Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pagnar

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tripla kampányév ide, tripla kampányév oda, régen volt tüntetésmatekos poszt. De nincs még veszve 2014, a kormányzat internetadóztatási ötletének köszönhetően határozottan felpezsdült a demonstrációs szcéna. Meg a demonstrációszakértői is, narratívák feszülnek…..
Pagnar 2014.10.29 01:46:40
@Tudományos libsizmus: "Pár ezer romkocsmás libsi Muttersönchen nem számít semmit. De még annyit sem."

:)))))
Pagnar 2014.10.29 23:26:28
@wolves84lb: lol, te kis 40 kilos romkocsmas hulyegyerek, megeszlek reggelire a libsi haverjaiddal egyutt.

Barmikor szivesen talalkozok a magadfajta kis szarhazi ivadekokkal az utcan ha ez a kivansagod, csak ne csodalkozz ha kezfogas, meg az "uljunk le dumlalni" helyett teliverem azt a kis sapadt, beesett arcodat.

Szoval hol es mikor?
Pagnar 2014.10.30 23:34:04
@wolves84lb: mindjart gondoltam hogy eltunsz, beszari kis kocsog
- Avagy Ha Ma Csak Egy Cikket Olvasol El Arról, Hogy Az Index Az Új MTVA, Akkor Ez Legyen Az, Több Úgysincs Háromszor ellenőriztem le, hogy nem-e én vagyok-e a hülye, és tényleg ugyanarról az eseményről-e készült a vs.hu és az Index videója. A helyszín, a dátum, az esemény…..
Pagnar 2014.10.27 01:06:05
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Pagnar 2014.04.23 01:40:18
@Amadeus62: "Igazán lerohadna a keze annak, aki megint erre a hazug féregre szavazott. A kurva anyátok fidesz szavazó idióta állatok!"

A te kurva anyadat libsi fereg, remelem mar egy londoni meki-bol irogatsz a 10 perces cigiszuneted alatt. Takarodj vissza a huspogacsaidhoz es dobj ossze nekem egy dupla sajtburit, patkany.
23:16Orbán nagyon tolja a TV-ben, Semjén vörösre tapsolja a kezét, biztos nagyon megdolgozott az eredményért.Akkor eldőlt minden, szép új korszak kezdődött. Mára ennyi volt, köszönöm a figyelmet. 23:08Átfordult. 5%-on az LMP.22:54LMP 4.91%!22:47A Fidesz 45,73 százalékkal a…..
Pagnar 2014.04.07 02:31:08
@közrabszolga: csak okosan te kis liberalis szarhazi, mert megcsapkodom a retardalt fejedet.
Pagnar 2014.04.08 06:33:52
@közrabszolga: nehogy szivinfarktust kapj te kis girhes kocsog, mert vegre eltunik a fajtad orokre a politika szinpadarol. A kis szerelmed fodor gabika azert csak beszopkodta magat a ferko hatan ujabb 4 evre melegedni.
Pagnar 2014.04.08 06:36:20
@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!: hat a te velemenyedet meg ki kerdezte, te kis bugris, te....
„Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.” Ezt Orbán Viktor nyilatkozata néhány évvel ezelőtt, amikor az orosz gázvezeték építése szerepelt napirenden. Ma, egy sokkal fontosabb nemzetközi krízis kellős közepén –…..
A kampány és az elmúlt évek egyik legjobb rövidfilmjével jelentkezett be az Oscar-díjátadás előtt pár órával, vasárnap este a Habony Propaganda Filmvállalat. A forgatókönyv szerint a Bocskai-gyerek, a Döni levelet ír Orbán Viktornak, Orbán elolvassa, megválaszolja, és eleget…..
Pagnar 2014.03.04 01:32:47
@közrabszolga: lol bukni fogsz megint te retek par heten belul, a tobbi rohadt libsivel egyutt.
Pagnar 2014.03.04 23:27:23
@Bee-zony: mi a fasznak irsz regeny hosszusagu kommenteket, szerinted van aki elolvassa a beteges szofosasodat?
Serult vagy?
A szocioliberális idióták újabb reménysugara az ukrán felkelés. Orbán is beszélt Janukoviccsal, Viktornak is hívják, demokratikus választásokon győzött ő is, nagy háza van meg pénze is (bár stadionja nincs), ott is pont Putyin mozgatja a szálakat - hát ez egy csodálatos,…..
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
Pagnar 2014.02.25 02:33:40
@SirTocy: "és mennyire beleszarnak abba a legtöbben, hogy mi milyen közel vagyunk mi is ahhoz, hogy hirtelen csúnyába forduljon minden"

Magyarorszagot jelenleg egy demokratikusan megvalasztot kormany vezeti, meghozza ketharmados tobbseggel.

