Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Közbiztonság Szilárd

0 bejegyzést írt és 1353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A nők és férfiak sosem lesznek egyformák, de mindnyájunk érdeke, hogy ugyanolyan jogokat élvezzenekˮ - összegezte Marc Tarabella belga képviselő a vitát és szavazást a nők egyenjogúságáról, melyre éppen a nemzetközi nőnap után, március 9-10-én került sor. Az életvédő…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.15 01:34:02
@miketbeszéltek:
Hogy a nevedre válaszolja: baromságokat.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.15 01:35:07
@Darth Revan:
Én is annak találtam.
És nem értem, miért ír, aki nem tudja értelmesen megfogalmazni, amit mondani akar.
 Sokan hajlamosak azt hinni, hogy a vibrátor a modern világ találmánya, pedig a péniszt utánzó kis játékszerek valójában egyidősek az emberiséggel. Persze, a helyes szóhasználat inkább a dildó, mivel ezek az eszközök egészen 1869-ig nem vibráltak.  A legrégebbi ismert…..
Saját kezűleg: ez állhatna annak a több tízezer embernek a fejfáján, akiknek a sorsát mind egy ember köti össze: Vaszilij Blohin. Mind ismerték őt, igaz legtöbbjük csak egy pillanatra találkozott vele egy sötét szobában, ami után egyikünk sem látott többé fényt. Vaszilij Blokhin kiérdemelte a…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.12 00:13:53
@fingerbangs:
Ja, ritka buta nép, mondjuk a világ legjobb katonai repülőgépeit tervezik és építik (repülési tulajdonságok tekiintetében az amerikaik látótávolságban sincsenek, hiába a szuper számítógépek szuper tervezőprogramokkal, ja, és az orosz gépek működnek, nem úgy, mint az amerikai F-35 SuperHorseDick, amire a gépágyút még csak 8 év múlva lehet felszerelni, mert most még nem kompatibilis, és 8 év kell, hogy azzá tegyék), meg nemzetközi űrállomást, meg űrhajókat meg ilyesmi.
Bezzeg az okos magyarok, a sok Nobel-díjassal - aki egyébként egytől egyig az országból elmenekült zsidók (akiket a te fajtád egyébként utál), kivéve Szentgyörgyit, aki szintén zsidó, csak akkor még nem menekült el, mikor megkapta.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.12 00:44:42
@Mr. Hyde:
Ez a Dimitrij Tokerev egyrészt tutira Dmitrij, másrészt turira nem Tokerev, hanem vagy Tokarev, vagy még valószínűbben Tokarjov.

@nick papagiorgo:
"Alapljában véve tökmindegy, hogy valaki egy, öt, vagy ezernyolcszáz embert ölt meg."
Hááát.... azért nem.
Annyiban egyetértek, hogy egy is sok, de azért kurvára nem mindegy.

@mojoking77:
Én meg azokat a barmokat szeretem, akik szerint az egyik változat (az általuk utált felet besározó) az utolsó szóig igaz, és más alternatíva el sem képzelhető.

@Tudományos libsizmus:
Ott Horthyt sem vádolták meg, pedig ő is megérdemelte volna.
És pont a Sztálin Józsi mentette (műveltető változatban értendő) fel.

@Alick:
Jaja, nagy divat volt pl. az indiánok herezacskóiból készült dohányzacskó meg az indiánfogakból készült csörgő.
És ez nem vicc, látható ilyen New Yorkban az Indián Műzeumban.

@Untermensch4:
Hát ha Kassánál meg tudták oldani az orosz festésű gépeket, a szuronyok beszerzése sem lehetett nagy gond, bár azon inkább csak röhögni lehet, hogy évek múltável megmondja valaki, hogy milyen típusú szurony ejtette a sebet.

@De hová tűnt Columbo felesége?:
A brit telepesek nem nagyon irtottak ki senkit, max a part menti törzsek tagjait öldösték, az irtás kicsit később jött, azok bizony már a jenkik voltak (akik ugye nem az összes amerikai, hanem csak az ún. Közép-Nyugat lakói).

