Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eRikaM

240 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interiors Elköltöztünk... 2016.05.16 21:28:51
Itt a nagy nap, és ez a pillanat, amit vártam is, meg nem is. Ez, azt hiszem, az utolsó bejegyzés ami itt születik... Lassan két és fél éve élünk Angliában, és nem úgy fest, hogy a közeljövőben hazamegyünk. Mai napig érkeznek megkeresések Magyarországról, mindenféle, lakás vásárlással és…..
Elkészültünk, íme a végeredmény. A virágok folyamatosan nyílnak :) Nagyon szép. Szeretem a tavaszt! Boldog Húsvétot Mindenkinek és sok-sok locsolót (vagy jó kirándulgatást ha nem vagytok otthon épp). Nálad milyen volt a húsvéti asztal? Oszd meg velem emailben: info@erikainteriors.com..
Interiors Húsvéti asztali dekor 2016.03.26 19:14:00
Idén szerettem volna kicsit többet, mint a szokásos Húsvét fa tojásokkal, meg nyulas szalvéta. Íme, ezeket szereztem be:  húsvéti hobby bolt kütyük, virág, sok kis tojás egy szép nagy tojásban (belga csokis, hihi), terítő és madárkalitka a H&M Home-ból. Remélem a virág kihajt mire kell, de az…..
A kocka lakás koncepció már nem újdonság, de mindig találni egy-egy zseniálisan megvalósított tervet. A dolog lényege, hogy a lakás közepére lehelyezett kockában koncentrálódnak a legfontosabb terek, melyek köré szerveződnek a mindennapjaink. Általában a konyha-fürdő-háló hármast tervezik be a…..
A kis lakás király. Olcsó, könnyű befűteni, jól belakható, szuper gyorsan lehet végig takarítani és az ablak mosástól sem zuhansz mély depresszióba, mert nincs belőlük 200 darab :) Szóval ezek a pozitívumok. De van azért árnyoldala is a dolognak. Semmi nem fér el. Egy-két év után pedig semmi, de…..
Tudom, tudom, lehet, hogy sok párhuzamot húzok a női lét és az enteriőrök között, de biztos vagyok benne, hogy ezeket akkor is átérzed ha ízig vérig férfiből vagy :) Szóval, sok ember van úgy vele, hogy most akkor lakásfelújítunk, és olyan lesz minden, mint a Pinterest ötlet albumban, s aztán jön…..
A tökéletes lakás... létezik? Akárhányszor tervezésbe kezdtem, mindig a végeredményt akartam látni egyből, azonnal, minden apró részlettel a helyén - tökéletesen. Ez a türelmetlenség persze oda vezet, hogy mindent egyszerre akarok megcsinálni és idegösszeomlást kapok a nyomástól. Ilyenkor lassítani…..
Itt járunk épp: Ahogy közeledünk, kirajzolódik egy aranyos kis templom: Első gondolatok: Úúúú de cuki, piros az ajtaja meg az ablak keretek is. Milyen egyszerű de mégis mennyire... hm... menő! :) Gondolom katolikus templom, ott figyel egy apró kereszt a tetején. A táj fantasztikus, olyan…..
Reggel 7 óra, és én fogmosottan, szupercsendben készítem a reggelit a konyhában... Ez egy igen nagy változás ahhoz képest, hogy ilyenkor általában félájultan hullok vissza aludni a reggeli első szoptatás után. De mi változott meg ma?..
Interiors Változások 2016.02.02 20:46:05
Egy picit átalakítanám koncepcionálisan a blogot. Egyrészt azért, mert jómagam óriási időhiányban szenvedek, másrészt azért, mert szörnyen szörnyen sajnálom, hogy így elhanyagoltam az olvasóimat, és nem kaptak tartalmat nagyon hosszú ideig. Valljuk be, ez így senkinek sem jó. Szeretném, ha a blog…..
Mi2en Itthon Szoptatás 2016.02.01 12:20:39
Mindenhonnan ömlik ránk az infó a szoptatásról. Általában arra bíztatnak az írások, hogy minden anyuka szoptasson, mert az a legjobb a picinek. A rokonok, szülők és nagyszülők egyértelműnek gondolják, hogy szoptatni fogsz... Úgy voltam vele, hogy én is szoptatni fogok, mert azt szeretném ha a…..
Vannak dolgok az életben amikre nem lehet felkészülni. Anyukám mindig őszinte volt, főleg ha olyasmiről volt szó, hogy valami fáj vagy sem - például mikor először mentünk fogorvoshoz tejfogat kihúzatni. Megmondta, hogy a szülés úgy fáj, mint ahogy semmi más az életben. De cserébe megéri. Részemről…..
