Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoppancs

351 bejegyzést írt és 257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sziszegők Klári néni 2020.05.06 00:42:58
         Oviban az volt a vágyam, hogy iskolas legyek. Egyszer meg is szöktem. Azért mert Éva néni kidobta az ajándékomat. Pedig azért készítettem neki, mert annyira szép volt és fiatal,  és hogy egyszer az én kezemet is megfogja a sorban állásnál. Örültem, hogy épp a mi csoportunkban gyakorolt,…..
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
Hungarocell-táblákat megtámadós akciójelenettel indítunk, amelyben egyszerre fedezhetők fel a Kill Bill, a Linda-sorozat és bármelyik Bud Spencer-film kevésbé jól sikerült jelenetei, majd az egész önfeledt burleszkbe torkollik. Később, a romok tetején Greg azonosul a globális…..
Hoppancs 2019.02.01 22:03:27
Hoppancs 2019.02.01 22:22:15
@Cimili: Ráér az.:)
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Hoppancs 2019.01.28 08:58:20
@javier2: Lehet, hogy engem a karakterek használnak....

@mobilos perpetuum: Attól tartok, ez nem az én hatásköröm, gondolom, inkább sixx-é...vagy ki tudja...

@tanárnőkérem: Örülök, hogy jólesett.:) Gyógyulj meg gyorsan!

Mindenkinek köszönöm a kedves hozzászólást!
Hoppancs 2019.01.29 07:12:16
@gorgo: Igazad van, csak Zsuzsu kissé infantilis személyisége miatt cseppet túltolta. Pl. mikor a teáról volt szó, akkor feleslegesen hergelte ezzel Renit, tudhatta volna, hogy csak jobban bepörög. Valóban nem kell az ilyennel leállni vitatkozni, de ilyen látványosan sem jó demonstrálni nemszólokhozzádot, mert a visszájára fordulhat.
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
Hoppancs 2019.01.22 08:15:17
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Hoppancs 2019.01.19 22:40:35
@Angora Cardi: Köszi, javítottuk! Nem utállak.:)
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
Hoppancs 2019.01.19 20:17:53
@Paic Róbert: Fúha, ez nem direkt volt ám, mert azt hiszem, nekem ez kimaradt. Illetve nem tudom, pontosan mire gondolsz, de ha ebben a részben volt, akkor ciki. Ha korábbiban, amit esetleg nem láttam, kicsit akkor is.:D

@Cimili: Nem is vettem annak. Az élesítést nem én csinálom, de a poszttal valóban én készültem el 9 utánra, szóval persze akkor is én tehetek róla.
Hoppancs 2019.01.19 21:22:16
@oh..my...: Hát, a tények azok tények, amit elszúrtam, elszúrtam, de azért köszönöm kedvességemet.

(Amúgy kész ám az új.:) )
Hoppancs 2019.01.19 21:22:40
@Hoppancs: KedvességeDet, hahaha!:)
  Figyelem! Sürgősségi helyettesítés miatt (hozzám képest) rekordgyorsan készült, csökkentett részletezettségű poszt következik, a kérem, legyetek megértőek, mint MÁV-utas, amikor az IC már megint 20 percet késik.   Már a kezdés is irtó erős,  Anikó ugyanis egy lélegzetelállító, limitid…..
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a…..
Hoppancs 2019.01.04 22:00:05
@Angora Cardi: Köszi, köszi, nem vettem észre átolvasáskor sem. Javítottuk! :)
Szokás szerint egy félidőre visszaugrunk a kihívás előtti időszakra, azon belül a közösségi média hetének harmadik napjára, amikor Roli szembenéz minden nem teljesen pszichopata közszereplő rémálmával: kommenteket kell olvasnia magáról. A virtuális világra csupán az…..
  Anikó-ruhaelemzést nem tartok, mert nem értek hozzá, mindenki döntse el maga, aztán jöjjön a lényeg!   1. Összefoglaló: A párbaj közeledtével Adri felveszi a beletörődő bölcs figuráját, így a Krisztiánisztánba tett diplomáciai látogatása alatt sem győzköd senkit az átállásról. Komolyságát…..
A villalakók még nem sejtik, hogy hamarosan békaemberekkel fognak találkozni, akarom mondani, hogy vasárnap nemcsak párbaj, hanem újabb kiválasztás is lesz. Így valószínű, hogy a következő mártírjelöltnek már nem marad ideje magára rakatni a jeleket, ehelyett (te jó ég!),…..
38. nap Küldetésünk 38. napján továbbra is a NR4 (továbbiakban Föld bolygó a helyiek nyelvén) egyik legprimitívebb, az emberi faj egyedeinek vizsgálati anyagát továbbítjuk a X1683ZQ anyahajó felé. Vizsgálatunk tárgya egy 10 fős (javítás földi idő szerint 23.34-kor: 11 fős - Lacika egyed kimaradt az…..
Hoppancs 2018.12.12 17:36:29
Peti túlgesztikulált bevezetője után Vivire ugrunk, aki rózsaszín, unikornisos köpenykében tájékoztatja Csokit, „mint fiú barátot” a pillanatnyi taktikai helyzetről. Aggódik, hogy a paranoiájával, valamint verbális nőbántalmazásával Mulder ügynök és Radics jellemvonásait a lehető legelőnytelenebbül…..
Az összefoglaló első percei édes nosztalgiával töltenek el. Felsejlik előttem a gimi konyhás nénijének tekintélyt parancsoló alakja, és hangja, ahogyan lágyan az arcomba kiabálja: „Ebéééédjegy????!!!!” A villalakóknak utóbbira nincs szükségük, hiszen ez az egész műsor maga az…..
Hoppancs 2018.12.08 10:55:47
@szociál: Igen, ne haragudjatok, kijavítottam egy két kisebb hibát, meg betettem a Salieri-Csoki gifet, mert az kimaradt az ügyetlenkedésem (plusz a blog.hu bénázása) miatt. :)

Bocsánat!
Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre…..
  Ezt a hogyvoltot olvasóbarát módon két részre osztottam, így akit már az előző epizódban is fárasztott Csokiék kiruccanása, az nyugodtan átugorhatja őket, akit pedig a villában el- és feltűnő tárgyak hagynak hidegen, befejezheti a művelődést, amint a srácok elhagyják a tanyát. Elmés megoldás,…..
Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a…..
Minden nap tanul valami újat az ember, én ma például azt, hogy lehet egy 5 szavas mondatban 3 igazán alpári szó – így már bizton ki merem jelenteni, hogy mikor sixx atyánk javasolta, hogy hagyjam ott kicsit a zombiapokalipszist, és tekintsek körbe a való világban (esküszöm, véletlenül jött ki így)…..
Hoppancs 2018.11.10 11:38:00
Korán reggel, amikor elkezdem ezt a hogyvoltot (a megjelenési idő miatt nem nagy spoiler, hogy a befejezés ekkor még messze van) egy kicsit nehéz követni, amikor egyszerre négyen magyaráznak, mint egy 90% -kal csökkentett értelmű Woody Allen-filmben. De aztán lassan tisztulni kezd a kép. Ott vesszük…..
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..