Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sinistroll

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb téma, újabb autós gyűjtés - ezúttal, ahogy a cím is mondja, híres sportolókról keresgéltem autós képeket. Igyekeztem a mai európai focistákat inkább kihagyni, mert az ő luxus- vagy sportautóikról szóló cikk és poszt volt már ezer, de nem mondom, hogy azért nem csúszott be egy-kettő. És…..
Az életed során több ezer órát fogsz tanulással tölteni, legyen szó akár iskolai tanórákról, céges betanításról, vagy szakmai tréningekről. Azonban hiába töltesz elképesztően sok időt tanulással, mégis szinte biztos, hogy a tanulás egyik leglassabb, legvontatottabb formáját alkalmazod - és ez nem…..
Idén végre sikerült videóra vennem a Roncsok című sorozat keretein belül azokat a régi tűzoltóautókat, amik már hosszú évek óta a székesfehérvári tűzoltóság terültén állnak...
Kétszínű játékot játszik a Fidesz a 4-es metróval. Miközben hol támogatták, hogy elutasították a metró építését, mindig ügyeltek arra, hogy győztesen kerüljenek ki az aktuális vitákból és minden balhét Demszkyre kenjenek. Ugyanezt a stratégiát követik most az OLAF-jelentés kapcsán is.  Csakhogy a…..
Az MSZP híres arról, hogy számos kis csoportocskából áll és ezek folyamatosan egymást marják. Ehhez jön az ellenzéki térfél többi játékosa is, akik csak bonyolítják a képet. A pitiáner hatalmi harcok tétje a húsosfazék és a hatalom (mi más?). Amennyire nem tudta kezelni ezt a helyzetet Medgyessy,…..
Vannak listák a legszarabb dalokról, albumokról, a legjobb dalokról, jó dalokról szar előadóktól, de olyan lista, amiben azokat a nótákat gyűjtik össze, amik annyira rosszak, hogy az emberek örömmel hallgatják, főleg mert vicces, vagy csak mert egy házibuliban erre lehet a legjobbat baszatni. Ennek…..
Sinistroll 2016.12.16 07:38:08
Ha már így beleállsz az fikázásba, legalább nézz már utána a dolgaidnak. Pl. annak, hogy az a "román" dal az történetesen moldáv.

en.wikipedia.org/wiki/Dragostea_Din_Tei

Mert az ilyesmi nélkül ez egy olyan szar bejegyzés, hogy az már ... nagyon. :-)
A Rockstarral meg nincs semmi baj. A klip is ötletes, pláne, ha az öreg Teutulon túl is felimersz még pár csókát.
Sinistroll 2016.10.30 23:17:22
@Fedor: Miért lennél hiteltelen, kedves Fedor?
Mert egy olyan hírből csináltok sztorit, ami teljesen hiteltelen forrásból származik, nem mentek utána - pedig elég hamar voltak cáfolatok mindkét részéről - és kész tényként tálaltok valamit, aminek "ismerve Gyurcsányék előéletét akár igaz is lehet"?
Ez nem hiteles tájékoztatás.
Szembejött egy híresztelés, ami beleillett a prekoncepciótokba, és ráugrottatok, mint szomjas varjú. Háromszor öles betűkkel, hogy GYUUUUURCSÁNY, aztán kisül, hogy hülyeség az egész.
Ciki.
A Magyar szocialista Párt úgy választott új vezetést, hogy közben megalázta legértékesebb emberét. Szégyen ez a szocialista politikai közösségre nézve. Súlyosabb következmény, hogy immár mindenki számára világos lehet: az új vezetésű MSZP és hű szövetségese, a DK nem győzni akar. Csak osztozkodni,…..
Mi, öreg harcosok már számoljuk a perceket, amíg a dunaújvárosi ellenzéki kudarc után a Demokratikus Koalíció és blogjai megállapítják, hogy a DK-s jelöltre leadott 243 szavazat valójában rehabilitálta Gyurcsány Ferencet mindenért, pedig ez az állítás csak egy önáltatás, gőgös hazugság lenne. Az…..
A "magyar Hamšík" tavaly a Győrből Zsolnára igazolt, a napokban a világ 50 legtehetségesebb fiatal játékosa közé válaszották...
Sinistroll 2016.02.20 21:00:15
@'it's cool to know nothing': @Május 40.: @A megvalósult amerikai ólom..:

Grosics - Buzánszki - Lipovic
Lidenmayer - Bozsik - Zakariás - Berger - Kocsis
Hidegkuti - Purczeld - Czibor

szövetségi kapitány Scharenpeck Gusztáv

12-ből 4. Emberek.
Ezt miért nem olvasni sehol?
„Azoknak legyen választójoga Magyarországon, akik osztoznak közös sorsukban, akik állandó lakhellyel élnek, akik itt fizetnek adót, azok akik vállalják döntésük következményét. Neked mi a véleményed?” Gyurcsány Ferenc, 2013. december 3. Nem tudom honnan keveredett megint elő ez a pompás ötlet,…..
Tegyük fel, az összes baloldali párt rezsimváltást akar. Mivel világos, hogy a mai állás szerint egyéni mandátumot csak nehezen szerezhetnének bárhol is, ezért ha külön indulnak, mindegyik abszolút vesztese lesz a következő parlamenti választásoknak, legfeljebb listáról alakíthatnának majd, mondjuk,…..
Új Egyenlítő 2015 kaméleonja 2015.12.31 08:15:29
Mióta a homo sapiens ismeri a naptárt, többnyire az illumináltság jegyében peregnek az év utolsó napjai. Latinos műveltségű embertársaim bizonyára tudják: az illumináció egyébként az elme megvilágosodását jelenti, de ha az elme tulajdonosa megfelelő italmennyiséget juttat…..
Mit sem tudva az elődökről lengetik a szociáldemokrácia zászlaját a 21. század Magyarországán.   Van abban valami jelképszerű, hogy épp Göncz Árpád halálának évében fogalmazott internetes nekrológot a Pallas Páholy fejfájára Zöldi László. Ugyanis annak idején az…..
Gulyás, Puskás, aranycsapat, Rubik-kocka – ezek a legvulgárisabb, legbutább, legkocsmaibb magyar sovinizmus szólamai („na meg például…” – „vagy éppen Bartók…”, édes Istenem…). Ezt a pasast, ezekkel az ótvaros hülyeségekkel és reakciós előítéletekkel, ezt tartják…..
Gyurcsány Ferenc csütörtökön bemutatta új röpiratát. Ennek kapcsán Bolgár György készített vele interjút, a Klubrádió Megbeszéljük c. műsorában. Gyurcsány Ferenc a személyére vonatkozó kérdések során nem a kérdést „értette meg”, hanem „lesilányozza”…..
A minap történt, hogy egy „magánszemély” vígan be tudta előzni a Nemzeti Választási Iroda előtt állítólag reggel fél hattól szobrozó MSZP aktivistákat. Bizony, elég szánalmas, hogy újabban már egy Felcsút közeli kistelepülés kiskereskedője is képes lehet lazán lenyomni…..
A volt miniszterelnök nem töltötte tétlenül a nyarat, terjedelmes röpiratot hozott össze. Szembe nézett azzal, ami a legutóbbi fél évtizedben történt, de azt is igyekezett kifejteni, vajon hogyan kéne leváltani az Orbán-rendszert. Figyelemre méltó eszmefuttatására máskor…..