Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wiz

26 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akárcsak a farkasok, a medvék is járogatnak át a magyar-szlovák határon az utóbbi években. Ők is élőhelyet keresnek. És úgy tűnik, hogy előbb-utóbb találnak, hiszen az északi területeken húzódó erdőségek viszonylag békés környezetet biztosítanak nekik, az erdők pedig…..
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
Wiz 2015.11.04 14:38:23
Kicsit belterjes lesz most ez a poszt, mert az eheti alany kedves ismerősöm, Páll Zsófi alias Sophiaso. Cserébe viszont nettó játékcsaj, nincs semmi csapda, nem jár úgy senki, mint múlt héten, amikor egy pixelló fogadta a címlapról ide kattintókat. Zsófi az IDDQD…..
Wiz 2014.02.17 16:46:05
@Sophiaso: szerintem sem hasonlítasz Natalyra, viszont az utolsó képedről rögtön az Another Day klipjük eleje ugrott be.

Egyébként én ezóta vagyok Pomplamoose-rajongó:
iddqd.blog.hu/2011/05/11/pararampam_pararampam
Mi mindenre nem jó az IDDQD... :)
És még mindig Nerdook (a hétfőit is ő készítette), és még mindig agyament, de ezúttal a TD műfajban: a Kill the Heroes főhőse a kép alján látható zombiszerű alak, aki már azt sem tudja, miért is fejlesztett ki különfélénél különfélébb fegyvereket, viszont úgy látszik,…..
Szerintem a Desktop TD óta nem értelmezték át ennyire viccesen az átlag telepakolt íróasztalt, mint ahogyan teszi azt a Bunny Charm. Igen, jól látjátok, egy miniatűr, fegyveres nyúl van az asztalon, akit mindenféle ujjak, sőt időnként kezek próbálnak jobb belátásra bírni (avagy…..
A Words and Physics alapötlete, hogy ha bizonyos vonalakra a megfelelő szót írjuk, akkor az megelevenedik és úgy kezd működni, ahogyan a szó diktálja. Például a léggömb valószínűleg héliummal van töltve, mert a balloon szó beírására emelkedni kezd. Feladatunk a Remove Me…..
Wiz 2013.11.20 08:25:01
@stewie1239: sokkal nem is tart tovább :)
Van-e, aki annak idején lemaradt a Battalion: Nemesis című kiváló körökre osztott taktikai csatáról? Ha van, arra nagyon irigy vagyok, ugyanis mindjárt négy (oké, három és fél) jó kis játékot játszhat végig: időközben ugyanis megjelent a második fejezet Battalion: Ghosts, majd…..
Egyrészt jönnek a zombik, másrészt valakik valahonnan lassított felvételként aláhulló atomrakétákkal lövik őket, és így minket is - fogalmazzunk úgy, hogy nem mosolygott ránk a szerencse. A Nuclear Outrun arról szól, hogy hogyan tudunk ennek ellenére is eljutni a bunkerig, ha nem…..
Wiz 2013.11.19 08:49:03
@bélakirály: érdekes, én ugyanebből az okból nem szoktam szeretni a hajigálós típusú játékokat, pl. Learn to Fly, Burrito Bison, Shopping Cart Hero, stb. De ez bejött, mondjuk egynél többet ezzel se játszottam.
Egyébként minden disztroj, amiben az a lényeg, hogy valamit (lehetőleg SOK valamit) jól le kell zúzni. Ez a játék meg semmi, de semmi másról nem szól.
Nemsokára kezdődnek a brazíliai labdarúgó-vb pótselejtezői, és ha csak Bogdánon múlt volna, most az amúgy szintén nem túl acélos görögök nem a románokkal, hanem velünk törölnék fel a padlót. Nagyjából ezt az alapvetést szemlélteti a Super Shot Stopper - European Edition,…..
Wiz 2013.11.18 20:54:06
@Felagund: stílusa válogatja, én pl. a középre tartókat nem tudom jól védeni, mert nem érzem, hogy mikor ér ide.
Nem különösebben hosszú darab az Adventures of Red, nekem mégis nagyon bejön. Adva van egy... ilyen sárga izé, mint itt fenn a képen, talán egy gyerek, aki megérzi a frissen sült muffin illatát egy 6 emeletnyi magas, 32 szobás kastélyon át, és nekiindul, hogy akkor ő ebből most…..
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Mai játékunk főhőse Bob, a betörő, aki a felismerhetőség kedvéért minden élethelyzetben börtöncsíkos szerkóban és orra biggyeszthető álarcban mutatkozik. Vagy inkább nem mutatkozik, erőssége ugyanis az áldozat (biztonsági őr, rendőr, kutya, ilyesmi) észrevétlenül,…..
Nem érek rá, de hogy ne maradjatok poszt nélkül, itt van nektek a Manufactoria, ami szerintem a programozós-kilogikázós kategória királya. Egy gyárban dolgozunk mérnökként, és robotok minőségellenőrzését, később szerelését végezzük. Minden robothoz van egy szalag kék és…..
Három felderítőhajó nekivág lakható bolygókat keresni, aztán talál helyette egy furcsa űrállomást, ami beszippantja hármuk közül a legjobb pilótát. A többiek persze erre önszántukból utána, már csak azért is, mert az általunk irányított AMU-01 pilótája, Rua,…..
Wiz 2013.09.30 17:58:35
@Savior:
Akár elégedetlenkedhetsz is :)
Az van, hogy nem célom (és szerintem a többieknek sem), hogy a játékok újak legyenek. Ugyanis aki annyit játszik, hogy a régi jó játékok mind megvoltak neki, az úgyis ismeri az összes lelőhelyet annyira, hogy a blog nélkül is talál játékot magának. Az viszont célom, hogy jó játékokat posztoljak (ami nyilván szubjektív, így néha melléfogok, ez benne van).
Wiz 2013.09.30 18:02:13
@bufesrac: én az első pár pályán (konkrétan az első spread fegyver megszerzéséig), majd a legvégén valamelyiken használtam az aim offsetet, egyébként csak egy ujjat tartottam a W-n, hogy ki tudjam választani a legközelebbi célpontot. Viszont az utolsó pár pályán olyan bullet hell van, hogy ha azt billentyűzettel kellene navigálni, akkor mindenki elküldené az alkotót melegebb éghajlatra.
Ha valaki esetleg unná egész nap a dinókat bömböltetni, és már a mostanában posztolt nagyobb lélegzetű játékokból is kifogyott volna, annak itt egy másik szösszenet, a Chain Master. Nem egy bonyolult darab: van egy (vagy néhány) meghatározott irányba forgó fogaskerekünk, ennek a…..
Wiz 2013.09.30 08:20:24
@Papírzsepi: fura, velem ilyen sose történt. Mondjuk hülye az irányítása, az biztos.
Jó, tudom, nem zselé, valami trutyi, de ezt mégse akartam a címbe írni. Na meg tulajdonképpen mindegy is, a lényeg, hogy a JellyGo-ban Cloud Wars-stílusban lehet irtani az ellent, míg kékbe nem borul az egész világ. Annyival viszont jobb is ez a Cloud Warsnál, hogy kevesebb a…..
Wiz 2013.09.27 10:26:58
@azarcakimeghúzottegymarslakót:

"Az ellenfelek itt túl passzívak"

Eleinte.
Hogyan tegyünk szert minél jobb értékelésre egy tartalmilag nem túl gazdag, rövid idő alatt összedobható - és végigjátszható - flashjátékkal? A válasz a Robot Dinosaurs That Shoot Beams When They Roar fejlesztői szerint: tömjünk a kevés tartalomba minél több agyamentséget,…..
Megint egy vegyes műfajú játékot ajánlok a figyelmetekbe, méghozzá elég különös keveréket: mint a cím is mutatja, az RPG Shooter: Starwish egyszerre scrollozós-lövöldözős-fejlesztős disztroj és beszélgetős-személyiségfejlődős RPG egy leheletnyi randiszimulátor-beütéssel.…..
A jó csokis keksz omlós, de nem száraz, pont megfelelő mennyiségű benne a tökéletes minőségű csokidarab, és leginkább onnan lehet felismerni, hogy ha elfogyasztottunk egyet, akkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy ha többet nem is, de még egyet mindenképpen szeretnénk…..
Feri találata a Bookworm, amelyben a múltkor látott módon minimum három betűs angol szavakat kell kirakni a megjelenő betűkből. A kirakott szavakért kapott pontok a felhasznált betűk gyakoriságától, a teljes szó gyakoriságától, a szó hosszától és az esetleges bónuszoktól…..
Wiz 2013.09.12 22:14:36
@vince05: ezt hallva először kicsit megijedtem (én blokkolom a reklámokat, de másnak esetleg bejöhet ott valami). De aztán rákerestem, és úgy tűnik, Kasperskyéknek gőzük nincs a témáról. Pl. volt olyan, hogy a Google.dk került rá a feketelistájukra...
forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=174429
Még a Windows 3.1 korában kattantam rá a WordZapre, amiben az volt a cél, hogy az ellenfélnél gyorsabban rakjunk ki angol szavakat megadott betűkből. Nagy sajnálatomra a flashjátékok között nem találtam hasonlót, de csak mostanáig! A Battle Scribes bár sok mindenben más, de az…..
Wiz 2013.09.09 10:24:39
@soibegin_: lesz, lesz :)
Az a hang megvan, amikor a pár hónapos csecsemő fekszik a hátán és kitartóan nyomogatja a gumikacsát? Na, pont ilyen hangot hallatnak a szörnyecskék a Puzzle Monstersben, ha össze találnak ütközni. Márpedig ez elég sűrűn fordul elő, lévén, hogy a cél addig huzigálni őket,…..
Vaandor is szembesült ezzel a kérdéssel, de szerencsére túltette magát a problémán és inkább küldött nekünk egy remekbeszabott ajánlót. "A Smile Game során ugyan nem sok mosollyal találkoztam, tekintve hogy egy minimáldizájn mászkáló pixel ilyenre nem képes. Viszont kellemes,…..
Wiz 2013.09.05 11:01:59
@Papírzsepi: itt van hard mode, level editor és felhasználói pályák garmadával:

www.kongregate.com/games/Lorgh/d
Valamikor réges-régen egy másik blogon és a "nemflash" címke alatt már született poszt a halálos halálszobákról (nagyjából így fordítható a DROD = Deadly Rooms of Death rövidítés). A Flash DROD: KDDL 1 is már több mint egy éves, de én csak most leltem rá, és megvett kilóra.…..
Wiz 2013.08.23 19:07:58
@Stöki: Soha nagyobb bajod ne legyen :D
Wiz 2013.09.03 22:20:57
@Redmond: meg kell találni a módját, hogy úgy öld meg őket, hogy ne kelljen ehhez bemenned az "egyirányú utcába". Ehhez előfeltétel, hogy a szobába belépéskor a kardod egy bizonyos irányba nézzen. (Azért nem mondom világosabban, hogy ha ennyi is elég, akkor ne vegyem el az örömödet, hogy rájöttél.)
Wiz 2013.09.05 10:45:59
@Redmond: ha befejezted az egész holdot, akkor elárulja, melyik szinten hány titok van, és felszabadul a restore funkció is, amivel bármelyik szobát újrajátszhatod, így viszonylag gyorsan megkeresheted a kimaradt titkos szobákat.