Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cardiobascuralis

0 bejegyzést írt és 1572 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hihetetlen népszerűségről tesz bizonyosságot Paul Fusco fotó sorozata. Ritka az olyan közéleti személyiség, akiért kortól, nemtől, társadalmi helyzettől függetlenül ilyen sokan rajongni tudnak, főleg ha politikusról van szó.     Robert F. Kennedy utolsó útját megörökítő képsorozat…..
Vén kecske is megnyalja  a sót, tartja a mondás. Korábban szó volt arról, hogy az idősebb korosztály férfiai között is találhatóak sármosabbnál sármosabb modellek. SŐT! Esetenként sármjukkal kenterbe verik simán a fiatalabb generációt is. Ilyen Aiden Shaw is, akinek nem mással, mint Mihalik…..
Ha valakivel magánemberként vagy coachként párkeresési megtorpanásokról beszélgetünk, végső soron mindig eljutunk az egyik legfontosabb kérdésig: Mi az, amit már most megtehetsz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb társat? Az alábbiakban 10 olyan lépést gyűjtöttem össze, amelyek hozzásegítenek…..
cardiobascuralis 2017.04.09 09:54:15
@pefe:
Az 1. pontoddal egyetértek.
Vannak olyan csaj ismerőseim, akik panaszkodnak, hogy szórakozóhelyeken szemeznek férfiakkal, de azok nem mennek oda hozzájuk, miért ilyen bunkók? Mire mondtam nekik, nem okvetlenül azok, esetleg csak nem gondolják úgy korábbi tapasztalataik alapján, hogy nem hajtanád el őket, kosárból meg már van nekik elég. Talán akkor menj oda te.
Jó, de mivel? - kérdezik ők.
Alapból a két pici lábaddal.
A szöveg meg tök mindegy. Esetleg a szia, gyakran szoktál ide járni/szereted a magyar nótát/megiszunk együtt egy sört/van kedved beszélgetni? - bármelyik megteszi, ha jobb ötlet nincs. A férfiak többsége nem fogja visszautasítani, legalábbis ha nem foglalt.
(Fordítva az nem működik, ha férfiként odamész egy csajhoz és megszólítod, de nem nézel ki minimum úgy, mint George Clooney 25 évesen az akkori hülye frizurája helyett a mai szabásúval, akkor azért 5%-nál nagyobb esélyed nincs. Akkor sem, ha agyban köröket versz Einsteinre - nincs esély, hogy ez utóbbi kiderüljön. A "számomra a belső értékek fontosak" csak üres duma, kb. mint a világbéke.)
cardiobascuralis 2017.05.17 21:22:45
@fúróferó:
Hát Bélám, ehhez meg kéne adnod a nő paramétereit is, aki lehet, hogy 80 éves, 80 kilós és 160 centis, és leharcolt, mint a II. világháború, aki már az utolsó szalmaszálakba kapaszkodott.
A fűtőelem az atomerőmű lényege és egyben a legnagyobb problémája is. Maga az atomerőmű: egy atombomba, aminek energiáját lassabban nyerjük ki...
cardiobascuralis 2017.04.11 20:23:24
A cikkhez:

Az elektromos energiát magyarul villamos energiának hívják.
Bár tudom, egyes, az anyanyelvüket csak makogó nagyon hülyéknél már a villanyborotva is elektromos borotva.

"turbináinak mozognia kell"
Nem.
turbináinak mozogniUK kell

@Pipas:
A sugárhajtású repülőgépnek nem motorja, hanem hajtóműve van.
Meg vannak motoros repülőgépek, légcsavarral.

(Meg persze gázturbinások is légcsavarral.)

@Edina Kovács:
Nem kéne baromságokat írni.
Ez egy turbina, amit itt épp atomenergiával előállított gőz hajt meg, de hajthatná mással (szén, kőolaj, elégetett néger gyerekek stb.) előállított is. De csöppet sem korszerűtlen, sőt, ez ma a legkorszerűbb, bár tény, hogy a hatásfoka még mindig igen szerény.

Többeknek: a Dunán valószínűleg lehetne vízerőművet építeni, mivel a folyónak a hatalmas víztömeg miatt elég nagy az energiája, csak kellene egy állandó vízszintet biztosító gátrendszer. A víz hajthat alulról is forgó kereket, nemcsak felülről, lásd pl. vízimalmok.

