Regisztráció Blogot indítok
Adatok
♔batyu♔

0 bejegyzést írt és 5431 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen könnyen még nem lehetett leleplezni a regnáló magyar kormány egyetlen hazugságát sem. Nem kell adatszolgáltatást vásárolni giga pénzért, nem kell oknyomozni, de még kellemetlen…..
♔batyu♔ 2015.08.10 16:00:32
@fidesz maszop dk egykutya:
A te fajtádon 56 sem segít, bármilyen rendszerben is max. segédmunkásnak mehet el.
♔batyu♔ 2015.08.10 16:02:05
@Tudományos Iibsizmus: Látom, megdolgoztak az MSZP liftjében, nagyon köcsögözöl. Elkeseredett kis gyurcsánycsicska buzi, a lopott nickjével:)))
♔batyu♔ 2015.08.10 16:17:31
@a fidesz csak lopni tud: Látod, az a gond, ha az anyád egy ordas kurva, mert azt hiszed, ez az anyáknál a természetes pénzkereset.
JogÁsz Fejétől bűzlik… 2015.08.09 12:33:22
A TASZ észrevette, hogy a Facebook-on szerveződik egy csoport, amely a migránsok bántalmazására készül – akár fegyveresen is – ezért „gyűlölet-bűncselekmény” előkészülete…..
♔batyu♔ 2015.08.10 15:41:47
@Peterpapo: Persze, azt vegye is. Ugyanis saját szarát kell vele eltakaríttatni, amiket a földjeinken, árokpartjainkon, erdeinkben hagyott.
♔batyu♔ 2015.08.10 15:52:04
@Punxsutawney Mormota: Szerintem azért te valahol érted, hogy nekünk kisebbségnek épp elegek a cigányok és a zsidóknak az a rétege, akik az állami erőforrásokra mennek rá. Na most képzeld el, amikor a muszlim atrocitásokat, továbbá a segélyezés szükségességét is azzal magyarázza a balliberális média, hogy tiszteletben kell tartani a más kultúrát.
♔batyu♔ 2015.08.10 16:15:54
@Punxsutawney Mormota: "Szerintem azért te valahol érted, hogy nekünk kisebbségnek épp elegek a cigányok és a zsidóknak az a rétege, AKIK AZ ÁLLAMI ERŐFORRÁSOKRA MENNEK RÁ. " Ebben nincs benne az összes zsidó.

"Ne haragudj, milyen muszlim attrocitásokról beszélsz?"

Gondolom, 10 éve a magabiztos holland liberális is ezt kérdezhette.
nemzeti.net/az-arabok-europai-fovarosa-rotterdam-3165585.html
Tarlós tetőventilátorokkal küzd a globális felmelegedés ellen, a hármas metró felújítási szerződésének pénteki aláírásával tulajdonképpen a következő…..
♔batyu♔ 2015.08.10 09:56:36
@Mach Péter: Persze, Önt se nagyon zavarja, hogy a metró karbantartási részlege - szakemberek, technológia - orosz metrókocsikra van ráállva.

Mellesleg a cikkből süt a koncepció.

"Tarlós ugyanis unortodox módszert választott: klímaberendezések helyett a metrókocsikban hat darab tetőventilátor biztosítja majd a szellőzést."

Látszik a "szakértelem".
♔batyu♔ 2015.08.10 10:24:58
@Mach Péter: Az inkább a szakértelem meglétére és nem hiányára vall, ha egy alagútban közlekedő jármű tetejére Mo-n nem légkondit szerelnek, hanem ventillátorokat. Az alagút hőmérséklete állandóan 25-30 fok között van. Itt a légkondinak nincs akkora szerepe, viszont veszélyt jelenthet.

Idézek egy profi hsz-éből:

"Mint emlitettem, hét évet nyomtam le a BKV METRO-nàl a vonali segélyszolgàlatban. Aszem ennyi elég hozzà, hogy még ma is "àlmomban" 10 perc alatt menetképessé tegyek egy "mocskos komcsi" orosz Metro kocsit.