Ami az orosz katonákat illeti, a bolsevik eszméhez bizony volt közük, akkoriban ugyanis hittek abban az emberek (ahogy a 40-es évek végétől a 80-as évek közepéig a magyarok is), hogy ez jó eszme.

@Flúgatlan:
Lenin hol ír személyi kultuszról vagy mészárlásokról?
Nekem annak idején kellett olvasnom, mert minden egyetemen-főiskolán kötelezően volt tudományos szocializmus tantárgy, de ilyenről szó sincs sehol. Ha Lenin 20 évvvel tovább él, egészen máshogy alakul a Szovjetunió és a világ sorsa. Ő ugyanis egy nyugatot megjárt, az akkori művészeti körökkel is jó kapcsolatot ápoló és általuk is kedvelt művelt gondolkodó volt, nem egy elvakult, ostoba barom, mint Sztálin. Sőt, ő óvta a pártvezetést attól, hogy Sztálint válasszák meg utódának.
Továbbra is dúl a harc Orbán Viktor és Simicska Lajos között. Ahogy azt sejteni lehetett, egyelőre a miniszterelnök áll nyerésre: gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne vinne be egy-egy újabb ütést régi barátjának. Lassan, de biztosan kiszorítják Simicska…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.09 21:43:37
@savanyujóska:
Seggfejkém, apró különbség, hogy Medgyessy nem beszervezett ügynök volt, hanem az akkor MSZMP-kormányban betöltött miniszteri beosztása miatt kapott egy ilyen ügynöki számot is.
Ő nem jelentgetett senkiről, mint Vitkorkád, akinek a seggében a nyelved tövig.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.09 21:55:37
@Darth_Vader:
Pedig ki fog derülni.
Én már vagy 15 éve mondom, hogy besúgó volt.
Akkoriban ugyanis nem volt olyan, hogy valakit be akartak szervezni, aztán nemet mondott. Ügyes módszereik voltak, nem lehetett nemet mondani.
Ha Orbán ügynök nemet mondott volna, nem mehetett volna egyetemre, hiába a vállalati párttitkár apuka.
És pláne nem maradhatott volna KISZ-tag, pláne nem KISZ-titkár.

Szóval besúgó volt ő bizony.
Nem mondom, hogy Símacska minden szava igaz, de ezek bizony igazak.

