Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elek Heck

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mintel kutatási eredményei szerint a szingli nők 61 százaléka, a szingli férfiak 49 százaléka boldog csupán. A számok azt is megmutatják, hogy a megkérdezett nők 75, a férfiak csak 65 százaléka nem is kezdett aktív társkeresésbe az elmúlt évben...
Elek Heck 2017.11.17 17:54:17
A kormányszóvivő nagyon viccesen a demokratikus alapelveket és a másik oldal tiszteletben tartását hiányolja...
Az orvosok körében fontos és jó ötlet a szerdán indult e-recept, csak nem pont így. Az egész olyan „magyarosra” sikerült. Az információáramlás nem volt egységesen elérhető, az orvosoknál eddig működő rendszer „nem szerette” az újat, ami a túlterhelés okán amúgy is csak hosszas sorbaállás után volt…..
Elek Heck 2017.11.04 11:54:12
@midnightcoder2: Egyetertek (re:APEH ANYK-nagyon el kene gondolkodnom, lattam-e ennel szarabb cuccot...esetleg a korai Neptun?).

Nem ertem, miert irodott ez a cikk. Nincs benne semmi konkretum azon kivul, hogy vannak problemak, de ezt mar elotte is tudtuk. Kulonosen erthetetlen az utolso bekezdes -- biztos en vagyok funkcionalis analfabeta?
  Felhőtlen boldogság  Gazdagabb lehetsz, mint én, de biztos, hogy nem vagy nálam boldogabb – mondta egyízben a spanyol tanárunk, amivel gyakorlatilag mindent elárult a dominikai életfelfogásról. Nem hajszolják a pénzt – nincs is –, viszont lerí róluk, hogy boldogok. Nem érdekli őket, ha öten…..
  Egyetért az állítással, hogy „Sosem fognak úgy alakulni a dolgok, ahogy én akarom”? Ébredés után mennyi idő múlva szívja el az első cigarettáját? Alkalmaz-e valamilyen fogamzásgátló módszert? Jövő júliustól ilyen kérdéseket tesz majd fel a a háziorvos. A javaslatról már tavaly nyáron szó volt,…..
Hát ezt is megértük! Eddig elegem volt már a McDonald's-ból, mert a Gazdasági Versenyhivatal megállapítása szerint csirkehúsnak adták el a csirkebőrt. Aztán meg elegem volt a Jack's Burger-ből, mert nem voltak képesek egy egyszerű rendelést normálisan felvenni. (Ha már Jack's-ék: respect a cégnek,…..
Elek Heck 2017.10.30 16:39:23
@Attilajukkaja: nekem nem nyomtak jegre ... sokszor meg en nyomtam.
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
Csináltunk egy villámkört a Balkánon. Mivel a Wizz némi állami támogatással tuningolva több balkáni városba is repülni kezdett, kipróbáltunk néhányat. Három nap három ország annak érdekében, hogy amelyik tetszik, oda visszamegyünk. Az eredmény háromból egy tuti visszatérés, egyet meglátunk, egy…..
Mennyire kiábrándító lehet megtudni egy ételről - amit az egészséges életmódod miatt rendszeresen fogyasztasz, de szeretni nem szereted - hogy nem is egészséges! Pedig sajnos sokszor becsapjuk magunkat ilyen ételekkel. Íme 10 ezek közül:..
A határátkelés egyik kulcskérdése a beilleszkedés, ami persze nagyban függ attól is, hogy az ember milyen hosszú távra tervez az adott országban. Persze vannak olyan helyek, ahol bármennyire is szeretnénk, szinte biztosan nem tudunk majd beilleszkedni – ma egy ilyen ország lesz az egyik célpontunk.…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Üdv, Nem tudom illik-e bármilyen témába a levelem, de gondoltam megosztom. Ha megosztásra kerülök, akkor a nevemet és az e-mail címemet légyszi ne tegyétek közzé. Köszi. Nem is olyan régen jelentkeztem Európa…..
Legkevesebb egymillió képzett dolgozó tervezi, hogy elhagyja az Egyesült Királyságot a Brexit után egy friss tanulmány szerint. A kilátások elsősorban a brit cégeknek meglehetősen borúsak...
A múltkori cikkem, 'A világ 10 legszebb vasútvonala' elképesztő sikereket ért el: több, mint 75 ezren néztétek meg egy hétvége leforgása alatt, amit ezúttal is nagyon köszönök! Most a világ leggyönyörűbb autóútjait válogattam össze nektek, amelyeken az utazás nemcsak mesés, de minden bizonnyal…..
A Princess története folytatódik, és kiegészül – többek közt – a Duchess-ével. Az első rész ITT.   Hercegnő a levegőben Cowes, ahol a Wight-szigeten a Saunders-Roe bázisa volt, bővítésre szorult a hatalmas repülőcsónak miatt. Növelni kellett a Columbine néven ismert, hatalmas gyártóhangár…..