Ha te es a balliberalis tetu haverjaid megprobaljak ezt a demokratikus orszagot csataterre valtoztatni, akkor en leszek az elso aki a rendfentarto erok megerkese elott hatbabaszlak egy furkosbottal teged es a tobbi szarhazit.

Takarodj az urnakhoz egy par heten belul es add le a voksodat a retardalt osszefogasra, aztan meglatjuk kik lesznek tobbsegben.

Tudod a demokracia mar csak ilyen.

Ha nem tetszik el lehet innen huzni a veresbe...
Pagnar 2014.02.25 02:34:08
@SirTocy: "és mennyire beleszarnak abba a legtöbben, hogy mi milyen közel vagyunk mi is ahhoz, hogy hirtelen csúnyába forduljon minden"

Magyarorszagot jelenleg egy demokratikusan megvalasztot kormany vezeti, meghozza ketharmados tobbseggel.

Ha te es a balliberalis tetu haverjaid megprobaljak ezt a demokratikus orszagot csataterre valtoztatni, akkor en leszek az elso aki a rendfentarto erok megerkese elott hatbabaszlak egy furkosbottal teged es a tobbi szarhazit.

Takarodj az urnakhoz egy par heten belul es add le a voksodat a retardalt osszefogasra, aztan meglatjuk kik lesznek tobbsegben.

Tudod a demokracia mar csak ilyen.

Ha nem tetszik el lehet innen huzni a veresbe...
Pagnar 2014.02.28 12:26:44
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Előbb akasztunk mi titeket."

Mit akasztasz te ki szanalmas zsebnaci csokeveny, max a pincer/gardista mellenykedet a fogasra amikor hazarugdosnak a nyuggerek a hosokrol, a tobbi bohoc negyvenkilos hulyegyerekekkel egyutt.
Az alapdíj ... ördögi egy találmány, a Rezsi gyomrában emésztődjön ezer évig, aki ezt kitalálta és bevezette ... oh, wait ... "A magyar államigazgatási munkamegosztásban a földgáz díjszabályozás elõkészítése a Magyar Energia Hivatal (MEH) feladata. A MEH-nek a…..
A magyar közélet egyik szellemes észrevétele, hogy az Orbánnal való találkozók után gyakran megbuknak állami vezetők. Itt most ne is soroljuk azokat, akiket rendes választáson győztek le (itt még akad egy-két ellenpélda). Szóval bármilyen vicces ne foglalkozzunk azzal, hogy…..
Pagnar 2014.02.24 04:25:23
@high up!:
@stark (a fideszre szavaztam 2010ben):

"Az ATV-n lattam"
"Pedig a kamanolga meg is kerdezte.."
"A zorban miatt van"
"Mer' a fidesz ellopta a nyugdijamat"

Na leirtam elore a kovetkezo 5-10 hozzaszolasotok tartalmi lenyeget, megkimelve benneteket a billentyuzet koptatasatol.

Szivesen.
Pagnar 2014.02.24 20:56:29
@stark (a fideszre szavaztam 2010ben):
Flippin' burgers in London is not something to be prod of, little hungarian emigrant. Now get back to the counter and make me a fuckin' sandwich.

I SAID NOW MOTHERFUCKER.
Pagnar 2014.02.24 23:09:36
@stark (a fideszre szavaztam 2010ben):

"egy gyárban."

Lol

"Mellesleg ipari sütőt kezelek" - "Tudod, íróasztal, telefon, papírmunka"

Vagom. Ipari sutot kezelsz az iroasztal mogul. L to the O to the motherfuckin L.

Azt mondanod sem kellett volna, hogy "anglia es nem us and fuckin' a", mert az ilyen atlagos balliberalis "kulfoldon szerencset probalok" szarjankoknak mint te, (aki a zorban miatt menekult el) maximum angliaig vagy irorszagig van batorsaguk (meg penzuk) elmenni, aztan 2-3 havonta haza megyunk es jatszuk az eszunket az elkoltott 300 euroval lol.

cunt.

ps: persze a fideszre szavaztal 2010-ben mi? Lol, hat mennyire szanalmas mar egy ilyet a nickedbe tenni, te kis csalodott lazado, te.