Szar, hogy ha kiderül, hogy akinek évek óta nyalod a seggét, kívül is szaros, mi?
Ráadásul hogy pont azok közé tartozik, akiket egyébként utálsz, mint a... hát, szart nem mondhatok, mivel Orbánnak annyira nyalod a seggét, hogy a szart valószínűleg kifejezetten szereted.
  Eljött a betelt pohár napja!Nem azt mondom, hogy a televíziózás legalja, mert elkövettek már ennél meredekebb műveket is, de érdekelne, mit szívnak a sztori-írók? Tény, hogy bárki színvonalasabb műsort csinál a telefonjával, én mégis azt kérdezem: bealkonyulhat valaha is az…..
Némafilmben felbukkanó okostelefon, a Marsra teleportált ausztronauták, évszázados álmot alvó üldözöttek: a történelemben rendszeresen felbukkannak olyan személyek, akik nem illenek bele a saját korukba. Sorozatunk ötödik része ezúttal róluk, a leghíresebb időutazókról szól.…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.08 03:01:48
@VGX52800:
Te ezeket a faszságokat komolyan is gondolod?
Mert akkor keresd fel az elmeorvosodat.
Hans Holbein képe, a Követek, a világ egyik leghíresebb festménye, nem véletlen, hogy a londoni National Gallery az egyik kitüntetettebb pontján állítja ki. Átlagember leginkább a különös optikai trükkről ismeri: a festmény előterében egy eltorzított koponya…..
A búcsúzó hét csekély visszhangot kiváltó eseménye volt a Magazin sorsa. A Simicska-érdekeltségű Magyar Nemzet újdonsült főszerkesztője leváltotta a szombati melléklet szerkesztőjét. Az összeállítást állítólag közelebb akarja vinni a hétköznapi számokhoz. Ha ez igaz…..
Nincs csodafegyver, nincs nagy stratégia, nincs politikai fordulat. Hosszútávfutás van, visszatámadás, csapategység. És tanácstalanság, majd csak történik valami alapon. A veszprémi sima zakót követően a fideszes és kormányzati azt hangoztatta, Viktor érti a problémát, és majd…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.01 13:55:33
@röf:
Azt hiszem, az ostoba kommentek irkálásban élen jársz.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.03.01 16:15:46
@röf:
Tanulj meg olvasni, idióta.
bnem magmra vettem, hanem rámutattam, hogy pont te vagy az a fasz, aki ostobábbnál ostobább kommenteket irkál szakmányban.
Meguntam. Elég volt. Túl sok nyűggel jár! Nagyon macerás. A sex sikeresen elmúlt, elapadt bennem. Emlékszem a pillanatra, amikor távozott: ültem a konyhán, fél kilenc és Dallas körül járhatott, akkor múlt pontosan. Pedig annak idején tudtam, mitől döglik a nő. Szerettem orgiákra…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.28 13:35:55
A szakítás utáni természetes veszteség-érzetet mindenki másképpen igyekszik feldolgozni. Van, aki könyveket olvas, meditációs zenét hallgat, vagy a barátaira támaszkodik a fájdalom enyhítése céljából: az ilyen emberek a gyógyító elixírt keresik lelki fájdalmukra. Persze a…..
    Honey-Rae Phillips élete nem kezdődött a legkönnyebben. Légzési rendellenességgel jött a világra, inkubátorba került és óriási tűzfolt volt már piciként is a testén. Szülei reménykedtek, hogy ez elmúlik, de sajnos nem... most 18 hónapos a tündéri kislány.…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.27 16:18:42
@doggfather:
Én is így gondolom.

(Fessék be magukat hipermangánnal hetente, az idővel elmúlik, de amíg nem, addig pont így néz ki. :-)
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.27 16:20:00
@GERI87:
Tetováltatni egyszerűbb.

@Trackers:
+1
Valahogyan úgy tudom elképzelni a helyzetet, hogy Tóniról levették a szájkosarat, rácsaptak a seggére és ráeresztették az első oda tévedő riporterre.  Megint sikerült a politikai kommunikáció magasiskoláját hozni és egy hatalmasat szocizni. A birka béget, Tóni üget én meg…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.27 00:18:10
@beszélő majom:
Seggfejkém, azóta eltelt 5 év.
Ebben az 5 évben az az Orbán volt kományon, akinek a seggében derékig bent van a fejed.
„A halál törvény, nem büntetés” (Seneca) A buddhisták számára a halál az egyik életből a másikba való átmenetet jelenti, azaz egy újfajta létezés kezdetét. Hitük szerint, amikor a halál bekövetkezik, a karmikus erők, melyeket az elhunyt élete során felhalmozott,…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.27 00:14:01
A buddhizmus nem vallás.
Filozófia, világnézet, ilyesmi. Ahogy mondjuk a marxizmus is.
Ráadásul a buddhizmusnak a néven kívül semmi köze Buddhához, az ő nézeteihez.

A Kr. u. meg a kevésbé hülyék körében úgy hangzik: i. sz.

@colonel Tigh:
Nem a lófaszt. Ugyanolyan baromság, mint a vallások, bármelyik. Max. szelídebb formában.
Bár az európaiasított változatra, amit sokan Magyarországon is buddhizmusnak gondolnak, és a Tan kapuja nevű kamufőiskolán tanítanak, még ez sem igaz, az egy kiherélt buddhizmus.

