Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mir

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a szent meggyőződésem, hogy kevés jobb dolog történhet az emberrel (a karácsonyozós aka agyzsibbasztós) december hónap közepén, mint a két amerikai tagból - nevezetesen Megan Jamesből és Corin Roddickból álló - Purity Ring-gel való kitartó ismerkedés. A lágy és mégis…..
Tulajdonképpen nekem az ég világon semmi bajom nincsen azzal, hogy egész héten vertikális irányú, simogató, hűvös nyálkában tornáztassam a kis pórusaimat, de ha már víz, legyen belőle kurvára szédítően sok, és ha nem is sodor el, csapjon legalább elemi erővel…..
Említettem volt  korábban, hogy ez a hét a vagány csajok hete lesz. Akkor ugyan beértük egy szimpla retina-inputtal, MØst viszont az előadók nyomába eredünk, duplán is. Itt van ez a két északi lány, Elliphant és MØ, akik külön-külön is bőven megállják a helyüket a…..
Úgy tűnik, ez a hét a vagány csajokról fog szólni, már ami a videóklipeket érinti. Sőt, ennél valójában sokkal többről, de várjátok csak meg türelmesen ezzel a csütörtököt, amikor is minderre fény derül. Merthogy az alább látható deszkás lányoknak nagyjából annyi…..
Ez a bejegyzés akkor most mégsem arról fog szólni, amiről eredetileg akart volna, pedig már napok óta idült fülkukacizmusban szenvedek, amire az agyonhallgatás és posztírás például kiváló gyógyírt jelenthetett volna. Ráadásul számomra fontos vetülete is lett volna bájos…..
Ha Chris Clark fellépésen ez a lüktető zöld miazma lézerrel valósulna meg, én már akkor is tökéletes elégedettséggel minősíteném kiválónak az adott eventet, de hogy mindez analóg módon, oszcilloszkóp által lett kivitelezve, az egyenesen faszaság, úgyhogy méltán lehet…..
Nem tudom, hogy ez szezonális jelenség-e, de újabban, mikor jártamban-keltemben összefutok idős emberekkel, automatikusan felötlik bennem a kérdés: "Vajon én (m)ilyen leszek 65-70 évesen?" Erre különböző alternatíváim vannak a depresszióba zuhanó, szenilis, a lépcsőházi…..
  Történetünk egy tavaszi, ingujjban még kicsit csípős, de amúgy még kellemes délutánnak ígérkező napon indul, valahol Szentendre turisztikailag kevésbé hypeolt lankás utcáinak egyikén. A fő attrakciót számunkra - természetesen a környék bájainak felfedezése mellett - a…..
Most akkor megint megpróbálom legyőzni a feltoluló ösztön-ént, a már-már szinte automatizmussá vált jelenséget, miszerint a kozmológiai szempontból amúgy hangyafasznyinak tűnő - érdekes amúgy ez a "tűnő" szó, hiszen nyilván így is legfeljebb csak valami szemioptikai-humanista…..
Már korábban áradoztam a lengyel muzikális szcéna virágba borulásáról, és bevallom, ezen jó szokásommal a mai napig nem hagytam fel, s végképp nem elhanyagolható módon: nem is töröm rajta a fejem, sőt! Talán még a mássalhangzótorlódást is vállalnám, hogy közelebb…..
minden napra egy zene Ráj - Ghost 2014.02.18 11:00:00
A tegnapi séta...pont ilyen volt. Hideg, nyirkos és elhagyatott. Elutasított. Ahogy én is. A környezet bensővé vált, egy lett velem, s alig érzékeltem, hogy én, mint olyan megszűntem létezni. Árnyéka voltam csupán hajdani önmagamnak, emléke szebb napoknak, egy tócsából…..
Évek óta világos számomra, hogy ami Lengyelországban zajlik zenei téren, az egészen nyugodtan megállhatná a helyét akár Angliában is, hiszen a fesztivál- és koncertfelhozatal, de újabban a zenészek is progresszív és remek  zenei ízlésről tesznek tanúbizonyságot. Éppen…..
Akkor most, hogy mindenféle, cirádásnál cirádásabb, fémesen csillogó harci díszben (profánul: latex, 100% polyester, esetleg némi fémszál flitterbetétekkel) és embert próbáló küzdelemben sikerült áttündökölni magunkat az óból az újba, hősi lelkünket és dicső elménket…..
Mondják, hogy aki visszatérő jelleggel szabadesést mível az álmaiban, annak praktikus elkezdenie ébren töltött óráit némi önreflektálással is feldobnia. Bár jómagam sosem voltam híve a tudatalatti lefelé irányuló mozgásainak, az ellenkezőjének viszont annál inkább!…..
Azt hiszed bájos, kedves és megértő vagyok. Egy fodros kis sütibaba, egy eperillatú romantikus entitás, egy mályvaszín lélektornász. – Hát, rosszul hiszed. Tévedtél! Bár...tulajdonképpen ez nagyon cuki tőled, köszi, tényleg, csak nekem túl édes. Diabéteszes vagyok. Azt…..
  A gall, főleg technót, house-t, minimált, elektronikát, trance-t és dnb-t, valamint ezek keresztműfajait tömörítő A Topdeejays.com lemezlovász lista (egyelőre) 74. helyét megkaparintó Worakls már 2009 óta bódítja különböző fesztiválok közönségét…..
Már megint ezek a németek! Behajóznak a budai alsó rakpartra a biztos germán alapokon érlelt, álomszerű dallamossággal átitatott technoid ritmusképletükkel, hogy az ember fialánya érezze: erre még érdemes lesz elkülönítenie időt, energiát. Az emberfialánya ennek megfelelően…..
Pazaroljuk el ( - értelmezős játék írásjelekre) !!! A túlhevült lelkesedés. Élvezd ki, hogy létezik, hogy örömet okoz, hogy a tiéd, hogy megteheted. Habzsold, hiszen nem biztos, hogy marad belőle legközelebbre - pláne, hogy lövésed sincs a "legközelebb" pontosabb…..
Nem árulok zsákbamacskát, ennek a formációnak az ismeretét is a katowicei Tauron Nowa Muzykának köszönhetem.  Az egészen a koncert kezdetéig mindannyiunk számára ismeretlen formáció – nem meglepő módon éppen ezen tulajdonságából adódóan – nem szerepelt…..
A hangmágnes igenis létezik! Kiterjedésére nézvést középméretű, fizikai tulajdonságait tekintve hangfolyamok által különböző mintázatokba rendezett, humanoid lényekkel ékesített entitás, amelynek színe és szaga a közelében eltöltött idővel egyenesen arányosan a szén…..
  Reggel 7 óra van. Perzselő, nyári és szemfájdítóan szikrázó. Az ablak éles szélű geometriai formákra szabdalja a beözönlő napfényt, amit csak a meglebbenni is lusta függönyök lágyítanak valamelyest. Két öntudatlan forma: kis kifli, nagy kifli. Megnyugvás, biztonság,…..
„Let’s play identity!”   Napsütéses dög meleg nap a mai…is, ideális néhány fedőrétegtől való megszabaduláshoz. Hívjuk ezeket mondjuk ismeretlenségszínű pulóvernek és hosszúszárú lustaságnak! Nevezhetjük amúgy éppen akár valamiféle coming outolásnak is, csak…..