Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lklac

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bársonyszék Orbán focija 2013.11.07 16:57:31
Ülök a tévé előtt. Kezemből majd’ kiesik a távkapcsoló, ahogy döbbenten tartom. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. A holland válogatott nemcsak hogy a földbe döngöli a magyar csapatot, de még fel is szántja vele a talajt. 8-1 – történelmi vereség, felnőtt mérkőzésen…..
lklac 2013.11.11 17:18:27
@Brukk: 2 dolog jutott az eszembe:
1 miért jártál meccsre és dobtál ki pénzt ha unalmasnak tartottad
2. ha kimész Europába és megnézel egy színvonalas bajnoki mérkőzést pl.: Pl, serie A-t akkor ott 10x drágább a jegy mint itthon.
Persze tudom ott több a fizetés, de tegyük fel ha nálunk jobb lenne a foci akkor piacképesebb is, ergo a jegy is többe kerülne, tehát szerintem nem kellene siránkozni a jegy miatt, a meccsek miatt sajnos annál inkább. :)
Nosztalgia gyanánt idézzük fel a magyar közélet egy-egy meghatározó pillanatát, amikor ismét bebizonyították számunkra életképtelenségüket a mai politikai elit képviselői. Tisztelet a kivételnek! Nézzük tehát a Magyar Politikai Celebritások nagyvilágát! 1. A szakember…..
lklac 2013.10.13 16:07:20
@Hertelendi:
Kedves Hertelendi, látom nem sikerült megérteni hogy ez a cikk nem a gyűlöletkeltésről szól, de ha ilyenekre vágysz akkor gyanítom hogy rossz helyen jársz.
Matolcsy György gazdaságpolitikáját gyakran szokás unortodoxnak nevezni. A volt Nemzetgazdasági Miniszter illette ezzel a jelzővel intézkedéseit, majd ez később szállóigévé vált. Kevesen tudják, hogy a helyes kifejezés a heterodox, mely a közgazdaságtanban a mainstreamtől…..
lklac 2013.10.13 14:50:03
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te itt valamit nagyon orbitálisan félreértettél, és nem értetted meg a cikk lényegét, De ezen nem csodálkozom mert már a szövegkörnyezetedből látszik az IQ-d száma.