Martin, Sammy Davis Jr. és Frank Sinatra Ha valaki nem túlságosan heves vérmérsékletű, az nagyon szórakoztatónak találhatta a vasárnapi boltzárral kapcsolatos nagyszabású humán kísérlet. Hivatalosan az egész cirkuszt Dr. Rubovszky ügyvéd találta ki, akiről annyit érdemes tudni,…..
A terrorveszélyhelyzet és a tanári tüntetések körüli kavarodás közepette érdemes vetni egy pillantást Törökországra, ahol Erdoğan elnök vezényletével sokkal előrébb járnak az illiberális úton, mint Magyarország. Most éppen akadémikusokat tartóztatnak le, akik a kurdok…..
Károly Pásztor 2016.02.08 22:34:16
@Szindbad: ooo, elkuro idejeben voltak a ciganygyilkossagok es o vitt mesterloveszeket a haztetore terrorveszelyre hivatkozva. Melto parja volt demszki a budapesti tornadoval. Ket imbecilis kreten.
Károly Pásztor 2016.02.08 22:44:09
@GNDL: Te gecibuta vagy. Amig volt egy kis gazdasagi novekedes az a fedezetlen kozalkalmazotti bernovekedes, meg a devizahitelezes miatt volt. Fel is szokott az allamadossag az egekig. Folyo fizetesi merleg szinten beka segge alatt. Szolidaritasi ado bevezet, IMF nek konyorog, szlovakoknak meleg szarig benyal, Fico megalaz, lemond, romhalmaz, pm casting, Bajnai hebeg... Cut...Ez volt az az idoszak amikor elsokbol utolsok lettunk. A kakaobiztos kurva anyatokat, nem felejtunk!!!
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
Károly Pásztor 2015.07.19 15:33:21
Vélelmezhetően a diszkrimináció tilalom követelményének sérelmével járhat, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a MOL Magyarország közösen tartott április végi sajtótájékoztatón jelentett be, hogy azon magyar futballrajongók számára, akik klubkártyával vagy…..
Károly Pásztor 2015.06.13 23:27:14
@halaloszto: Szurkoloi kartyat is vehet barki. Taxis kedvezmenyrol autoszalonoknal, kotelezo biztositonal autoklubos kedvezmenyrol, pedagogus es egyeb kedvezmenyekrol hallottal mar? Mobilszolgaltatoknal kulonfele flottakedvezmenyekrol?
„Sedamdeset dva sata” (Hetvenkét Óra) a horvát egészségügy-minisztérium projektjének a neve. Minden, rosszindulatú daganattal diagnosztizált beteg érdemi kezelését – beleértve a sebészeti beavatkozást, a sugárkezelést és a kemoterápiát – három napon belül el kell…..
Károly Pásztor 2015.04.18 22:20:03
@meiname: ezt honnan szedted? Nem csipo protezis mutetrol van szo, hanem rakrol. Engem 48 oran belul mutottek a diagnozistol szamitva.
“Egy generáció, és eltűnik a vallás” - ígéri Lawrence M. Krauss, és ezt komolyan is gondolja. Az amerikai fizikus, akihez képest még jó barátja, Richard Dawkins is tépelődő idealista, nem elégszik meg azzal, hogy ateistaként egyszerűen tagadja Isten létezését, 21. századi…..
Károly Pásztor 2015.04.11 22:16:22
@LINOLEA: ez a kemeny srac a liberalis kapitalizmusban nyomja a vallasellenesseget? Miert nem megy a haszidik vagy moszlimok koze? A pocsenel fogva akasztanak fel.
Károly Pásztor 2015.04.11 22:24:44
@Pickman2: Milyen kimutatasbol szurtem le hogy a kommunistak, a jakobinusok, nacik, pol potistak, es a nacik nepirtast kovettek el? Hulye e vagy?
Károly Pásztor 2015.04.11 22:37:22
@Pickman2: valasz volt egy ateista eszkombajn kommentjere. Neha az az erzesem, az ateistak legtobbje Olyan mint Kadar elvtars, materialista volt az oreg, de attol meg budos bunko maradt...
Nemzeti konzultáció, parlamenti vitanap, sajtótájékoztatók, miniszterelnöki interjúk - az Orbán-kormány és a Fidesz kommunikációja egyértelműen ráállt a migráció, a menekültügy, a gazdasági bevándorlás témájára. A probléma kétségtelenül létezik, ám az nem…..
Károly Pásztor 2015.02.12 22:40:55