Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigaur

377 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Februárban már jött a füles, hogy 2018(!) után végre újra Magyarországon köszönthetjük a Brujeriát. Teltek a hetek-hónapok, már kezdtem elfelejteni a dolgot, de aztán a LiveNation bedobta, hogy akkor július közepén a Dürer Kertbe érkezik a mexikói hadjárat. Hát jó, legyen! Mi bajunk lehet?! Nyilván…..
Szombaton Budapestre látogat Mexikó elsőszámú deathgrind exportterméke a Brujeria. Ebből az alkalomból álljon itt öt dal, amit szívesen hallanánk a koncerten. A koncertről bővebb infókat ITT találtok...
Nem is kezdődhetett volna jobban a Guano Apes kilencedik magyar koncertje. Ha a Fezen fesztiválos fellépésüket nem nézzük, akkor bizony épp itt volt az ideje, hogy a német „szupersztár” csapat ismét magyar földön koncertezzen. /Fotó: Guano Apes facebook, Till Wollenweber/..
Úgy tűnik, hogy az élet kezd szépen lassan visszatérni a normális kerékvágásba. Oké, soha nem lesz már olyan, mint a járvány előtt, de ami a koncerteket illeti, kezd beindulni az élet. Kisebb-nagyobb nemzetközi zenekarok mára már eljutnak különböző országokba, nincs halasztás esetleg végleges…..
Öt dalos kislemezzel jelentkezett a várpalotai Brigantik zenekar. A felvételeket még tavaly októberben és novemberben rögzítették a punkrockerek, amik most végre napvilágot is látnak. Az EP olyan témákkal foglalkozik, mint az állatvédelem, vagy éppen a kormány kritizálása...
Jobb esetben épp a Dürer Kert felé venném az irányt, hogy ismét láthassam a szingapúri grind tesókat, a Wormrotot. De mivel ez a szájba baszott Covid-19 kicsinált mindenkit,  így nincs mit tenni, felrakom az egyik lemezüket itthon és bontok egy sört...
A punkok punkjának, azaz Wattie-nak ma van a születésnapja! Ezt valószínűleg minden punk nagyon jól tudja. Na meg azt is, hogy kihoztak egy új klipet a punkok punkjai, egy régi dalra.........
Az idei Obscene Extreme Fesztiválon lépett volna fel a perui Smelling Fetid Corpse. Mivel ugye az Oef (is) elmarad, így kénytelenek a bandák "online" koncerteket adni. De ezt már mind tudjátok, valószínűleg kurvára unjátok is.....
Új videóval jelentkezett a Goat Stalker! A budapesti grind "csapat" egy mindössze 26 másodperces dallal kíván nektek csodálatos szombat délutánt!..
Egy karanténvideóval jelentkezett a Cadaveres, amit a Seholország című dalra készítettek el közösen a rajongókkal/barátokkal. A neten fellelhető karanténvideók elég nagyot mennek, reméljük ez is akkorát fog durrani! A dal amúgy király, a videó mókás, pörgessétek!..
Itt egy nagyon friss és ropogós Junkies dal, a Mindenkit utálok! A dalhoz forgattak egy videót is, amiben nem a zenekar- hanem Balázs Andi- szerepel. ..
  Mint az köztudott, hogy az idei Full Force Fesztivál csúszik egy évet ( na meg az összes többi). De, hogy a közönség ne maradjon koncertek nélkül, a WFF szervezők és az Arte Concert közös munkájának köszönhetően visszanézhetünk jó pár bulit. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere.... Body Count ,…..
Bizonyára akik otthon vannak ebben a stílusban, azoknak sok újat nem fogunk mondani. Viszont akinek a grindcore kimerül a Napalm Death/Terrorizer/Nasum hármassal (sorolhatnánk reggelig a neveket), azok most jól figyeljenek! Cikkünkben mutatunk öt olyan zenekart, amiben bizony férfiakat megszégyenítő…..
Új klipet adott ki az orosz hardcore/rap banda a Moscow Death Brigade. Jövő augusztusban pedig az esztergomi Sportalsóban fognak koncertezni, szinte kihagyhatatlan buli lesz! ..
Napvilágot látott a Graveolution zenekar friss anyaga. Nem tudod kikről van szó? Akkor olvasd el dr.Slayer - a magyar crusty egyház pápájának - ajánlóját. Imádni fogod, ahogy a zenét is! ..
Nem is olyan rég-egészen pontosan februárban- adtunk hírt Szakács Bence zenekaráról a Brygmus-ról. Akkor éppen a bemutatkozó anyagát hoztuk le, de Bence nem tud a seggén ülni.... Azaz most kénytelen, mint mindenki más. Így újra nekiállt zenét írni, de most egy régebbi bandájának...
Közzétette a legfrissebb dalát, a győri Devoid. A srácoknak jövő héten jelenik meg az első lemezük, melyről ez a második dal, amit publikáltak...
.... hogy idén teljes egészében elmarad a koronavírusnak "köszönhetően". Fontos hangsúlyozni, hogy itt most  szlovák fesztiválokról van szó, magyarról egyelőre nem tudni. Kivételt képez a Fishing On Orfű, de ők csak dátumcserét csináltak. ..
Ha szerencséd van, akkor az elmúlt egy hónap alatt még nem csavarodtál be teljesen. Mert ugye otthon vagy és ülsz a kis hátsódon, nem pedig a téren bandázol.... Ugye?! Leszünk olyan jó fejek, hogy segítünk hasznosan tölteni az otthoni perceid/óráid! ..
Az internetnek hála, manapság nincs akadálya semminek. Ha egy új dalt akarsz összedobni, no para! Ha videót akarsz csinálni, no para! Így tett a C.A.F.B. is! De miről is van szó?..
Azt ugye mindenki tudja, hogy Dunaújváros előtt a pécsi Malomvölgy adott otthont a Rockmaraton Fesztiválnak. Akkoriban még működött a Concertphotos.hu oldal, akik rendszeresen forgattak is különböző koncerteken, köztük a fent említett rendezvényen is...
Remélhetőleg már mindenki home office-ban dolgozik - vagy napok kérdése- és elkezdi azt. Tudjuk , hogy unjátok már a maradj otthon dolgot, de azért van ennek jó oldala is. Például egy csomó filmet meglehet nézni. Vagy végre előveheted a nemrégiben vásárolt lemezeket, cd-ket és nyugodt körülmények…..
Idén elég korán kezdődött az „egy év alatt legalább egyszer megnézem a Napalmot” című szokásos sztorim. Mondjuk úgy volt, hogy duplázunk majd, Bécs után egy Brno-t is útba ejtünk, de aztán ebből nem lett semmi. Sajnos. Mondjuk Brno is gyorsan átírásra került a plakáton Prágára… Már decemberben…..
A hazai undergroundban nem olyan meglepő dolog, ha egy zenész akár 2-3 (vagy néha több) zenekarban is tolja. Ilyen ember például Szakács Bence is, akit ugye nem nagyon kell bemutatni, aki jártas ebben a témában. Bence legújabb zenekara a Brygmus is felkerült arra a bizonyos térképre...
Már nem nagyon emlékszem, de talán egy pozsonyi koncert eseményében olvastam, hogy elmarad a koncert, mert aznap Magyarországon játszik majd a banda, módosul minden. Mondom mi a bré?! Hivatalos bejelentés sehol, aztán egyszer csak robbantott a Tukker Booking. Jön hozzánk a Rotten Sound! Nagy…..