@igazi hős:
A víz hogyan? (Már ha nem bomlik le elemeire.)
Ez lehet, hogy megérne egy Nobelt, mint a legolcsóbb üzemanyag belső égésű motorokba.
cardiobascuralis 2017.04.12 03:52:50
@molnibalage:
Mert te aztán hoztad a számításokat.
Ja, nem.
"Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?"  Imigyen szóla Bayer Zsolt a CEU bezárása ellen tüntetőkhöz.  Na, most tökmindegy, ki mit gondol a CEU-ró, és annak beszántásáról. Én például kezdem rohadtul unni az…..
Kate Bush angol énekesnőé az egyik legrejtelmesebb és legsikeresebb karrier, amit a rockszíntér az elmúlt negyven évben produkált. Előadók és sztárok százai hivatkoznak rá, mint legfőbb hatásukra, tulajdonképpen ő indította el az alternatív rockstílust még a hetvenes évek végén, zseniális, egyéni…..
A mai nap a magyar költészet napja, ennek apropóján adjuk közre Kicsi Sándor András nyelvész írását a tíz legszebb magyar szóról. Kommentben várjuk kedves olvasóink véleményét: szerintetek melyek a legszebb magyar szavak? Korszerűtlen elmélkedésnek számíthat a tíz legszebb…..
cardiobascuralis 2017.04.12 03:42:37
@tiszapartibetyár:
Igen, a szavak széopségét a nyelvet nem beszélő külföldiekkel kellene kiválasztatni.

Nekem is marhára tetszik pl. a spanyol ayuntamiento.
Kb. annyit tesz, hogy polgármesteri hivatal/önkormányzat, szóval a jelentése nem, csak a dallamossága.
Veled is előfordult már, hogy a barátaid értetlenül néztek: miért bonyolítod tovább az amúgy is bonyolult életed egy kutyával? Esetleg idegenek adnak kérve-kéretlenül tanácsot az utcán? A szüleid már jobban örülnének, ha egy gyereket babusgatnál? Összegyűjtöttük a legidegesítőbb mondatokat, amiket…..
cardiobascuralis 2017.04.12 03:16:09
@élhetetlen:
Nem az életvitelükre tette, hanem a szellemi szintjükre.
Jogosan.
cardiobascuralis 2017.04.12 03:21:04
@élhetetlen:
Emberekkel próbáltál már kommunikálni?
Még annál is könnyebb, mint a kutyával.
Friss kutatások szerint egyben ők a világ „legegészségesebb szívű” emberei. A bolíviai Tsimane népcsoport táplálkozását, életmódját tanulmányozták szakértők és vetették össze a nyugati életformával. De vajon mi köze a tsimanéknak Sophia Lorenhez, a tésztához és a Fitbithez?..
cardiobascuralis 2017.04.11 03:05:53
@Egri Katalin:
Ja, a gyümölcsök zéró zsírtartalmához még:
Vajon mi a lófaszból préselik az olívaolajat? A kókuszolajat? A szőlőmagolajat?
Az avokádó vajon mi, ha nem gyümölcs, a maga 23%-os zsírtartalmával?

De még az almában is van 0,5% körüli félig telített zsír.
cardiobascuralis 2017.04.11 17:01:28
@Mr Eggs:
Hanem mi az olíva meg a kókusz?
A szőlővel meg a magját is megeszed, okoska.
cardiobascuralis 2017.04.12 00:31:21
@Mr Eggs:
Mindkettő gyümölcs, baromka.
Talán nézz utána.
Tudod, a gugli a barátod. Ha már az iskola nem volt az.
Kedves Kiss András, Jabronka Richárd és Puch László, vagy akit illet! Az „A Fidesz autista gyereket használt fel Kunhalmi és Botka rendezvényének megzavarására? – videó” című cikketekhez szeretnék hozzászólni, ha tetszik segíteni nektek, mivel alighanem fogalmatok sincsen arról, hogy mi az az…..
cardiobascuralis 2017.04.11 17:22:40
@nem várt fordulat:
Figyelj, én nagyon sajnálom, hogy neked ilyened van, de attól ez még betegség.
Ahogy egy rákost is nagyon tudok sajnálni, de az is betegség. Ráadásul azt nem is elkapja az ember, hanem csak úgy kialakul. Olyanban is, aki semmi arra hajlamosítót nem csinál (nem dohányzik, nem iszik alkoholt, nem eszik vörös húst stb. - épp tavaly halt meg egy ilyen barátom, 53 évesen).