A kérdés jó, pláne egy határátkelős blogon, és a magam részéről el is gondolkodtam rajta, de nem nagyon tudnék pontos választ adni. Sok országban van, ami vonzó, és ugyanúgy olyasmi is, ami nem tetszik annyira. A kérdés egy nagyon sok tényezős egyenlet, kíváncsi vagyok, ti mit feleltek majd.…..
Elek Heck 2017.09.24 19:20:13
@Arthamyr: Mondjuk konkretan lattam labtoressel Athenba jarni valakit Korfu-rol. Nem ertettem, miert.
Nemikepp lerontja a kepet, ha a szaros papirt a kosarba kell dobni es nem huzhatom le. Ezt sem ertettem sose.
Holland élményeket idéző rengeteg bicaj, kísértetjárta sötét múzeum, tökéletes állapotban fennmaradt gótikus vár és egy arisztokrata gardróbtitkokat leleplező kastély. Mindez Gyulán, amelyet sokan csak a fürdőjéről ismernek, holott sokkal érdekesebb, mint egy csobogókkal teli…..
Elek Heck 2017.09.19 15:28:10
@Zsíros Bödön: Probáld ki a Rákoczi út belső sávjában végigmenni. Albániában jobb utakon jártam.
Kipróbáltuk az új londoni flybe járatot, tetszett. A Budapesten nemrég debütált légitársaság heti három járattal tolja Londont és tök olcsón sokkal kényelmesebb eljutást biztosít, mint a két ultrafapados.  A kedvünk az induláskor majdnem elment az egész flybe-tól, mivel a tájékoztatás fogalmazzunk…..
Elek Heck 2017.09.13 10:41:28
@svajcineger: a Baden-Baden -i meg 2+ orat kesett ...
Németország hatalmas kiterjedésének köszönhetően mindenből rendelkezik egy kicsivel, amivel az élményekre és látnivalókra vágyó turistákat be tudja vonzani. Északon kietlen, misztikus tengerpartok, az ország belsejében gazdag történelemről tanúságot tevő városkák és dimbes-dombos erdőségek, míg…..
Elek Heck 2017.09.07 20:59:24
Férfiak, legyünk őszinték kosárt kapni egy nőtől fájdalmas. Ha olyan lelkiismeretes férfi vagy mint én, aki nem játszik a nőkkel, akkor számunkra kosarat kapni megterhelő. A legtöbb férfinél ha kosarat kap, lelki megingás következik be. Előjönnek az olyan gondolatok, hogy nem…..
Elek Heck 2017.09.06 17:06:37
Ja öcsém, mi is agilisba' nyomjuk, persze. Simán jobb ez, mint amikor folyton mindent meg kellett tervezni! Bemegyünk hétfőn, lenyomjuk a stand up meetinget, megvan az egész fél óra alatt, és már mehet is a téma. OK, mondjuk mi ülve csináljuk, de érted az most tökmindegy, nem az a lényeg, hanem hogy…..
Elek Heck 2017.09.04 10:12:33
@Behajtó70: Az attol fugg: netto vagy brutto?
  Az embereknek két csoportja van: az egyik némi mérgelődés után rálegyint, ha nem egetrengető összegben károsították meg, és a lelki egészsége miatt elengedi a történetet, a másikat viszont a elv érdekli,  és összegtől függetlenül addig megy az igazáért, amíg csak bír. Köszönjük meg nekik…..
Talán az olajlobbi nyomására vagy épp az emberi tudatlanságból fakadóan mindig előkerülnek azok a napelemeket érintő tévhitek és egyenesen sületlenségnek nevezhető állítások, amelyek egy tudományos vitában természetesen nem állják meg a helyüket. A szakemberek és a hozzáértők természetesen el tudják…..
Elszánt olvasónk fogai közé szorította jogosítványát, és idejét, idegrendszerét nem kímélve bevetette magát az államigazgatás dzsungelébe, hogy mindenre elszánt bozótharcosként elhozza nekünk a választ a címbeli kérdésre. Mielőtt elolvasnád a sztorit, bökj rá a szerinted…..
Új innovatív szolgáltatásról szól a Wizz Air friss bejelentése. A helyzet azonban az, hogy amiről beszélnek, az a legkevésbé sem innovatív, inkább sima másolás. Amit viszont nem jelentettek be, az megint egy kis kicseszés lehet sok utassal: ingyen csak az utazás előtt két napon belül lehet…..
Elek Heck 2017.08.16 23:56:20
@tygger: az EU-n belül, ugye ezt is akartad mondani? Levonva pár országot. pl. Svájc, ...
Manapság sokan gondolkodnak azon, hogy mi által lehet behatárolni azt a fogalmat, hogy kit is nevezzünk értelmiséginek, és sokan arra a következtetésre jutnak, hogy ez annak a függvénye, hogy az ember diplomát szerzett-e, és tartozik-e ehhez egy felső fokú nyelvvizsga. Azokra is rászokták aggatni…..
Elek Heck 2017.08.16 11:19:52
@Muad\\\'Dib: IGEN! IGEN!

De van más definició is (nem tőlem): értelmiségi az, aki nem tudja, hol van az autójában a motor, és még erre büszke is :-)