pps: direkt mindent kisbetuvel irtam neked, te kis "grammar nazi". Elvezkedj.
Eléggé hihetetlen, hogy a Népszabadság nem számolt azzal a lehetőséggel, hogy a Gurcsány-botrányt esetleg maga Gyurcsány generálta volna. A Guevara nevű célszemély elmondása szerint „az őszödi miniszterelnöki beszéd kiszivárogtatója egy MSZP-s politikus, aki a…..
Pagnar 2014.02.24 02:35:56
@h.kovacs:
@is:
@Ez a Nevem:

Ti harman tokeletes peldai vagytok az agyhalott balliberalis sopredeknek, nektek bazdmeg nem letezik mas csak a "kalmanolga", meg a "gyurcsany igazsagbeszede".
Mindegy mirol van eppen szo, a vege nalatok ugyis az hogy "a zorban" meg a "rohadt fidesz ellopta a nyugdijam".

Retardalt egybites elolenyek vagytok.
 „Az ember csak úgy válhat igazán emberré vagy igazán önmagává, ha túllép (transzcendál) az emberi létezésen” (Viktor Frankl) Napkelet és napnyugat címmel írt esszét a Népszabadságba február elején Tamás Gáspár Miklós. Írásában a Nyugat, a nyugatosság és a…..
Simon Gábor vs. MET osztalék | Create Infographics Akkor beszéljünk a lényeges ügyekről.Az állam által a távhőtermelőknek, illetve a közintézményeknek szánt – ausztriai betáplálású – olcsó gáz havonta is milliárdokban mérhető hasznát egy homályos – offshore…..
Pagnar 2014.02.11 22:26:09
@_most_: "amíg Szili Katalin a parlamentbe volt, a politikusok legalább láthatták mi vár a tolvajokra :D"

Lol
Pagnar 2014.02.12 02:09:16
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Rohadt libsik, ebben az orszagban a budos eletben nem fogtok megegyszer a hatalom kozelebe jutni ! Lol

Nekem a pezsgo mar be van hutve, az egyetlen kerdes, hogy 3/4 vagy 4/5 aranyu fidesz gyozelem szuletik ?

Looooool
Pagnar 2014.02.12 02:42:27
@Zedder: patkany londoni "cheap labour" vagy a hozzad hasonlo nyomorultakkal egyutt lol.
Na takarodj vissza lapatolni mert lejart a 10 perces cigiszuneted, cunt.
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
Pagnar 2014.01.30 06:31:07
@AutosVilli: "Gyurcsány legalább felvállalta hogy hazudnak, ezeknek még ahhoz sincs pofájuk."

Nem vallalta fel, lebukott. Latod, meg most is hazudsz.
Pagnar 2014.01.30 06:36:56
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Alaz itt teged mindenki, jobbrol is meg balrol is, miert nem takarodsz el a riherongyos, liberalis kurva anyadba.
Menj kommentelni az egyenlitore vagy a vincentre te patkany.
Pagnar 2014.01.30 12:48:57
@martineden: na megjott a masik vervoros geci is. Aruld el nekunk te nyomorek, ki a kedvenced a zosszefogasbol?
A bauer? Lol
Netan a megujulas peldakepe kuncze maci?
Aaaa megvan, a stilusodbol itelve tuti onagysaga fodor gabriella...

Ennel szanalmasabb, rohejesebb csapatot bazmeg a magyar politika nem latott, pedig a fideszben is van jonehany retardalt.

Alig varom, hogy aprilisi pofara esesetek utan (minimum fidesz 3/4, jobb ha felkeszited a hitvany lelkedet) telebasszam "lol"-al a zinterneten megtalalhato osszes blogot.
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
Pagnar 2014.01.29 23:32:51
@wabai: "A mai ember felelőssége a holokauszttal, és ez nemcsak a magyarokra vonatkozik, hanem a világ összes népére, az hogy elkerüljünk egy következőt."

Semmi felelossegunk nincs. Pont.
Kozhely, de a tortenelem ismetli onmagat. Holokauszt volt, ma is van szerte a vilagban (afrikatol a kozel keletig, szamtalan orszagban) es elarulok egy nagy titkot, lesz is.

A babarczy feleknek meg a kurva annyat.
A kormany.hu nem sokat gondolkozott azon, hogy rezsicsökkentő fórumok esetleg fideszes pártfórumok és az erről készült videóknak talán nem a kormányzati portálon van a helyük, ugyanis kitettek egy 64 perces videót a tegnapi óbudai rezsicsökkentő fórumról, ahol a két népszerű…..
Pagnar 2014.01.22 22:59:43
@Mitzimackó: "@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: te hülye, nézz utána, mi volt 2009-ben! akkor a kormány, mielőtt bárkivel tárgyalt volna, feltette szavazásra a kérdést, hogy a parlamenti pártok szerint kell-e bővíteni Paksot. ennyi. minden más ezután jött volna!"