A pszichiátria meg vicc, nem orvostudomány (és nem vagyok szcientológus, de kb. egy szint a kettő). Szóval lényegtelen, hogy ők mit hogy hívnak.
cardiobascuralis 2017.04.11 18:22:16
@nem várt fordulat:
Egyáltalán nem vagyok orvos, még kocsmaorvos sem.
Meg ahogy leginkább a pszichiáter sem, bár orvosit végzett.

A pszichológus meg bölcsész, nem orvos. Kamu. Pont annyira tudomány, mint az általad is említett kineziológia, homeopátia, prána nadi (meg én hozzáteszem a reikit, akupunktúrát, akupresszúrát, fényterápiát, shiatszut, auramasszást és egyéb baromságokat), thai chi stb...
Semennyire.
Áltudomány.
Kamu.
Szélhámosság.
Mindet büntetni kellene.

"egy Münchausen szindrómás, egy Tourettes, meg a többi kvázi egyenesbe hozható"
Ja. Ahogy egy influenzás is gyógyítható. Pont ezért betegségek.

A pszichiátria mellesleg nyugati orvoslás.

"sok esetben a lélek problémái vetülnek ki fizikai síkra"
Hagyjuk a hülyeségeket, ha kérhetem.

A tudománnyal pont te mész szembe, mert áltudományos baromságokban hiszel, és azt mondod róluk, hogy azok tudományok.

Azt meg hagyjuk már, hogy Amerikában a kurva nagy PC-skedés jegyében mit hogy hívnak. Ott senki sem mozgássérült, hanem megváltoztott képességű stb. Faszság, semmi egyéb, nem lehet nevükön nevezni a dolgokat.

Ettől a fent említettek mindegyike betegség, amit az is mutat, hogy gyógyszerekkel kezelhető, ha nem is gyógyítható (ahogy a rák is elég egyértelműen betegség, de csak igen kis százalékban gyógyítható. AIDS dettó.).
cardiobascuralis 2017.04.11 19:35:32
@nem várt fordulat:
Jó, akkor legyen mondjuk a vírusfertőzés - egyiket sem lehet "eliminálni". Lásd pl. herpesz, de akár olyanokat is, mint a bárányhimlő, ami évek múltán visszatérhet övsömörként, merthogy a vírus a szervezetben marad. AIDS dettó. Soha nem múlik el, csak gyógyszerekkel kordában tartható. Amíg szeded a gyógyszert. Ha van rá pénzed.

Bizony, ezek betegségek.
Ahogy az autizmus, Asperger, Tourette is.

A pszichológia meg pont olyan áltudomány, mint a szcientológia.
A prána nadi és társai is.

"milyen szerepe van az életünkben a szexualitásnak, a gyerekkornak, mi az istennel való viszonyunk, roppant érdekes kérdések, és ha valaki ezekre elég egzakt válaszokat ad, az bizony tudomány"
Ja, csak ezekre nem ad nemhogy egzakt, de közelítő választ sem semmi, a pszichológia sem. A tudomány eredményei ismételhetőek, a pszichológiáéi nem.

"tényleg akkor jön ki a köszvényem a lábamban, amikor nem tudom, merre kéne mennem az életben, és sorolhatnám"
Hagyjuk ezeket a baromságokat, ha lehet kérni.
Kamu.

A lábtörés valóban nem betegség. Az agyi rendellenességek viszont azok. Ahogy a testi (nem traumás, mint pl. lábtörés) rendellenességek is.

Én elhiszem, hogy mivel téged érint, nem szeretnéd a nevén nevezni, de ez pont olyan, mint ahogy a buzi vagy a néger nem szeretné magát buzinak vagy négernek nevezni.
Pedig az is egész életen át tartó állapot, mint nálad a betegség. Kb. mintha téged bolondnak mondanának, holott nem vagy az, csak van egy betegséged, ami miatt nem mindig azt teszed, amit akarsz.
Van Tourette-es ismerősöm, tudom, milyen az.

Ja, a nigger viszont kifejezetten sértő. A semleges a néger. Nem ugyanaz.
Választottam Én is civil vagyok 2017.04.08 17:42:01
Mit jelent az, hogy civil? Polgári, nem katonai, nem egyenruhás szervezethez tartozó. A civil vagyok itt azt jelenti: nem vagyok hivatásos politikus, nem ez a foglalkozásom, nem választottak meg senki képviseletére, nem mérettettem meg magam semmilyen demokratikus választáson, és ennek…..
cardiobascuralis 2017.04.10 22:49:13
@MaxVal BircaMan HJCD:
Hát mindenesetre nem egy másik országban, és egy hazug média híreit követve ugatni.
Minimum a helyszínen.

