Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én, Nagy László

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves István, Ahogy a bejegyzésekben és a leírásban is láthatod, a blog azért jött létre, hogy ámokfutásodat dokumentálja az érdeklődők számára. Amint felhagysz a trollkodással, nekünk sem lesz több alapanyagunk, így - kényszerből bár - de leállunk. Úgyanakkor addig is,…..
Én, Nagy László 2014.08.05 10:56:46
Orbán Viktor miniszterelnök személyesen jelölte ki a 2021-ig elkészülő település alapkövének helyét egy léccel.   Fejér megye legszebb helyén, a stuttgarti járásban lakók a hír terjedése óta a fociturizmus fellendülését várják, az ablakon kitekintgetve. A tervek…..
Én, Nagy László 2014.06.25 08:40:20
@sielfis: Egy újabb Lencsés-imitátor. Helyesen írni -magyarul- kend sem tud, de provokálni, na, azt igen.
Mennyit kap ezért a hírcsárda szerkesztőitől?
„Nemcsak rombolni, hanem építeni is akarunk.” – nyilatkozta Bajnai Gordon a hétvégi szobordöntés kapcsán. Könyves Kálmán szobrát, amennyiben 2014-ben az Együtt nyer, beolvasztanák és árát megfelelően demagóg célokra fordítanák. Eddig felmerült lélegeztetőgépek…..
Én, Nagy László 2013.10.02 10:52:55
@Is: Hát szólj neki!
@Lencsés István:, merre aluszol, arany drága bogaram? :)
Hosszas tárgyalások után született kompromisszum szerint Balázs Péter átveszi a Vígszínházat, míg a volt direktor a fiatal focista tehetségek nevelésével foglalkozik majd. Eszenyi Enikő elmondta, hogy elsősorban a Sztanyiszlavszkij-módszert igyekszik majd…..
- Ez a keletnémet bábfilmek világnapja. - 1861. szeptember 26-án láttak utoljára fostos gazellagyíkot. Az állat kihalását az egységes olasz állam megszületése okozta. - Már 431 napja nem tudjuk, hogy hány napja nem tudtuk már, hogy kicsoda Joszip Tot. A nap mondása: "Úgy…..
Én, Nagy László 2013.09.26 10:48:41
A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) tájékoztatása szerint valamennyi egyetemre megérkeztek a környezetismeret tankönyvek, így teljes az új ellátási rendszer diadala. „A Corvinus Egyetem is megkapta az írás és olvasás munkafüzeteket, és a Meseház mellékleteit is…..
A Kósa Lajos-i irányelveknek megfelelően kezdődhet a Nemzeti Ütlegelés Rendszere (NÜR) az iskolákban. Úgy tűnik, nem csupán retorikai fordulat volt Kósa Lajos debreceni polgármester tanévnyitó beszédének azon mondata, mely szerint „A jó gyerekek, ha ütik őket, jól…..
Én, Nagy László 2013.09.05 12:26:53
@Lencsés István: Nohát, nem is erről szólt a cikk. Nézz utána a dolognak. Hja, és tanuld meg a magyar helyesírás szabályait, mert nem megy!
Én, Nagy László 2013.09.09 18:16:36
@Lencsés István: Hja, ezt Te nem értheted. A magyar tájjelegű szavak nem hozzád illenek.
Tények:
- Szar a helyesírásod,
- viszont nem ismered be, vagy
- nem nézel utána, mivel
- hülye vagy.
- Ezt továbbá még az is bizonyítja, hogy nem tudod, hogy a cikk mit cikiz. Nem, nem a tankönyvszállítást.
- Vesszőhiányodat más vesszőhiányokkal nem feded el. ;)
Én, Nagy László 2013.09.14 15:44:20
@Lencsés István: Hülye vagy. A tény az tény, nem kell bizonyítani.
A wales-i szélső a világ legdrágább játékosa lett, bár az utolsó pillanatban a magyar újonc majdnem beelőzte a Real Madridot. „Viktor már majdnem aláírta a csekket a 120 millió euróról, de aztán elgondolkodott” - fakadt ki a Puskás Akadémia csapatának vezető edzője,…..
