Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Virág Anna

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában a betegségeinket szeretjük magunkban megélni. Titkoljuk a külvilág elől, magánügyként kezeljük. Azt hiszem, ez így természetes. Csak azokkal osztjuk meg, akik közel állnak hozzánk, és akik segíthetnek a gyógyulásban. Vannak azonban olyan betegségek, állapotok,…..
Amikor felkértek szerzőnek a Hallásspecialista Blogra, akkor határoztam el, hogy a tapasztalataimon, ismereteimen kívül szeretnék olyan „hétköznapi” embereket bemutatni, megszólaltatni, akik hallásproblémával küzdenek, hallókészülék viselők. Az ő történetük – mely hol…..
Az elmúlt évtizedben figyelhettünk fel azokra az egészségügyi törekvésekre, melyeknek célja az egészségvédelem, a betegség megelőzése, illetve a betegség kialakulását befolyásoló tényezők kizárása, csökkentése. A felismerés egyszerű, és egyben nagyszerű. Egyrészt az…..
Nagyon fontos, hogy amennyiben a halláscsökkenés tüneteit észleljük magunkon, azonnal forduljuk hallásspecialistához, aki megvizsgálja hallásunk aktuális állapotát. Így időben észlelhetjük, ha baj van. A hallásvizsgálat gyors és fájdalommentes, mégis érdemes rá…..
Ön találkozott már audiogrammal? Nincs egyedül, ugyanis a lakosság 10 százalékát érinti a hallásprobléma. Ügyfeleim közül, akik jártak már máshol hallásvizsgálaton, nagyon sokan panaszkodnak arra, hogy nem magyarázták el nekik, hogy mit is jelent pontosan, amit az audiogramon…..
Kicsit könnyed, ám annál szívet melengetőbb témával készültem mára, ebben a borús, esős, kissé szomorkás időben. Amikor témát kerestem blog cikkemhez, elmélyülten bogarásztam otthoni kis könyvtáramban. Eközben férjem ecsetelte napjának legizgalmasabb részleteit,…..
Jó kérdés! Csecsemőkorban több alkalommal ellenőrzik azt, hogy jól hallunk-e. Óvodában, az iskolakezdés előtt is megvizsgálják, hogy hallásunk alkalmas-e arra, hogy jó tanulók legyünk. Ha sikerült megfelelnünk a védőnői elvárásoknak (tehát a megfelelő időben integettünk a…..