Az külön szép, hogy Tibetet tartják a buddhizmus központjának, holott Buddhának semmi köze nem volt Tibethez, több ezer kilométerre élt onnan.
Pangea Szép arany almáit a Nap 2015.02.25 23:30:50
"A kapitány kibámult a roppant, sötét lencséjű kabinablakon, és csakugyan ott volt a Nap; elmenni ahhoz a Naphoz, és megérinteni, és örökre ellopni egy darabkáját, ez volt csendes és egyetlen vágya."  Prométheusz ihlette a Copa de Oro űrhajó történetét Ray…..
Rendkívül kevés hivatalos információt tudunk a Xenodermus javanicus-nak nevezett kígyófajról. Pedig az ember azt hinné, hogy nagyobb érdeklődés övez egy olyan állatot, ami úgy néz ki, mint egy sárkánylárva. Ráadásul  már 1836-ban leírta egy dán zoológus, Johanner T.…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.26 21:18:07
@ghorrag:
Én a beleit sem enném meg a helyedben, de hát kinek milyen a gusztusa.
A világ egyik legeredményesebb titkosszolgálatának berlini központjában nyolcezren dolgoztak Erich Mielke alatt. Az egykori állambiztonsági miniszter hét évvel ezelőtt ellopott tárgyi relikviáit a német rendőrség pont a Kommunista Diktatúrák Áldozatainak Emléknapjakor találta meg. A berlini…..
A 19 éves Mirjana Puhar holttestét egy Charlotte-i házban találták meg a rendőrök két másik társaságában kedden este. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 19 éves férfit, bizonyos Emmanuel Jesus Rangelt a rendőrség letartóztatott, és a gyilkosságok "kábítószerrel…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.26 11:43:00
@sixx:
Tudtuk mi ezt. :-)
Tíz éve már, hogy nagymamám elmesélte, tollba mondta nekem élete egyik legfontosabb és legsúlyosabb történetét, a szovjetek általi elhurcolását és többéves fogságát, huszonéves nőként egy ukrajnai munkatáborban. Hosszú idő telt el a történet feljegyzése óta.…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.26 02:02:32
@Miklós Torma:
Bár már meghalt az író is meg a könyv szereplője is, de erősen ajánlom:

Csalog Zsolt: M. Lajos, 42 éves

www.antikvarium.hu/konyv/csalog-zsolt-m-lajos-42-eves-lajos-m-aged-42-37420

Kevésbé Fidesz-Jobbik-szájízű, mint ez az írás.

(Az angol változat fordítási minőségét inkább hagyjuk.)
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.26 02:16:06
@Bell & Sebastian:
A rokonod nagy hantagép, mondd meg neki nyugodtan.

@carramba:
Csak az orbáni álláspontot idézte.
Te nem tanultál meg olvasni?

Egyébként remek hely ez a Mandiner, mindig van alkalom egy kis cigányozásra meg zsidózásra.
De nem, ők nem nácik.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.26 02:19:26
@átlátó:
Miért, a tetveid oroszszagra erősebben csípnek?
A "Polereczky" történet egy magyar katonáról szól, aki egy MiG-21-es vadászgéppel akarta elakarta hagyni az országot. De vajon miképpen jutott olyan elhatározásra, mi motiválta, hogy külföldre szökjön, és éppen miért vadászrepülővel akart dezertálni? A kérdésekre a választ…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.25 13:42:25
@molnibalage:
Nem egy az egyben, a helyesíráson sikerült rontani, pedig az eredeti sem valami magas színvonalú. :-)

@pythonozok:
Mindkét pozícióban éveket dolgoztam életem során, lekorként meg korrektorként is.
Lehet, hogy jobban tudom, mikor mi volt a feladatom, mint egy ezer éves kislexikon írója.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.25 17:18:35
@Mérges 1234:
Meghalt 1997-ben.

A MiG-21 egyébként egy nagyon jól manőverezhető gép, ha van megfelelő sebessége. A leszállási sebessége valahol 270 és 300 km/h között van, ha jól emlékszem, de aztán még fékernyőt szoktak nyitni, már a földön, kigurulás közben.