Ja tenyleg !
Most ugrott be, ahogy a parlament es az egesz magyar nep megszavazta a 4db paks II aranak megfelelo IMF hitel felvetelet.
Az mennyivel jobb "befektetes" volt mar, mint holmi energetikai bovites.
Na, az igazan a magyar nemzet erdeket szolgalta.
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..
Pagnar 2014.01.21 06:50:57
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: "A magukkal diskoráló tucat-nickek:

@wallenberg8801: 

wallenberg8801 0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt

2014.01.13. óta tag."

Miert nem a kommentjet cafolod meg te faszfej, amit a szocik alltal felvett adossag mertekerol irt?
A 4 db paks II aranak megfelelo adossag felvetelerol ugyan megkerdeztek-e a zembereket? Vagom, hogy az mas persze, mert abbol meg kellett venni a nyuggerek szavazatat '06-ban.
Pagnar 2014.01.21 09:30:42
@Amadeus62: " @Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: 

Büdös köcsög!

nol.hu/belfold/paks_az_energiastrategiaban__orban_ujabb_loditasa

Ja, tudom ez nem magyarnemzet meg hírtv, szóval ez biztos balliberális hazugság."

Hat mi a kurvaanyad lenne a nol ha nem balliberalis szennyoldal, te retardalt. Linkelj meg be valamit a "kámánolga" musorabol is, mint a hiteles es abszolut fuggetlen media jeles kepviseloje.
Pagnar 2014.01.22 00:18:28
@Rob67: "Mosogatnom nem kell, ahogy eddig sem. Ellenben magasfoku szellemi, muveszeti munkat vegezni igen."

Lol, na takarodj vissza a kasszahoz, mert lejart a 10 perces cigiszuneted.

Can I get a double cheesburger meal with sprite please?

RIGHT FUCKIN' NOW BITCH !
Jobbegyenes Együtt 1994 2014.01.14 14:33:46
Egy időutazásra invitáljuk kedves olvasóinkat. Fussuk át közösen a listát! A listát, ahol a neveket olvasva azt hiheti a gyanútlan halandó, hogy 1994-et írunk. A baloldali összefogásnak sikerült kirángatnia a politika pöcegödréből a bukott politikusok színe-javát. Olyan…..
Pagnar 2014.01.15 00:30:55
@toportyánzsóti: csak annyi szeretnek neked mondani, hogy:

Me' nem baszod szajba a kurva anyadat, te senkihazi balliberalis fattyu.
Vastagbőr Váratlan látogatás 2014.01.13 11:06:00
Még a bankrobbantást is elhomályosítja a legújabb Orbán-videó, aki ezzel a mesterművel tér vissza a hó és árvízkatasztrófa alatt kiforrott videós stílusához. Hiába, amíg a baloldalon egymás torkát harapják át egy-egy választókörzetért, addig Habony Árpád írja az újabb…..
Pagnar 2014.01.15 00:14:05
@Viktor Mutyin: neked mire olyan nagy az arcod faszfej?
Aruld mar el nekunk, hogyha a fidesz meg a jobbik annyira gaz valasztas, akkor te kire szavazol?

A video pedig tenyleg fos, de azert meg igy is nagysagrendekkel jobb mint Igazmondo Ferencunk abszolut spontan tancolasa az ablaknal ami egyaltalan nem volt megrendezve, vagy a retardalt/megszeppent bajnai gordonka felcsuti videoja.

A lenyeg, hogy van megujult baloldal, mostmar gyurcsannyal es fodor gabriellaval kiegeszulve/megerosodve.

A siker garantalt.

LOL
Egyébként sem hanyagolja el, de a választásokat megelőző időszakban aztán különösen a tenyerén hordozza a mindenkori magyar kormány az ország idős polgárait. Szinte napra pontosan 16 éve, 1997 decemberében jelentette be Horn Gyula, hogy 1998. január elsejétől a MÁV-nál és –…..
Pagnar 2013.12.13 01:53:25
@Valóraváltógép: He', te kis csicska geci. Olvasgatva a menozo kommentjeidet, meg a felvagos stilusodat azon gondolkoztam,hogy mekkora elegedetseggel toltene el, ha teliverhetnem az arcodat parszor es a hajadnal fogva megsetaltattalak az utcan mint egy kutyat.

Nincs kedved osszefutni valahol Budapesten?
Vagy csak egy kis csicska, pattanasos arcu, 40 kilos Internet harcos vagy?