Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I. Fülig Jimmy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zöldhatóság vezetőjének diplomabotránya és lemondása legalább annyi kérdést vetett fel, mint amennyit megoldott. A Tolnainé lemondását megelőző napon Illés Zoltán államtitkár az ATV-nek úgy nyilatkozott, hogy ő személyesen látta a kérdéses diplomát. Ami a jelek szerint…..
A szélhámos-kormány újabb tagja bukott meg: lemondott Tolnai Jánosné, a zöldhatóság botrányos főigazgatója, miután lépésről-lépésre feltártam, hogy szinte az egész életrajzát hazudta. Az őt kinevező minisztérium, Fazekas miniszterestül, Illés államtitkárostul szeretne…..
I. Fülig Jimmy 2013.12.14 08:16:03
@sasszembrigád: láthatóan felmérted a valós erőviszonyokat :)
I. Fülig Jimmy 2013.12.14 08:17:02
@Gera: nálad a találat!!!!
Mottó: "Ufót lát a jeti, milyen mázlija van neki! / Én még sosem láttam, / Átver minket a kormány!" Takáts Tamás Dirty Blues Band A zöldhatósággal folytatott csetepatém eddig is magán viselt markáns operetti jegyeket, de most már tényleg kezd teljesen börleszkbe hajlani. Mai…..
I. Fülig Jimmy 2013.12.12 05:12:56
Jávor Benedek blogja Game over 2013.12.06 14:45:30
Egy hazug kormányhivatalnok, egy cinikus miniszter és egy következmények nélküli ország. Erről szól ez a történet. Van egy vezető kormánytisztviselő, hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi…..
Sok van mi csodálatos, de az országos zöldhatóság vezetőjének diplomabotrányainál alig van csodálatosabb. Meg annál is, amilyen kitartással, tűzön-vízen át, a törvénytelenségekre is fittyet hányva, Fazekas miniszter védi ezt a botrányhős politikai kalandort. Tolnainé…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország, annak egy minisztere, és annak egy vezető beosztottja. Történt egyszer, hogy erről a vezető beosztottról pletykák kaptak lábra. Hogy az ország törvényeivel ellentétesen vezeti a hivatalát. Hogy furcsa dolgok történnek nála,…..
I. Fülig Jimmy 2013.09.29 21:12:15