Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Német-Für Tamás

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Munkáspártot soha nem lehetett szarral gurigázással vádolni, de ma valamit csúcsra járattak. Politikai és valódi hullákkal kevesen mernek kampányolni, erre talán csak az Összefogás – lásd országos lista első néhány szereplőjét – és a Fidesz – aki szellemében már…..
Meg fogom érezni, ha esetleg olyan sokan akarnák, hogy csatlakozzak egy ellenzéki összefogáshoz. − mondta Kuncze hiányzom az embereknek a politikából Gábor, az Összefogás húzóneve és arca kicsivel több mint egy éve.  Most, úgy tűnik, a volt SZDSZ-es politikus…..
Vona Gáborba belebújt a kisgyurcsány: a Jobbik elnöke múlt héten Recsken állt be egy napra pincérnek, ezen a héten pedig Gyöngyöspatán dolgozott végig egy napot közmunkásokkal. Hogy mikor költözik be az újpalotai lakótelepre, azt egyelőre nem tudjuk, de azt elmondta: ezekkel…..
Új ellenséggel találták magukat szemben Orbán Viktor kihívói: az időjárással. Juhász Péter, az Együtt-PM politikusának hétfő délutánra tervezett sajtótájékoztatója közleményük szerint az "esős időjárás miatt" maradt el. Az első reakció sokaknál az volt, hogy elég…..
Nem kellenek sajtótájékoztatók, tv-interjúk ahhoz, hogy lássuk, hogyan esett ki a pixisből - nem először - Fodor Gábor, az új Facebook-párt elnöke. Elég ha összehasonlítjuk a Hét Olajfa Egyesület csütörtök esti rendezvényének meghívóit. Az első két hete jelent meg,…..