Gazdád neked van, seggfejkém. Aki oda is rángat a pórázon, meg seggbe is rúg, ha nem azt ugatod, amit elvár.
cardiobascuralis 2017.04.11 17:02:56
@MaxVal BircaMan HJCD:
A különbség köztetek, hogy ő másik országból dirigál, te meg másik országból szopsz.
cardiobascuralis 2017.04.11 18:25:18
@MaxVal BircaMan HJCD:
Dehogynem.
Mindennap, szorgalmasan és önként.
1905 április 11-én született a költő, születésnapján ünnepeljük a magyar költészetet. Fogalmam sincs, ma hogyan tanítják őt, mi egyértelműen szeretettel és rajongással tanultuk, olvastuk verseit a múlt században. Ha felütünk egy József Attila kötetet, szinte mindegy, hol…..
cardiobascuralis 2017.04.11 15:06:05
@Advanced Flight:
Szokott ilyeneket.
cardiobascuralis 2017.04.11 15:13:44
@EU zászlót mindenhova!:
Vers a mangalicáról.
Nem szabadna ezt sokáig csinálni, mert rossz vége lesz. Bödőcs lesz az új Hofi?..
cardiobascuralis 2017.04.10 01:54:29
@Pop40:
Én meg hiszem. Bár talán nem annyira pofátlanul, mint az elvtársai.
De nem véletlenül akart kerületi polgármester maradni, nem országgyűlési képviselő.

Akiről leginkább elhiszem, hogy fideszes és nem lop, az Kövér. Tahó mint a segg, de belőle nézem ki leginkább, hogy ezen a téren becsületes.
cardiobascuralis 2017.04.10 14:04:04
@Attilajukkaja:
Pokorni nem nyalt elég hevesen?
Akkor te nem emlékszel az utolsó éveire itthon. Nála nagyobb seggnyalót keresve nem lehetett találni.
És amit soha nem fogok neki megbocsátani, az egyrészt az, hogy tönkrebaszta az Orczy-kertet a szaros egyeteme kedvéért, meg hogy elvette a Gödör klubot azoktól, aki kitalálták, kivitelezték és 10 éven át felfuttatták, és odaadta a haverjának, akivel együtt szoktak focizni.

Navracsics egy szar alak, Orbánnal, Lázárral egy szinten említhető csak.
cardiobascuralis 2017.04.10 15:54:20
@Attilajukkaja:
Nem, ez az egyetem az ő ötlete volt.
Pokorni sem emelte fel a szavát semmi komoly ügyben.
Nem félreállították, hanem kerületi polgármester maradt, ahogy pl. az I. kerület polgármestere is, akinek most derültek ki a stiklijei, hogy gombokért ad lakásokat a haveroknak a várban.

Pokorni meg épp a Normafát teszi tönkre.
Nagyon kiborult a Fidesz vezetősége a Jobbik plakátkampányán, melyek Simicska Lajos kegyvesztett oligarcha cégének hirdetési felületein tűntek fel. Kétségtelen, hogy éles a hangvétel, ám a kormánypárt hisztije arra is figyelmeztet, hogy az ellenzéki párt nagyon beletrafált a Fidesz gyenge pontjába.…..
cardiobascuralis 2017.04.09 20:49:58
cardiobascuralis 2017.04.09 20:53:29
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"az M25-ös négyszeresébe kerül a tervezettnél"
Te hol tanulta magyar neki bele? Gyúróterem oda benne? Agyra kellette volnának gyúrkászás. Kér pénz vissza!
Van az úgy néha, hogy szívesen megmondanánk valakinek, mit is gondolunk róla valójában. Félő azonban, hogy a kíméletlen őszinteségünkkel megbántjuk az illetőt. Nos e kendőzetlen gondolatainkon tompítanak ezek az ironikus képeslapok, amelyeken édi pingvinek és bájos nyuszik tolmácsolják az illetőnek,…..
Nem nagyon szeretnék politizálni már. Elég nagy a zűrzavar így is, amit a hivatásosok keltenek itt ma, worldwide, nem kell a hangulatkeltés feleslegesen. Csak éppen az jutott eszembe, hogy a hazugságok nem teremtenek értéket. A hazugság sosem kimaxolt valótlanság - akkor mindenki tudhatná róluk,…..
Piroskockás Kelkáposzta főzelék 2017.04.07 09:41:25
A 'nem lehet mindig rántott húst enni' rovatunk mai darabját félévente egyszer nyugodtan elkészíthetjük, mert viszonylag rossz menzai emlékeink dacára finom tud lenni. A jól elkészített kelkáposzta főzelék illatában kiegyensúlyozott a zöldség, a kömény és a füstölt szalonna zsírban pirított liszt…..
Kísérletet teszek egy leegyszerűsített kovászos kenyér recept leírására. Ha van egy működő kovászunk, amiről az előző posztban írtam, nekikezdhetünk a kenyérsütésnek. A kezdeti kudarc borítékolható. Vannak viszont olyan alapszabályok, amelyeket már próbálkozásaink kezdetén célszerű beépíteni a…..
Mindent rögzítenek azok a fránya kamerák. Azt is, ahogy a csutkára beállt énekes lehelete „darabossá” válik, meg azt is, amikor Slash hosszasan értekezik a pöcséről. A rocksztárok sohasem voltak angyalok, és ezt a mellékelt felvétel is bizonyítani fogja...
cardiobascuralis 2017.04.01 04:19:10
@- duplagondol:
Mareczky István nem tudom milyen körökben volt "Zsíros", de egyébként Totó volt a beceneve.
Amikor 1994-ben a Mobil újraindult, ő meg hazajött, sörözgettünk jó párszor.
Most a hírek szerint már elég ramaty állapotban van szegény Ausztráliában.

