Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barb

1992 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén mutatta be a köztévé a Dániel András gyerekkönyv sorozatából készült Egy kupac kufli című animációs sorozat első két részét. Nekem sajnos már akkora a gyerekem, hogy eddig nem volt szerencsém Dániel András géniuszához. Pedig a sorozat alapján simán beleillik azon írók sorába, akik úgy…..
Bemutatták A Dal 2015 első tíz elődöntős produkcióját: Szécsi Saci és Böbe: Our Time (szerzők: az előadók és Fodor Máriusz) Tóth Vera: Gyémánt (Hrutka Róbert) Csemer Boggie: Wars For Nothing (Sebestyén Áron és Bori Sára Heléne), Bogi - Dallos-Nyers Boglárka: World of…..
Az HBO ingyenesen, regisztráció nélkül elérhetővé teszi a többszörösen díjazott Szerelempatak című Sós Ágnes dokumentumfilmet péntektől március 2-ig az HBO Go-n. A film egy közelebbről meg nem nevezett erdélyi magyar faluban játszódik, főszereplői pedig olyan idős emberek,…..
Ma este 23:15-kor mutatják be az m1-en A rajzoló című magyar thrillert, amit Mattyasovszky Zsolnay Bálint rendezett az NMHH Médiatanácsának támogatásával. A rajzoló forgatókönyve a Fehér György pályázaton lett díjnyertes, a tévéfilm egy vidéki fantomképrajzolóról szól, aki…..
Chimie írta meg a Tumblren azt a "fergetes poént", amit a Magyar Rádió február 8-i Rádiókabaréjában követtek el. "Fekete Pákót is lehallgatták, a CIA és az FBI ötmilliót ajánlott fel a kódfejtőknek" - hangzik el Somogyi András szájából a mondat, ami után majomhuhogást…..
Az HBO-n február 13-án lesz az általunk is agyondicsért Szerelempatak című, időskori szerelemről és szexualitásról szóló dokumentumfilm premierje. Ez alkalomból a csatorna keresi az ország legboldogabb házaspárját. Mint felhívásukban írják, "ha úgy gondolod, a Te szüleid…..
Egy 2012-es ausztrál sorozattal dobja fel a vasárnap délutánokat a Story4. A Született férjek négy apáról szól, akik elsős gyerekeiket kísérik az iskolába és haza. Ez nem csak a kicsikhez való viszonyukat változtatja meg, de az egymáshoz való kapcsolatuk is érdekesen alakul. Mark…..
Gavra Gábor, a hvg.hu a bajai kamuvideó miatt lemondott korábbi főszerkesztője az ATV-hez szerződött - tudta meg a Kreatív Online. Gavra a hétfőn indult Hírvita című műsort szerkeszti, külsős munkatársként. "Gábort már ősidők óta ismerjük, többünknek a múltban munkatársa…..
Valentin-naptól kezdve minden péntek este romantikus filmeket mutat be a Film Café több hónapon át. A filmekben csak egy közös lesz, mind a brit kortárs írónő, Rosamunde Pilcher remekművei alapján készültek. Az írónő történetei különleges világba kalauzolnak, amelyet valódi…..
A Forbes legújabb számában 5 oldalas interjút közölnek Simon Zsolttal, a TV2 egyik új tulajdonosával. Az üzleti magazinba azonban még így se fért bele minden nyalánkság, így a Forbes a blogján közölt ma egy olyan részletet, ami kimaradt a lapból. A poszt Pindroch Ferencről, a…..
A BBC Radio1 elérte az egymilliós hallgatottságot a videómegosztó oldalon, ezzel a leghallgatottabb youtube rádió lett - írja a mediainfo.hu. A rádióadó 2006-ban jelent meg a youtube-on, kifejezetten azzal a céllal, hogy minél több fiatalt érjenek el, most az online platformon elért…..
Most, hogy a Való Világ6 miatt a kommentelők imádják ütni az RTL2-t, nem árt emlékeztetni arra, hogy a vezető kereskedelmi csatorna kistestvére bizony nem egyszer tett már tanúbizonyságot arról, hogy közszolgálatibb és minőségibb tartalmat képes nyújtani, mint a közmédiának…..