Én, Nagy László 2013.09.05 12:36:50
@Lencsés István: Hát igen! Igen, nagyon reális, jó csapat a Reál is. Csak az a rossz, amikor a fél Real félreáll. Habár akkor volt jó a Real, mikor ott játszott a Raul.

Na, amúgy mi a gond? Nem lehet irigy senki a Real-ra? Vagy Te kire/mire gondoltál?
Én, Nagy László 2013.09.09 18:07:48
@Lencsés István: A kötőjel azért kötőjel, mert összeköti a két szót, méghozzá -most figyelj, kiemelem- SZÜNET NÉLKÜL! Pont elé NEM RAKSZ szóközt, mert ha igen: nyelvtan egyes! :) Gond tényleg nincs. ;Đ
Olvasom, hogy Magyarország a népmesébe illő, és az önmagán túlmutató jelentéssel bíró, mágikus 63. számú helyet foglalja el a Világgazdasági Fórum (WEF) évente közzétett globális versenyképességi rangsorában. Legalábbis ezt állítja a WEF magyarországi partnerintézete, a…..
Én, Nagy László 2013.09.09 18:03:38
@Lencsés István: Egyszerűkém, honnan a seggedből szívtad ki azt a szart, hogy négy ponttal idézünk? Pláne plusz szóközökkel Bizonyítsd be.
Továbbá pont és vessző előtt NINCS SZÓKÖZ. Ellenben KELL vessző egy csomó helyre, ahova Te nem teszel.
Ahelyett, hogy kőzetmintákat venne, az Egy Gyűrűvel iparkodik Mordorba a Curiosity. Tegnap reggel adra hírül a NASA, hogy a Curiosity marsjáró letért az eredetileg megadott pályájáról, és egy előtte tornyosuló hegynek vette az irányt. A lefuttatott ellenőrzésekre csupán…..
Én, Nagy László 2013.08.11 13:18:49
@Maji: Ez nem híroldal, ez álhíroldal! :Đ

Kiváncsi vagyok, hogy @Lencsés István: ezt viccesnek találná-e?
- Ez a lábbal onanizálás világnapja, ami különösen népszerű a veterán fűrészmalmosok között. - 1977-ben ezen a napon gördült le az első hordó önsajnálat a Tiszakécskei gyártósorról. - 83 éve született Jamaikában Campbell Williams humorista, a vicces cigaretta…..
A Sólyom Airways 32 állást hirdetett sólymok számára, amelyeket kísérleti célzattal reptetne.  „Nem akarjuk egyből embereken kipróbálni a légitársaságot, előbb tudni szeretnénk, hogyan reagálnak rá az állatok” – mondták el a Sólyom Airways illetékesei, akiktől…..
Én, Nagy László 2013.08.05 14:09:50
@Ultrahangos Zsírbontás: Én úgy gondolom, hogy @igazi hős: valószínűleg az madárrul beszélt vala.
Segítség: www.youtube.com/watch?v=HF3A9xxkt-s
A fesztivál méretű rendezvényre autópálya és völgyhíd is épül majd, és a trafikokat sem felejtették el. Az Orbán Ráhel lakodalmának helyszínéül kiszemelt lovastanya ugyan nem igényel felújítást, az azt övező infrastruktúra azonban nem felel meg egy ekkora rendezvény…..
Én, Nagy László 2013.08.03 20:11:04
@birkakhoz: Ez egy @Lencsés István, csak a negatívja.
Bakker, ha ez nem Ő, mint felbérelt látszatellen, akkor is az tuti, hogy egy iskolába jártak. Lásd vesszőhibák. :)
- Ma van az egykezi munkák napja. - 71 éve ezen a napon jött felszínre Sydney partjainál hazánk eddigi egyetlen harcászati célú tengeralattjárója. - 1986-ban ezen a napon találta fel Nagy Feró a magyar sangriát. A nap bölcsessége: „Nem az a baj a lottóval, hogy soha nem…..