Amiket meg Lóri ír, az inkább az olvasóknak szóló mese, mintsem a valóság. Mármint az ivást kivéve.
(A 70-es - 80-as években jelen voltam jó pár koncertjükön.)
cardiobascuralis 2017.04.01 14:40:08
@- duplagondol:
Kékesit nem is hívja Bajnoknak senki, aki közelebbről ismeri. Ez a közönségnek szóló becenév.

Nekem azért vannak alapjaim arra, hogy mi lehet igaz, mi nem, mert ifjabb koromban elég sokat mozogtam a zenekar körül. Nemcsak a színpad előtt, közönségként.
Észrevette már valaki, hogy a fél ország 20 évvel idősebbnek néz ki a koránál, azon aprócska okból kifolyólag, hogy nincs pénze - biztosítottként - fizetni fogászati kezelését, vagy fogpótlását?  Mi ösztönözte anno a törvényalkotót, hogy ne gondoljon a legszegényebb rétegre, a nyugdíjasokat…..
cardiobascuralis 2017.03.28 18:31:44
@csentecsa:
Te ostoba pöcs, lehet, hogy brutális a működési költségük, de még mindig sokkal magasabb hozamokkal dolgoznak, mint bármelyik állami cég.

Én maradtam a mnyp-ban, tavaly 12%-os hozamot (ami az én számlámon jelent meg) termeltek a pénzemre.
Szerinted ezek után érdekel, mekkora a működési költségük, és hogy ők maguknak még másik 12-t vagy akár 20-at zsebre tettek?
Hol az anyádban találsz ekkora hozamot máshol Magyarországon?
Szóval ne hazudozz, te agyatlan Fidesz-seggnyaló.
cardiobascuralis 2017.03.28 18:38:11
cardiobascuralis 2017.03.28 21:33:13
@csentecsa:
Mivel a te anyád kurva, ahogy az egész rokonságodban mindenki, a férfiak is buziknak árulják magukat az aluljáróban veled együtt, megértem, hogy nem tudod elképzelni, hogy másé meg nem.
Ezek után nem csodálom, hogy Fidesz-seggnyaló lett belőled, ez a legtöbb, amit elérhettél.
Pedig lehettél volna pl. káró király egy buziknak való römikártyán...
(Csak nem akkora mikropöccsel, mint ami neked van.)
Valér (ő választotta ezt a nevet) problémája Házmestermedve előtt sem ismeretlen, gyakran kapunk hasonló segítségkérő leveleket. Lássuk! Kedves Házmestermedve! Olvasgattam az oldaladat, de nem találtam pont olyan írást, ami a problémámról szól, így szeretnék kérdezni tőled, vagy legalább…..
Figyelem! Az alábbi bejegyzés megzavarhatja Ön és környezete nyugalmát, intenzív nyálcsorgást és gyomorkorgást okozhat különösen ha evés előtt van. A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg szakácsát vagy utazásszervezőjét! Én szóltam! A képek nem illusztrációk!  Elsőnek jöjjön egy hűsítő…..