Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Athosbá

328 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen csak tartalmas és eredményes hétvégén vagyunk túl. A legfiatalabbak Felsőtárkányban indultak a Tárkányi Hegyifutó Kupasorozat következő állomásán. Nagy Boglárka Dalma(2011) a Miskolci Sportiskola növendéke, 5 km-en indult és a lányok között a korosztályában 1. helyezést ért el! Nagy Botond…..
Enyedi Lili és Herczeg Áron is magyar bajnokságot nyert A duplázó Enyedi Lili és Herczeg Áron révén három magyar bajnoki aranyérmet is kiérdemeltek a Miskolci Sportiskola versenyzői a múlt hétvégén, Budapesten megrendezett U16-os fedettpályás atlétikai országos bajnokságon. László István…..
Válogatott versenyzőink Olaszországban a Sky running Youth Cupon vettek részt. Remekül helytállva. A pénteki Vertikalon Lövei Vanda a kiváló 8. helyezést szerezte meg. De Kovács Máté, Rokonay Szonja, Farkas Balázs is a legjobbak között volt. Youth B Lövei Vanda Kategória 8.hely Idő:…..
Terepen és akadályokon küzdöttek a versenyzőink július 22-23-án. Les Flóra Lázbérzen indult a Sri Chinmoy versenyen: Női abszolút 1.hely kategóriában 1.hely Táv: 8,4km, idő 38:24, tempó 4:34/km. Nagyon ügyes volt a kisasszony! Közben Erdődi Péter Szentesen szerepelt OCR versenyen és lett a…..
A Miskolci Sportiskola öttusa szakosztályának Zámbori Zoltán és Hunyadi Levente által felkészített versenyzői az július első hétvégéjén, a németországi Erding városában megrendezett Laser-Run Európa-bajnokságon vettek részt. A négy tagú küldöttség legeredményesebb sportolójának Herczeg Áron…..
Újabb mozgalmas hétvégén vagyunk túl szeptember 16-17-én. Utcai verseny, pálya bajnokság és tusa verseny is volt, ahol a Miskolci Sportiskola atlétái, öttusázói és a DVTK SE atlétái képviseltek bennünket. Az eredményekről röviden: A Bódva völgyi Maraton, félmaratoni távján indult Nyilas Zsuzsanna…..
Szeptember első hétvégéjén újabb versenyek vártak ránk. Az újoncok és a serdülők Szolnokon indultak a területi liga verseny 3. fordulóján, hogy kivívják a jogot, az Országos Bajnokságon indulásra. Lövei Vanda és Zákányi Panna pedig Kecskeméten vettek részt az Atlétikai Szuperliga döntőjében. A nagy…..
Ismét Bükkszentkereszten került megrendezésre a nyári terepfutó edzőtáborunk. Augusztus 09 és 13 között. Több mint 20 fiatal jött el és dolgozott keményen ezalatt az 5 nap alatt. De azért szórakozásra, sok-sok játékra és tábortűz melletti beszélgetésekre is volt idő. Első napon túrázni mentünk a…..
ugusztus első hetében, válogatott versenyzőink Olaszországban a Sky running Youth Cupon vettek részt. Remekül helytállva. A pénteki Vertikalon Lövei Vanda a kiváló 8. helyezést szerezte meg. De Kovács Máté, Rokonay Szonja, Farkas Balázs is a legjobbak között volt. Vasárnap a Sky futamokon szintén…..
A Miskolci Sportiskola öttusa szakosztályának Zámbori Zoltán és Hunyadi Levente által felkészített versenyzői július első hétvégéjén, a németországi Erding városában megrendezett Laser-Run Európa-bajnokságon vettek részt. A négy tagú küldöttség legeredményesebb sportolójának Herczeg Áron bizonyult,…..
Egy kissé régen posztoltunk már eredményeket ezen az oldalunkon, ezért most egy kis visszatekintés következik.Lövei Vanda bronz érmet nyert az U18-as Atlétikai OB első napjan, 1500 m-en. Okos versenyzéssel, végig szépen kontrollálva a mezőnyt, remek hajrával szerezte meg a bronz érmet. Galsi Laura…..
Négy helyszínen is versenyeztek csapatunk tagjai a DVTK és a Miskolci Sportiskola színeiben. Az öttusázóink, Hunyadi Levente vezetésével Tatán küzdöttek a hétvégén. Két versenyt is végigcsináltak. Részletes eredményeikről a Sportiskola oldalán lesz beszámoló. Itt röviden annyit írunk, hogy a Herczeg…..