Tanuljon meg 1 nap alatt angolul vagy németül, vagy ahogy csak akar! A Vakkomondor tudomány rovata. Terebélyesedő portálunk oktatási műhelye több évi munkával szenzációs módszert fejlesztett ki! Felejtse el az unalmas tanárokat, az érthetetlen ragozásokat, a nehéz és drága…..
„Meglepő, de nem érdem nélküli megtiszteltetés.” - kommentálta a névadást a Nemzeti Bank elnöke. Nem várt helyről kapott elismerést a magyar vezetés, a kormány közleménye szerint ugyanis egyértelműen a hazai gazdaság és a jobboldali politika eredményeinek…..
Én, Nagy László 2013.07.30 15:22:36
@dr. mesterseges szinezek: Sőt, még egy vessző kellene a "8 . Én SOHA nem vitatkozom , én leírom a tényt , azzal te vitatkozol , úgy hogy tudod VESSZŐ hogy azzal nem lehet . :) :D" mondatába. :)
"... úgyVESSZŐ hogy..."
De amúgy tökéletesen egyetértek veled, kolléga. Hja, kezdünk kötőszóval is mondatot, de ezt nem neked írtam. :)

@Lencsés István: Kedvetlen Bolond Istók! :) Na, haladjunk csak sorba':
1. Megérett a meggy, de Te nem. :) Ezért csak pöcs lehetsz. Név marad, néha majd aktualizálom.
2. Dehogy nem, hiszen az vagy, golyóstroll. Rontod itt a levegőt. De legalább megvan a napi bohóc rovat.
3. Ha az irományod értelmetlen, akkor az, tehát nincs rajta mit megérteni. Véletlenszerű szófosás, a megszokott szavakkal.
4. Höhöhö!
5. Lásd: 4. pont.
6. Ilyet a kollégiumban is láttam. Egyszerűbb volt egy faéknél. Balta arc, semmi értelem. Ki is tettük a szűrét onnan.
7. Figyelj! Ezt most lassan olvasd: Igazad van. Tádámmm!
8. Lásd: 4. pont. A tényt bizonyítsd be, de nem tudod, mert nem igaz. Ennyi vesszőhibát, mint amit Te vétesz ... megvan, neked Sith Pál volt a magyartanárod. :) De nem jó, neki nincs diplomája. ;Đ
Én, Nagy László 2013.07.30 15:24:37
@Lencsés István:
Kiegészítés a 4. pontban írt, zárójelbe biggyesztett írásodhoz: Hála Istennek! ;)
Én, Nagy László 2013.07.30 15:32:10
kepfeltoltes.hu/130730/Pitta_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nem lehet véletlen a tördelés. :)
Bár még csak ma jelentették be, hogy Orbán Viktor legidősebb lánya szeptemberben férjhez megy, már most több százan virrasztanak a Honvédkórház szülészete előtt. „Nagyon izgatottak vagyunk, jobb ez, mint az iPhone 6” - nyilatkozta az egyik sorbanálló, akit a szintén jelen…..
Én, Nagy László 2013.07.30 12:31:10
Én, Nagy László 2013.07.30 12:31:46
@Knapp75: Gránátot olvastam elsőre. :)
Tisztelt Hírcsárda.hu olvasók, barátaink! Szerkesztőségünk életében eljött az a pillanat, amikor be kell látnunk: hibáztunk!Portálunk, felelőtlenül egy olyan állítást fogalmazott meg, amely az alapos kutatói munka hiányában, sajnos - a valós tényeket nélkülözve - tévesen…..
Én, Nagy László 2013.07.27 10:12:58
Nem annak ellenére támogatom a melegházasságot, hogy konzervatív vagyok; azért támogatom a melegházasságot, mert konzervatív vagyok - mondta ki a 2010-es évek egyik legfontosabb mondatát David Cameron brit kormányfő. A tory miniszterelnök koalíciós kormánya elérte, hogy a héten a…..
Én, Nagy László 2013.07.23 20:16:39
@Lencsés István: Bakker, Pityke, valamiben teljesen egyetértek veled. A buzi ne házasodjék.