A The Sunday Times februárban speciális kulturális tematikával jelentkezik, ennek reklámozására pedig reklámszpotot rendelt meg a Grey Londontól. Az alig 50 másodperces felvételt egyetlen snittben vették fel, és Michelangelótól a Forrest Gumpon át a Kutyaszorítóig számtalan…..
Január végén két díjjal is jutalmazták Sós Ágnes Szerelempatak című tabudöntögető dokumentumfilmjét a 25. trieszti filmfesztiválon. Az HBO támogatásával készült filmet mi is megnéztük, és elsősorban azoknak ajánljuk, akiket kiver a víz annak a gondolatától is, hogy 60…..
comment:com Apám, a diktátor 2014.01.29 16:30:00
Szerda este 21:05-kor indul az On The Spot új sorozata, a Diktátorok gyermekei az m1-en, ami arra a keresi a választ, hogy az utódok képesek-e szembenézni apjuk rémtetteivel. A sorozatban olyan 20. századi zsarnokok leszármazottait ismerhetjük meg, mint Pol Pot, Herman Göring,…..
Hosszan tartó betegség után, 43 évesen elhunyt Szakály Andrea, a Nők Lapja Café alapító főszerkesztője - kírja a mediainfo.hu. A szakember 2001-ben kezdte internetes pályáját a Nők Lapja Café alapító főszerkesztőjeként, amely akkor az első női site volt a magyar online…..
Jáksó László, a Marslakók című, bukott köztévés sorozat producere a Borsnak azt állítja, hogy Boronyák Gergely állításaival szemben kifizették az MTVA-tól kapott pénzből a színészeknek a lelépési pénzt. Azokat pedig,akik az ellenkezőjét állítják, beperelik. Mint azt az…..
Crespo Rodrigo, a tatabányai Jászai Mari Színház igazgatója, számos filmből és sorozatból ismert szinkronszínész lesz a február 4-én induló Fox csatorna hangja. A bolíviai-magyar származású 41 éves színész mondja alá a FOX összes filmelőzetesét és ajánlja a nézőknek a…..
Jó hír azoknak, akik néznék a VV6-ot, de nincs hol. A Telekom és a UPC után újabb nagy szolgáltatóval állapodott meg most az RTL csoport. Január 21-től a MinDig TV Extra csomagjában is elérhető lesz az RTL2- írja a sorozatwiki. Az első két hétben ráadásul az ingyenesen fogható,…..
Tíz új sztárpárral, február 9-én indul a Nagy Duett új évada a TV2-n. A Nagy Duett vasárnap esténként, nyolc héten keresztül lesz látható a TV2 képernyőjén - jelentette be a show producere és kreatív vezetője, Illés Gabriella a Mokkában. ..
Egy modern Hamupipőke-történet, ami felforgatta az arab világot: Igazgyöngy címmel új török sorozat indul január 20-án 17:30-kor a Viasat3-on. A minden hétköznap ugyanebben az időben adásba kerülő, 2005-ös sorozat onnan indul, hogy Mehmet (Kivanç Tatlitug) egy szörnyű baleset…..
Piacvezetővé vált a Duna Televízió A karácsony és szilveszter közötti időszakban az ünnepekkor szokásosan magas nézettségi mutatókat is túlszárnyalta a Duna Televízió. December 27-én a Sissi című sorozat befejező részét több mint 900 ezren látták, ezzel abban az…..
A prémium sportműsorok sugárzási jogainak értéke világszerte eléri a 16 milliárd fontot (19,33 milliárd euró) idén. Ez 14 százalékos növekedést jelent a 2013-os évhez képes - írja a mediainfo.hu a Broadband TV Newsra hivatkozva. Hogy az áremelkedés mennyire érinti a magyar…..
Lekerült a képernyőről a Legenda nevű zenés szórakoztató showműsor, és egyelőre nincsenek információk arról, hogy folytatódik-e valaha. A Blikk szerint a két műsorvezető, Harsányi Levente és Mádai Vivien sem tud semmi biztosat a tavaly májusban debütált műsor jövőjéről.…..
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..