Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KerekPerec

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje már mozgott bennünk Hévízen a kisördög, hogy kellene egy kampányt játszanunk, de megvalósításig csak most jutunk el. A BattleTech világát jól ismerőktől előre is elnézést kérek. A most következő kampány rövid előtörténetének semmi köze a kánonhoz. :P A…..
A Terepasztal Lovagjainak jóvoltából tegnap részt vehettem első wargame versenyemen. "Jó" wargamerhez méltóan péntek este a többi előkészület mellett egy teljes raj Missionary osztályú fregatt várta az őt megillető színeket. Izgatottan szedtem össze a kellékeket, a…..
KerekPerec 2015.04.13 19:08:50
@Petrow: TLK Bp. XI.ker Bogdánfy Ödön u. 8 pince
Idén másodjára látogattam el a GD-re, és úgy alakult, hogy bemutatót is tarthattam a nagyérdeműnek kedvenc űrhajós haddelhadd játékomból. Az idei Games Day-re Petrow és Csernus kezdeményezésére gyűlt össze a hévízi delegáció. Ők ketten a Force on Force bemutatóját…..
A fregattok sikerein felbuzdulva rajtaütésszerű flottabővítésbe kezdtem. A választásom a Frigate Group nevű dobozra esett. Ebben ugyanis négy Missionary osztályú és négy Armsman osztályú fregatt található. Ez utóbbi egyenértékű a Pilgrim osztály fregattjaival. Jelenleg tehát…..
Alexej Badian hangja pengeként hasította a levegőt. - A hűségnél semmi sem lehet fontosabb. Bármit teszünk, egymásért tesszük. És értem, aki titeket véd. És a főnökökért, akik meg engem. A kajazik üzletemberek, ők alkalmaznak minket, úgyhogy én nem a felügyelőtisztetek…..
Fogadjátok szeretettel az alábbi novella-részletet a Warmachine univerzumából. Egyelőre csak igényfelmérést szolgál ez a rész, ha bejön nektek, akkor a többi is fordításra kerül majd. Jó szórakozást!   Khardov mészárosa - 1. rész. Orsus egy kis hegyi falu kocsmájában…..
KerekPerec 2014.06.22 16:57:58
Hévízen tovább folytatódott a ’zűrbéli haddelhadd Panzer Dindrenzi aggresszorai és a Terran flottám részvételével, második kiadású szabályok szerint.   Ezúttal 800 pontból nézett egymással szembe a két flotta: Didrenzi részről: 1x Conqueror csatahajó 2x2 Trident…..
Hatalmas hadihajók hasítják a határtalan hiányt; heves haragjuk hirtelen halált hoz, hideg holttestek huzala halad hosszan, habként hányódik háborgó helyeken. "Vadász-indítás az alsó hangárfedélzetről! A bombázórajok felszerelését hajó-elhárító torpedókkal…..
Ahogy ígértem, rátettem a kezem egy második kiadású FSA szabálykönyvre. Jelen bejegyzés a kísérleti alany küllemének és tartalmának cincálása lesz. A könyvet az Element Games oldaláról rendeltem, akik egy kemény papírból készült borítékban küldték meg. Rendben és…..
Hosszú idő után folytatom az FSA bemutatását a nagyérdeműnek. Mihelyt ráteszem a kezem egy második kiadású szabálykönyvre, arról is írok egy cikket.  MODELLEK A játékhoz való modellek műgyantából és fémből készülnek és nagyon jó minőségűek.…..
KerekPerec 2013.12.16 12:49:02
@Petrow: Bezony! Következő rész témája a második kiadású szabályok cincálása lesz.
KerekPerec 2013.12.17 19:06:11
@ambasa: Köszönöm. Rajta leszek. :)
Üdvözletem! Ezúttal is a bolygóközi űrből jelentkezem, hogy bemutassam a FSA-t, a népeit és háttértörténetét. Tessék vigyázni, wall-of-text következik. A Firestorm Armada (FSA) 2009-ben jelent meg a Spartan Games jóvoltából. Könnyen megszerethető játékról van szó,…..
Az újrakezdés mellé most kezdés is társul. Régóta gondolkodtam én is blog kezdésén de sosem vitt rá a lélek. Némi "In medias res" érzéssel kezdek bele, egy Firestorm Armada csatajelentéssel. Hévízen a Terran-Dindrenzi kofliktus fordulóponthoz érkezett: döntetlent játszott a…..