Adatok
Frigó
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Új hívószavak születtek néhány éve a sokszor új erőre kapó, néha megroggyanó, esetenként pedig délibábként csalogató magyar gasztroforradalomban: újhullámos kávézó, barista, speciality kávé.
Tény, hogy elindult a fokozott érdeklődés az igényes, szakértelemmel…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
-A Cirkusz miért lett lehúzva? Rendszeres vendég vagyok, de még soha - ismétlem soha - nem kaptam hideg, vagy langyos kávét. A leggyakrabban Juhász Edit, Latte Art Magyar Bajnok, VB 3. helyezett személyesen hozza az asztalomhoz a finom espressót, vagy a gyönyörű, cappuccinót. Véleményem szerint az újak közül az egyik legjobb.
-A My Little Melbourne miért van túlajnározva? Ha valaki nyitott szemmel jár, láthatja, hogy pánikszerűen menekülnek onnan az egyébként valóban kedves és tehetséges baristák. Szóval, lehet, hogy a hely szuper volt, de most sajnos valami nem okés. :(
-És megkérdem én is miért maradt ki a TP? Milyen bizonytalanság? És hogy értsük azt, hogy keveset hallunk róluk? Profi csapat dolgozik mindkettőben. A TP II-ben Latte Art MB. 3. helyezett hölgy áll a pult mögött. A kávé forradalomban legalább akkora szerepük van - kiemelem Molnár Attilát, a szakmai vezetőt - mint az Espresso Embassy-nak.
-Ugyan vadiúj, de javaslom megismerni a Mantra Specialty Coffee Minibar-t. Nem sokkal nagyobb, mint a Fekete, de igazi élmény ott kávézni. Kedvesek, és Krisztián igazán ért a kávéhoz. Ott érdemes valami kreatív fliteres finomságot kóstolni! :)
A többivel kb. egyetértek, illetve pár helyet még nem ismerek.