De a helyesírásodban nem, mert az szar. De-vel is kezdünk mondatot! Tény. :)
"Semmivel sem vagyunk alábbvalók az angol királyi háznál" - kommentálta Orbán Viktor anyává válását Selmeczi Gabriella. "A Nemzeti Együttműködés Kormánya megmutatta, hogy Magyarország felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetekkel, így az Egyesült Királysággal is.…..
Tovább szigorodik a dohányzás elleni törvény, májustól csak a kijelölt dohányáruboltokban lehet dohányozni reggel nyolc és délután négy között. Egy cigaretta elszívására 3 perc áll majd rendelkezésre, percenként 150 forintért, amelynek az árát a trafikosnál lehet…..
Én, Nagy László 2013.07.22 19:52:29
@Lencsés István: Jól van, legalább nyugodt szívvel küldhetlek el a fenébe, amiről azt sem tudod, hogy micsoda. A neved ezentúl pedig Pöcstike lesz, mivel a tényeid szerint arra nem írtad, hogy nem vagy. Szóval az vagy! ;Đ De egyébként is leszarom, mivel avult dogmákról írsz folyton, amiről bebizonyítottál, hogy hülyeség. Kérdezd meg Grétsyt vagy Balázs urat. Hja, hogy nem ismered őket? Troll vagy!
Persze,most írod majd, hogy dehogynem ismered, de ugyanígy állítom majd én is rólad, Pöcstike, hogy csak kigugliztad. Szóval fosol, mi?
TÉNY, hogy a négy pontos szabályoddal valaki nagyon átbaszott, de téged könnyű! ;Đ És hogy a vessző elé szünet kell, azzal is! ;Đ És hogy kötőszóval nem kezdünk-e mondatot? Dehogynem! Lehet, de Te nem vagy hajlandó utánanézni. Vegyél elő csak egy Magyar helyesírási szótárat! De NEM MERED, mert FOSOL! ;Đ Pedig mindaz, amit leírtam, így van, mert nekem TÉNYEM van.
Hja, kedvenc Pöcstikém, ezek után meg takarodj el innen, vagy írj normálisan, vagy rád küldöm a mocsári barnanefelejtsemet, és megpuszil a Freddy Krueger. ;Đ
Hja, az elméd meg lehet erősebb, de az enyém meg okosabb! ;)
Én, Nagy László 2013.07.23 11:32:02
@Lеncsés István: Már majdnem válaszoltam erre, de rájöttem, hogy Te nem is Te vagy! :) Az Ákosos duma lett gyanús. :)
A Magyar Nemzet után a Lánchíd Rádió is új, hiteles változattal rukkolt elő az OTP-vezér visszavonulásáról. Az eddigi ízléses találgatások után új hírek is kiszivárogtak, a Lánchíd Rádió szerint Csányi filmet forgat, ezért mond le az elnöki tisztségről, míg a Hír…..
Én, Nagy László 2013.07.22 13:35:39
Ezért elrettentő célzattal feliratokat kell rajtuk elhelyezni. Megmutatjuk, melyek ezek. Az újonnan megnyílt Nemzeti Dohányboltokra a cigarettákhoz hasonlóan tájékoztató-elrettentő feliratokat kell elhelyezni, hogy mindenki tisztában legyen a kockázatokkal. A bolttulajdonosok az…..
Én, Nagy László 2013.07.17 11:15:13
@Lencsés István: De én nem vagyok egy informatika zseni. Továbbá: www.e-nyelv.hu/2013-07-03/kotoszoval-mondatkezdes/.
Hja, mi van faszfej, koppansz megint? :) Te kis trollpetesejt maradék sunyi rókaspermával! :) Tanulj meg helyesen írni, oszt utána osszad, amit amúgy nem tudsz, mert nincs.
Kapard össze magad, és bámuld a teletubbies-t, az való neked! :Đ
Én, Nagy László 2013.07.17 11:17:03
@Lencsés István: Na mi van, ő is megcsinált téged? Magadat basztatod? Nem vagy semmi! :)

MÉG, MÉG, MÉG, mégiscsak irj még! :Đ Isszuk a szavaidat, Mester!