Mi2en Itthon Áronomnak 2016.01.20 23:50:38
  Áron 3 hónapos amikor ezt írom. Szeretném elmesélni neki születése történetét, mesélni arról hogyan érzem magam új anyaként, illetve milyen hétköznapi kalandokat élünk át a mindennapjainkban. Igazi huszonéves munkamániásból lettem full-time anyuka és nagyon élvezem. Sosem gondoltam volna, hogy…..
Interiors Visszatértem! 2016.01.20 00:00:11
Sok sok idő eltelt az utolsó blog bejegyzés óta. Igazán sajnálom, hogy így elhanyagoltam a sok kedves olvasómat. Nagy kalandban volt azonban részem az elmúlt hónapokban, ugyanis megszületett a kisfiúnk, aki most 3 hónapos :) Van vadonatúj gyerekszoba (még nem teljesen készen) meg sok sok design…..
Interiors Ezerarcú Beton 2015.04.10 00:14:40
Nincs kétség afelől, hogy a beton divatos, régi és új terekben egyaránt. Praktikus, szép, higiénikus, talán kicsit hideg. Az alábbi képeken vannak nagyon stílusos loft megoldások, s meglepő módon néhány közülük igen elegáns. Melegebb színekkel kombinálva, olyan terekben melyek sok természetes fényt…..
Alex Eagle vadiúj koncepció alapján nyitotta meg két új bevásárló központját Londonban és Berlinben. Ilyen még tényleg nincs, és ha elterjed, egészen új dimenziókat nyithat az eladási módszerek terén. Az alapötlet az volt, hogy berendeznek egy kényelmes lakás szerű teret,…..
Mikor már igazán érezzük, hogy jön a tavasz, nem bírunk magunkkal tovább és mennénk ki a szabadba, napsütésre és friss levegőre vágyunk, meg arra, hogy ismét közelebb lehessünk a természethez. Itt van néhány nagyon jó ötlet, mit lehet kezdeni egy terasszal, hogy több kedvünk…..
Interiors Meseszerű fürdőszobák 2015.02.10 22:35:00
Nem igazán reális, hogy bármelyikünknek lesz ilyesmije otthon, de azért jó nézni :) Képek forrása Pinterest..
Interiors Gyönyörű lábas kádak 2015.02.07 22:01:00
Ha mindig lábas kádról álmodtál, akkor itt van még néhány indok, hogy miért lenne jó ötlet. Ha bizonytalan vagy, ezek a képek majd segítenek dönteni :) ..
Interiors Gyönyörű párnák 2015.02.04 22:12:00
Ezt ma találtam, mennyire gyönyörűűűűűűűűű mind. Ilyeneket én is nagyon szeretnék, de sajnos nem tudok varrni, főleg nem ilyen szép baba ruhákat, párnára... :) Kép forrása Home and Decor   ..
Klasszikus, gyönyörű, igazán elegáns. A fotel visz egy kis női bájt a térbe, ettől válik csinossá és barátságosabbá. A különleges dohányzóasztal együttes, a rajta elhelyezkedő kutya szoborral, kitűnő fókuszpontja a térnek. A festmény monumentális - gondolom passzol a ház…..
Fürdőszoba felújítás előtt bizony jól jönnek a hasznos tanácsok főleg ha az adott fürdőszobát nagyobbá szeretnénk varázsolni. Ugyan minden megvan benne, ami csak kell és az is befér, aki használni szeretné, azonban jó lenne, ha egy kicsit nagyobbnak látszana felújítás után…..
eRikaM 2015.01.30 15:55:17
@_B_: A leírt megoldások mind megvalósíthatóak panel fürdőszobákban is. A képek csak segítenek illusztrálni hogy fog kinézni a végeredmény. Az írás épp arról szól, hogy az optika hatás ugyanaz lesz 150x160 cm-en is.
Ha kiakarsz tűnni a tömegből, akkor valami nagyon eredetit kell kitalálnod. A szürke utcákon nehéz rátalálni a legjobb helyekre, azokra a kis boltocskákra, amiket utána imádni fogsz. Ha azt akarod, hogy észrevegyenek, legyél bátor! :) Mint például ők…..
Interiors Sárgát a lakásba 2015.01.27 07:00:00
Egy csipet napfény a zord télben - ötletek, hogyan használd a sárgát a lakásodban. Egy csipet sárga itt-ott, hogy melegséget hozzon és emlékeztessen rá, nemsokára megint kisüt a nap, már majdnem tavasz! :) Ha nagyon kedveled a sárgákat, és ennél bátrabb vagy akkor…..
Az asztal és az állatbőr szőnyeg igazán különleges párosítás, de ami mindent visz az a sok nagyon menő kiegészítő. Igazi gyűjtögető lehet a tulaj, aki a világ sok tájáról szerezte be lakásai díszeit.   Kép forrása Pinterest ..