Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seahawks

0 bejegyzést írt és 999 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kérdés, hogy Magyarország a világ legjobban átoltott országai közé tartozik jelenleg. Jogosan merül fel viszont a kérdés, hogy mikor élvezhetjük már végre az átoltottság áldásos hatását? Hiszen az sem titok, hogy hazánk a harmadik hullám legtöbb halottját produkáló ország. A napi halottak…..
seahawks 2021.04.18 10:35:13
@steve_: az idősebbek nem inaktivabbak. Annak kéne lenniük de mennek boltról boltra minden nap. Nem öket kellett volna oltani először,hanem a dolgozókat. A nyugdijadoknak meg otthon kéne maradni a seggükön.
seahawks 2021.04.18 10:38:57
@steve_: ugyanannyian halnak meg mint máskor
A covid halottak száma valójában joval kevesebb. www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html
A közösségi oldalak ügyeletes szenzációja Orbán Viktor térdeplése a budai karmelita-kolostor erkélyén. Nick Vujicic végtagok nélküli prédikátor társaságában imádkozik, vagy legalábbis magába száll. Hívei erősnek tartják a fényképet, és rajonganak érte. Akik gyűlölik, képmutatónak vélik, és…..
A hollywoodi sztárvilág második világháború utáni csillagainak egyike James Byron Dean, 1931. február 8-án született az Indiana állami Marionban. Szülei a családi farmon gazdálkodtak, ám 1937-ben Santa Monicába költöztek, ahol egy váratlan fordulattal édesapja pályát változtatott, fogtechnikus lett.…..
seahawks 2016.02.09 09:42:16
@Söprögető: kivétel vagy, aki erősíti a szabályt. kb 10.000-ből egy. de cáfolj meg.
Ez évben is közeleg február 11., amely egyes széljobb és náci körökben különös ünnepségre ad alkalmat. Én már azt sem értem, mit ünnepelnek ezek a kedves emberek azon, hogy a ruszkik egy borzalmas éjszakán és az azt követő napokban lemészároltak kb. 25 ezer embert. Valami történelmibb sikert kellene…..
A Járókelőn közterületi problémákat gyűjtünk: kátyúkat, letört szemeteseket, összefirkált táblákat. Tényleg mindennel megpróbálunk foglalkozni, ami a városlakókat bosszantja, és eljuttatjuk a bejelentéseket az illetékeseknek. Ezeket a bejelentéseket nézegették a legtöbbet olvasóink 2015-ben.…..
A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) a 2014-20-as EU-ciklusban elosztott pénzekből egészen jelentős összeget, több mint 300 milliárd forintot kap. Soha ekkora nagyságú forrással nem gazdálkodtak még a tópart települései, eleve, mivel a Balaton, mint adminisztratív hatalommal bíró régió nem létezik,…..
seahawks 2016.01.08 10:43:00
Ez volt az első valamirevaló home invasion film, amit láttam, talán csak a Pánikszoba előzte meg (a Mechanikus narancsot pedig szeretném örökre kitörölni az emlékeimből). Hogy teljes legyen az élmény, sikerült moziban elcsípnem. Mit ne mondjak, örültem, hogy nem egyedül kellett hazamennem utána…..
Igen sokszor előfordul nálunk a burger különböző formában, aminek most egy kísérleti, talán egzotikusabb változatát mutatom meg. Kezdem azzal, hogy a bucikat most nem mi készítettük, hanem egy profi cégtől, a Beretka Pékségtől kaptunk jó pár, gyönyörű puffancsot - amit ezúton is köszönök…..
seahawks 2016.01.07 17:30:28
@Húsimádó: én is marhanyakat szoktam használni, de sütés után kemény szokott lenni a pogácsa, néha el is törik..nekem birka faggyút ajánlottak, hogy keverjek 10-20% arányban a húsba. még nem próbáltam(nem is tudom honnan vegyek, átlag hentesnél nincs), ezért kérdeztelek, hogy te használsz-e.
Zidane fejeléséről mindenki tud, de ezt talán már sokan elfelejtették.   Akartam írni egy cikket azzal a címmel, hogy Jöhetne Már?, utalva José Mourinhóra, ahol megvizsgáltam volna, hogy Benítez kirúgása után érdemes lenne-e visszahozni Zsozé mestert. A válasz az volt, hogy…..
 (dolgoztam ezen a címen egy kicsit)  Babai László idén novemberben egy háromrészes chicago-i előadássorozatban jelentette be, hogy kvázipolinomiális algoritmust talált a gráfizomorfizmus problémára. Tegnap kora délelőttől késő estéig (nem tudom, hogy pontosan meddig, én az…..
seahawks 2016.01.06 12:55:28
Amikor a Disney megvette a Lucasfilmet és vele a birtokába jutott minden idők legértékesebb sorozata, az internetet elárasztották a mémek, melyekben az egeres cég rajzfilmhősei eluralták a Star Wars univerzumot. A poénok mögötti aggodalmon sokan osztoztak, pedig nem attól kellett volna félni, hogy a…..
seahawks 2015.12.22 14:05:08
@tmm: senki nem mondta, hogy szégyelld magad, egyszerűen túl keveset vártál ettől a filmtől és megkaptad.