Én, Nagy László 2013.07.17 13:41:06
@Lencsés István: A vélemény az vélemény, nem hazugság, hanem vélemény. Kérdezd meg a blogolókat, fórumolókat, kábé (csak neked írtam így) 1-99-re nyerne az, hogy teljesen retardált vagy, Papagáj komám. ;Đ
Tudom, az böki a csőröd a nevemben, hogy HELYESEN írtam benne, azaz vessző van, és ráadásul a helyén. Ami nálad nem mondható el, ugyanis nyak fölött nem normális.
Hja, mostani irományodba viszont már plusz vesszőket teszel felesleges helyekre, ugyanez a pontra is vonatkozik, ugyanis nem rövidítettél a "hogy" szónál. Na nézd csak meg, megkapod kijavítva! Továbbá leszarom az általad kitalált NÉGY PONTot, olyan ugyanis nincs, kicsi szerencsemalac.
"Nem kell informatika zseninek lenni egy alap dologhoz. A link nem tény. Ilyen nincs, hogy: "Hja". A rólam kialakított véleményed meg nem érdekel, mert hazugság. Helyesen írok, az hogy ez téged zavar, az nem az én problémám. :) :D Nem osztok semmit, alapdolgot várok el. A másik olyan nevű nick, mint én, az csak egy csaló, akinek fáj a pofájába tolt tény, illetve irigy a magánéletbeli és munkai sikereimre és most próbál lejáratni, de nem érti meg, hogy engem nem érdekel az anonimok véleménye, meg másoké sem, mert aki ismer, az tudja milyen vagyok (Jó vagyok)."

Így elolvasva még inkább troll vagy. Golyóstroll. Egyrészt sokkal rövidebb, érthetőbb is lennél, habár legalább tudnál írni HELYESEN, MAGYARUL, ugyanis egy szlovák anyától és román apától született ukrán is jobban tudhatja a magyar helyesírást nálad, szívem szottya.
Te egy fasz vagy, aki mindenfélét kitalál, hogy az az alap dolog, míg mást meg leszar, sőt, saját gondoltaidat (sic!) próbálod meg más, akár elképzelt személy (többdiplomás magyartanár, stb.) gondolataként előadni. (De, továbbra is használok mondat elején kötőszót, és rövidítést is, ugyanis EZEK helyesen vannak használva.) Kapj az agyadhoz, de előbb ültess be egyet.
Azt a sok kibaszott vesszőt meg próbáld meg elhelyezni a helyére, például a "hogy" szó elé kell, de a vessző elé nem kell szóköz, retardkám! De nem tudod megérteni, mert egy segg van a fejed helyén, közvetlenül egy puha, lógó pöcs mellett. ;Đ No nem igazából, bár vizuális típusú emberek el tudják képzelni, hanem csak úgy intellektuális szinten. ;Đ

Ha a nevemmel bajod van, akkor bajod van apám és anyám névválasztásával is, sőt, egy frankó kézis nevével is, hogy a költőt ne is említsük, de tőled nem várunk el semmi okosat, mivel munkanélküli lettél, és csak ez maradt neked, hogy itt nyomjad teljesen kreténbe'. ;Đ
A kommentelők megosztása és a gyűlöletkeltés érdekében ByeAlex született a Szegedi Állatkertben. „A zsiráfra már lószar sem jött, nemhogy lájk, kénytelenek voltunk valami keményebbhez nyúlni, így jött az ötlet, hogy hipsztert tenyésszünk. A technikai részletekre nem…..
Én, Nagy László 2013.07.15 14:05:08
@Lencsés István: Percekig lehet rajtad röhögni, családilag. :Đ A nagymamám is -pedig Ő a Fideszre szavazott- csak ennyit tudott mondani:
"Az ilyen az nehogy szaporodjon!" :Đ
Én, Nagy László 2013.07.16 11:29:31
@Lencsés István: Nem baj, a gyermekvédelem már egész jól dolgozik Magyarországon. :)