Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cherkom

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem biztos, hogy Ganxsta Zolee ugyanaz az ember lesz május hatodika után, de az is lehet, hogy Kiss Ádámék kerülnek sötét verembe. Egy biztos: a műsor alatt tűzálló kesztyű használata ajánlott.„Roast”-ra keresni a legelterjedtebb – angol – értelemben egyet jelent a sütés…..
    Május 10-én Fábry Sándorral közös esten léptek fel a Dumaszínházban. Mik a tapasztalataid Fábryról, mint fellépőtársról? Röviden, jó tapasztalataim vannak. Hosszabban kicsit bonyolultabb a kérdés, hiszen a karrierem D-day-e Fábry előző műsorához, az Esti Showderhez…..
Április 27-én kerül sor a Dumaszínház új kísérletének, a Dumaszínház kabarénak bemutatkozására. A havi rendszerességgel jelentkező műsort közönség előtt rögzítik a Corvin Dumaszínházban, és saját YouTube csatornájukon osztják meg. A Dumaszínház kabaréban olyan ismert…..
A Dumaszínház április 23-án ismét egy új műfajjal jelentkezik: Ganxsta Zolee főszereplésével mutatkozik be a Duma Roast című előadás, melynek első állomása Debrecen lesz.   A Roast lényege, hogy az áldozatot a Dumaszínház humoristái a közönség előtt „égetik…..
Ülnek íróasztaluk mögött misztikus magányban és alkotnak. Némán. Gyakran csak az íróasztalfióknak. De egyszer csak… csodálatos! ahogy fölállnak! és megszólalnak! És ezen az estén négyen is. Egymás után. A sikeres bemutató után a Jurányi Inkubátorházban az Alternatív…..
Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Dumaszínház a nyár egyik legnépszerűbb eseményét, a DumaFüred fesztivált. 2014. július 25. és augusztus 3. között a programsorozat új helyszínen, a Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpont szabadtéri színpadán várja látogatóit. A…..
Április elsején tíz órától másnap reggel kilenc óráig a Corvin Dumaszínházban és a K-teremben szervezett, meghirdetett áprilisi és májusi előadásokra 50%-os kedvezménnyel kaphatók jegyek, a Corvin Dumaszínház jegypénztárában és a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon. A bolondok…..
A Duma Aktuál csapata különkiadásában április 6-ánélőben követi a választás izgalmait. A világon, de talán az univerzumban is először a Corvin Dumaszínházban értesülhetnek a hazai választási küzdelmek legaktuálisabb fejleményeiről. Esélylatolgatás és befolyásolás.…..
Az elmúlt pár hónapban a Hadházi kedvelők igazán nem panaszkodhattak, hiszen a humorista ez év elejétől igazán elkényezteti közönségét. Hadházi 2014 januárjában új önálló esttel jelentkezett, ami A Humorkabaré visszatér 2 címet viseli, rögtön februárban pedig egy Badár…..
Áprilistól saját kabaréműsort indít a Dumaszínház, a műsor hangját rögzítik is és saját YouTube csatornájukon osztják meg.     A Dumaszínház művészei havi rendszerességgel rögzítenek 120 percnyi anyagot közönség előtt a Corvin Dumaszínházban. Az alkotók a…..
Dr. Mogács, országos kampánykörútra indul, hogy az épeszűek maradékát is meggyőzze arról, hogy a gondolkodás veszélyes. Ennek előkészületeként február 27-én eligazította a sajtót. Az eligazításon megfogalmazta, hogy körútjának célja azokon az embereken segíteni, akik…..
A Dumaszínházból jól ismert stand-uposok februárban jubiláltak. Február 8-án Badár Sándor, 10-én Hadházi László töltötte be az 50. évét, amire nagyszabású gálával készültek – „Ezek nem 100-asok!” címmel közös előadóesttel álltak a közönség elé. Az…..
Február 2-án 10 órától került megrendezésre a Humortechnikum tehetségkutató verseny döntője a Corvin Dumaszínházban, amin a legifjabb korosztály reménységei mérték össze tehetségüket. A KO MEDIA STUDIO, a Dumaszínház, a Comedy Central és a Rádiókabaré közös…..
Bővül a Dumaszínház repertoárja – akadálymentesített gyerekelőadások január 21-től! A Corvin sétányon található „Dumaközpont” tavaly októberétől ad helyet a Móka Miki és barátai című gyerekelőadásnak. A vállalkozás célja, hogy a kicsik igényeit is kiszolgálva…..
Badár Sándor és Hadházi László évek óta kollégák, barátok és egyidősek. Idén februárban ünneplik az 50. születésnapjukat. A jubileumi évforduló apropójából közös gálaesttel lepik meg a közönséget, amiből január 13-án a Dumaszínházban tartott sajtóesemény…..
Idén január 8-tól heti rendszerességgel új műsor indul Comedy Central szerda címen, új arcokkal (is), melynek helyszíne a Kompót Bisztró „K” terme lesz. A Dumaszínház nagyjai most a műsorvezető bőrébe bújva adnak helyet a szárnyaikat próbálgató utánpótlásnak, akik…..
Szentes vs Debrecen – egyszerre a Dumaszínház színpadán Badár és Hadházi, akik egymásnak adogatják a labdát. Honnan, hová tart a humorista? - avagy óvodától a jelenig, illetve még azon is túl… A humor 100-asai, a jubileumi előadáson garantáltan, baráti alapon elfújják…..
A napokban ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját a Dumaszínház, mely alkalomból emléktáblát avattak egykori főhadiszállásán a Madách téri Godot kávézóban. A nagy sajtóérdeklődés mellett lezajló eseményen Koncz Csaba „A dumán túl” című interjúkötetét is…..
Hamarosan önálló esttel debütál a Dumaszínházban Tóth Szabolcs, a Szomszédnéni produkció egyik nagydumása. Előadásában szerepet kapnak elefántok, kastélyok, húsevő növények és egy csodálatos vetítővászon is… Kolozsvárról indult a pályafutásod. Tagja vagy a…..
November 25-én legújabb önálló estjével lép a Corvin Dumaszínház közönsége elé Bödőcs Tibor. A Karinthy-gyűrűs humorista a beszédes Böllérbalett című műsorában veszi górcső alá az „ezer sebből vérző magyar közéletet". Egyfajta folytatása lesz ez a nagy sikerű Az…..