Éppen csak kiléptünk a fedett csarnokokból és máris elkezdtük a szabadtéri szezont. Természetesen az ilyenkor szokásos Mezeifutó OB-val. Két remek kis csapattal (Miskolci Sportiskola diákjai és a DVTK SE atlétáival) utaztunk el Gödöllőre, ahol impozáns környezetben a Királyi Kastély partkjában…..
Kedves Barátaink! Alapítványunk 15 éves működésének legnehezebb éve elé nézünk. A növekvő költségek és az egyre karcsúbb támogatások miatt komolyan elgondolkoztunk, hogy itt a vége. Azonban úgy döntöttünk, hogy a Nomád Terepfutó Suli eddig elért eredményei, és a gyerekek miatt folytatnunk kell a…..
Kemény, de eredményes hétvégén vagyunk túl. Budapesten rendezte a MASZ a Fedettpályás Serdülő Országos Bajnokságot, valamint egy nyilt két napos versenyt. Egyéni csúcsok tömegével hálálták meg a fiatalok, hogy elvittük őket erre a megmérettetésre. A Miskolci Sportiskola és a DVTK SE kiváló futói,…..
Januárban a női U18-as korosztály egyik legjobb hosszútávfutója nyilatkozott a Csupasport oldalának. A cikket az alábbi linkre kattintva olvashatjátok: https://www.csupasport.hu/futas/az-olimpia-a-nagy-alma-a-dvtk-tehetseges-hosszutavfutojanak-75746/..
Idei első fedettpályás versenyünkön vettünk részt január 21-én Nyíregyházán. Egyelőre csak az alapozás közben beiktatott kis változatosságot adó versenynek szántuk. Azért az egyéni csúcsok azt mutatták, hogy érdemes volt bemenni az impozáns és szuperül felszerelt Nyíregyházi Atlétikai Centrum fedett…..
A téli táborunk záró napján néhány versenyzőnkkel elmentünk Tarcalra, az V. Extrém Tarcal Tokaj Kör elnevezésű terepfutó versenyre. Ahol a fárasztó tábori élet ellenére, mindenki kiválóan szerepelt. Lövei Vanda a múlt évben felállított páylacsúcsát is megdöntötte több mint 3 perccel! Szóval remekül…..
Beindult a mezei szezon és egy nagy csapattal a Miskolci Sportiskola és a DVTK SE atlétáival mi is tiszteletünket tettük Békéscsaba mellett a pósteleki parkerdőben. Minden futamban voltak érdekeltségeink. A legfiatalabbak, az U14-es lányok kezdték a küzdelmeket, nekik 2000m volt a penzum. Őket…..
Miközben a Miskolci Sportiskola Öttusázói hazai pályán versenyeztek az Elit Bajnokságon két- és Háromtusa, valamint Laser run versenyszámokban (3 arany, 1 ezüst, 1 bronz érmet, valamint sok szép helyezést begyüjtve, cikk a Sportiskola oldalán), addig jónéhány futónk utcai versenyeken, valamint…..
Idei évben eddig aranyjelvényes szintet elérő versenyzőink: Újoncok: 4x600m-es váltó (Erdődi Péter, Kántor Vince, Kántor Benedek, Herczeg Áron) idő: 6.51.68 (szint: 7.00.00) 600m: Herczeg Áron. idő: 1.32.62 (szint: 1.35.00) 2000m: Herczeg Áron. Idő: 6.25.85 (szint: 6.30.00) Serdülők: 1500m…..
Picit megkésve, de szeretnénk pár gondolatot megosztani veletek az augusztus végi terepfutó edzőtáborunkról... Ujra egy vidám és tartalmas nyári tábort tudhatunk magunk mögött. Augusztus 22-25 között rendeztük meg Szentléleken, a Turistaparkban a nyári edzőtáborunkat. Nagyon jó választásnak…..
Ez a hétvége is emlékezetesen alakult. Nagy csapattal vettünk részt az immár XI. Nomád-Baradla Underground Trailen. Minden távon voltak versenyzőink és bizony nagyon szépen szerepeltek. Ezen kívül a szokásos módon segítettük is önkénteseinkkel a verseny lebonyolítását. Ezúton is köszönjük minden…..
Szerdán Gödöllőn került megrendezésre az egyik legrangosabb futóverseny a 20 év alatti fiatalok számára. Vagyis a Mezeifutó Diákolimpia Országos Döntő. Itt aki megnyer egy-egy korosztályt, nyugodtan kijelentheti, hogy ő a legjobb távfutója Magyarországon a korosztályának! Ugyanis minden sportág…..