@A csapos közbeszól:
A katapult használatába gyakorlott pilóták is belehalnak olykor. Pedig azok néhány százszor elgyakorolják sínes katapulton, mit és hogyan kell tenni.
> Rántsuk le a puccleplet a borozás témaköréről! A Palack jóvoltából mostantól minden héten borszerda, hogy könnyed és közvetlen stílusban a laikusokkal is megismertessük a jó borokat, és hasznos gyakorlati tudást adjunk a kezükbe. Ezúttal azt vesszük szemügyre, hogy milyen…..
Persze egyelőre csak képzeletben, mert hát ki tudja ugye, hogy lesz-e valaha magyar euró, és ha igen, mikor, és ha akkor, egyáltalán milyen lesz a kinézete?! A lényeg az, hogy Bernát Barbara grafikus, illusztrátor eljátszott ezekkel a gondolatokkal, és mesterszakos diplomamunkájaként megtervezte azt…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.25 11:58:47
@milliliteratura:
Ja, Amerikában konkrétan a negyeddolláros a legtöbbet használt érme. Féldollárost, egydollárost alig látni. Az 1-5-10 centesek még elterjedtek, bár az az idő valóban rég elmúlt, amikor 5 cent volt egy Coca-Cola.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.25 12:03:57
@SadRedBucket:
Gondolom, az, hogy Vonától meg Orbántól ezt hallotta.
Agya meg nincs, hogy gondolkozzon.

@totalnick:
Az új tízezres kifejezetten ronda, ráadásul olyan rikító, mint valami játékpénz. Gondolom, ezt is valami családtag tervezte, a régit meg grafikusok.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.25 13:54:54
@Darqo:
Szerintem meg nem ártana nem hülyeségeket írni, és akkor nem ilyenek lennének a reakciók.

@♔bаtyu♔:

Pénznek kissé túl minimalista tervek.
A könnyű hamisíthatóságról nem is beszélve. (Az emberek többségénél nincs UV-A-B-C-s bankjegyellenőrző.)
A számok tényleg ronda betűtípusúak.
A Föld nem mozog. Megmutatom. Ha kimegyek a reptérre, hogy Kínába menjek (Szaudi-Arábiától kelet felé), és a gép megáll a levegőben, akkor Kínának nem be kéne fordulnia alám? Ha a másik irányba halad, akkor meg sose érek el Kínába. Mert az is forog a bolygóval.  Galileo meg…..
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.18 18:34:39
@nimonic:
Hogy hét számjegyű, az biztos, ahogy az is, hogy az első számjegy nem 1-es, de valószínűleg nem is 2-es.
Csak gondolj bele, mennyien szavaztak a Fideszre.
És sok közülük el sem ment szavazni, mert még ahhoz is buta.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.20 13:28:23
@maxval bircaman szerkesztő:
Dehogynem.
Már 2000 éve is.

Jézus egy kitalált mesealak, kb. mint a Didergő király. Hihetnél akár abban is. Vagy a Csipet csapat Sziporkájában, mint mostanában néhány orosz idióta. És azok is egyre többen vannak, a Jézus-féle ökörséget is csak 12 barom kezdte el terjeszteni.
Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.02.21 18:11:42
@maxval bircaman szerkesztő:
Ja, hogy te gyakorló elmebeteg vagy?
Az más.

Csak azt nem értem, mi a lófaszért hagyják őrizetlenül a zárt oszgályon a számítógépet, hogy az ápoltak hozzáférhessenek.
Mert aztán ez lesz az eredmény, amit esetedben láthatunk.
1. A korzikai születésű, olasz származású Napóleon egészen a Josephiné-nel 1796-ban megkötött házasságáig Buonaparténak írta a nevét. 2. Bár a történészek sokáig 157 centiben adták meg Napóleon testmagasságát, valójában 168 cm magas volt, vagyis ezen a téren a korban…..