Nem csak én, hanem a fél világ várta az új Star Wars bemutatóját.Ezt persze megelőzte egy NAGYON erős marketing, amivel nekem nincs bajom alapvetően, és a Disney üzletpolitikájával is tisztában vagyok, de amikor egy áruházlánc polcain megláttam az Ébredő Erő kenőmájast, akkor…..
Unod már a jóképű Luke-ot? Leia a füleden jön ki és egyáltalán nem érdekel a tizedik fun fact Obi-Wan életéről? Mi most hasraütésre összeszedtük a kedvenc hidden Star Wars karaktereinket a filmekből, hogy megismerjétek az Erő obskúrus oldalát is! Bossk Nem, ő nem Gorn,…..
Az alábbi sorok szerzője zeneművész, a Zenekadémián szerzett diplomát, kulturális menedzserként pedig fesztiválok, művészpalánták sikeres útját egyengeti. Írása rávilágít, hogy nem csupán nőknek okozott mély fájdalmat ez a sok sebből vérző történet. * * * Nem akartam Ákos ügyben írni, de írok. Nem…..
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
seahawks 2015.12.18 11:41:11
@Cefrekecske: kájló.

ahogy nem dzsedi, hanem dzsedáj a helyes kiejtés.
Az élet császára vagy? Beutaztad a fél világot? Tudod, hogyan kell cipővel kinyitni egy palack bort, kés helyett elég egy fél macska, amikor ketté akarsz vágni egy lepedőt? A családod felnéz rád, mert fejből tudod a bejgli receptjét? Ki kell, hogy ábrándítsunk, rohangál…..
A Dal, bármennyire is igyekszik ennek ellenkezőjét kommunikálni az állami tévé, pont olyan műsor, mint a kertévék tehetségkutatói, ugyanazokkal az arcokkal, zsűrivel, közönségszavazással, nyertessel, tűzijátékkal. Éppen ezért nem csoda, hogy a zsűrijében változtatnak…..
Vannak olyan sorozatgyilkosok, akik anyagi haszonszerzés miatt követik el aljas tetteiket. Ilyen volt például Ember Zoltán vagy Filó Margit. Vannak olyanok, akik nem tisztelik az emberéletet és saját sötét céljaik elérése érdekében lelkifurdalás nélkül átgázolnak mindenen és…..
seahawks 2015.12.12 14:45:19
@Metálvörös: szerintem meg a ponyvaregény fegyverbolt hátsó helységének jelenetét. ő lehetne marcellus wallace
Rendben van, hogy vízilabdában mi vagyunk a császárok, de hogy már formatervezésben is?! Pedig így van, mert András és Feri cége, a Flying Objects idén elnyerte a designer szakma Oscar-jának tartott Red Dot Award-ot egy olyan rettentően COOL kézhigiéniai szkennerrel, amibe még a…..
seahawks 2015.12.09 07:56:09
VGF Otthon Mivel fűtsek 2016-ban?! 2015.11.19 15:17:54
2016-ban betiltják a hagyományos kazánok beüzemelését. A témáról már beszéltünk, most viszont az alapvető két kérdést próbáljuk megválaszolni.  1. Miért tiltják be a hagyományos gázkazánok beüzemelését? 2. Melyek a megmaradó fűtéstechnikák előnyei és hátrányai? Miben érdemes gondolkoznunk, ha…..
Manapság egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy a konyhába gáztűzhely vagy elektromos tűzhely legyen beépítve. Biztonsági, komfort- és anyagi szempontok vetélkednek egymással, és nem könnyű a döntés. Gáztűzhelyek A korábbi gáztűzhelyeknél csak nagyláng vagy takarékláng volt, és nem volt…..
Tegnap ülésezett a magyar szocialisták kongresszusa. A fejleményekről szivárognak az információk, és kirajzolódik belőlük, hogy sem palotaforradalom nem ment végbe, ahogy a belső ellenzék feltételezte, sem mérföldkő nem lett az összejövetel, ahogy a pártelnök vizionálta. A…..
   A tegnap lejátszott el clásico után mit is mondhatnánk: Barcelona - győzelem technikai fölénnyel. Az első gól esszenciájából magát a mérkőzést is kiolvashatjuk. Klasszikus Barcelona játékból született, altatásból négy háromszögjátékot követően. Emeljünk ki egy…..
seahawks 2015.11.22 18:59:19
seahawks 2015.11.23 07:22:32
@Frady Endre: akinek ennyi csapata van, az nem lehet jellemes ember...miért nem választottál ki egy klubot?
seahawks 2015.11.23 07:24:33
@Patakvér: pont ezért lenne jó, hogy vége legyen végre. nevetséges, hogy csak erről szól a spanyol bajnokság...
Azt írtam múlt héten, Lilu új műsorának indulásakor, hogy ráfért már a kereskedelmi tévére egy olyan műsor, amiben valós érzelmek és emberi sorsok szerepelnek. Ez most is igaz, tényleg kell egy ilyen műsor, úgy meg pláne, hogy a Bors utána ment az első adásban szereplő egyik…..
Háromszor is tönkretehette volna a karrierjét a bérgyilkosos interjú után, írja Juszt László, vagy valamelyik gyakornoka (már ha abból indulunk ki, hogy az itt olvasható írásban annyi hiba van, hogy mi, feketeöves elgépelők és vesszőhibavétők is csak nézünk) a Sztárklikk…..