"Az is ami a nyàron Köln környékén zàrlatot kapott a nyilt pàlyàn 35°C külsö hömérséklet mellett bedöglött a Klimaberendezés és az ajtòkat nem lehetett kinyitni, az ablakokat lehuzni, mivel a vezérlö komputer bexart.

Gondolj bele ha 1000 ember között pànik tör ki! Az ajtòkat nem lehet légteleniteni, mert a biztonsàgi komputer nem engedi.

A klimacsatorna miatt az ajtok mechanikàja csak kivülröl hozzàférhetö, az oroszoknàl az ülések alatt van."

Miért lenne kényelmetlen? Az oroszok aluminíumlemezzel burkolják az üléseket? nem elég szélesek az ajtók? Ráznak a szerelvények?

Felhoztál 2 indokot, amiből egyik sem állja meg a helyét.
♔batyu♔ 2015.08.10 10:28:57
@HaCS: A buszoknál szerintem is nagy hiba volt ez.
Az Eurostat első negyedéves adatai alapján Magyarországon messze a legmagasabb a menedékkérelmek száma, 100 ezer magyarra 340 menekült jutott. Az éve első három hónapjában ugyanis 32 800-an kérelmezték…..
  Menekültekről írottjaimban eddig mindig próbáltam olyan érveket felhozni a szükségesnél nagyobb szivatásuk ellen, melyek nem pengetnek érzelmi húrokat, hanem üzleties szemmel nézve szólnak…..
♔batyu♔ 2015.08.09 14:12:09
@Visceroid: Azért az USA-nak is megvan a maga baja, persze mekkora meglepetés, e mögött is a liberálisok és az őket fizető Sorosék.

"George Soros zsoldjában forgatott fel a vadak módjára viselkedő fergusoni néger csőcselék – majdnem meglepődtünk, hogy ismét a zsidó pénzember áll a háttérben"

nemzeti.net/george-soros-zsoldjaban-forgatott-fel-a-vadak-modjara-viselkedo-fergusoni-neger-csocselek-majdnem-meglepodtunk-hogy-ismet-a-zsido-penzember-all-a-hatterben-3316193.html
♔batyu♔ 2015.08.09 14:42:40
@ogli dzsí: Teljesen megdöbbenek azon, hogy egy balliberális számára milyen természetes az, hogy valaki illegálisan belép Mo. területére. Ezzel a ténnyel ő nem is foglalkozik.
♔batyu♔ 2015.08.09 18:49:41
@megettem az aranybornyút: Mi azért nem olvassuk el, mert úgyis tudjuk miről szól, a ballibsi pedig pontosan ugyanezért nem olvassa el.
  Tulajdonképpen mi még az idegengyűlölethez is teljesen hülyék vagyunk. Bemondta a tévé, a rádió, ki volt szépen plakátolva, sőt még személyesen a miniszterelnök is…..
Tudom, nem kell Bayer Zsoltot olvasni. De mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok megállni? Szerzett ő már nekem vidám perceket is. Például a Putyinhoz írt szerelmes levelén hetekig röhögtem. A legújabb…..
♔batyu♔ 2015.08.09 14:30:16
@midnight coder: Igen, jó összefoglaló.

Amúgy a lengyelek (és csehek) titka az, hogy arra nagyon ügyeltek, egyrészt a volt elvtársakat totálisan kirekesszék az újjáépítésből, másrészt nagyon ügyeltek arra, hogy lehetőleg közös vállalatok legyenek, ne nyugati tulajdon. Így a nyugat fejlesztette a gyáraikat, de nem lett az övék, így nem tudták a gyárak lerombolásával megszerezni a piacot, ami nálunk jellemző volt. Ma a fogkrémtől elkezdve a pilótakekszig, cseh és lengyel gyárakba készülnek a valamikori magyar termékek.
♔batyu♔ 2015.08.09 14:35:04
@Rövid G. atya: Nem az Antall kormány jött, hanem a valódi piac. Antall alapvetően már egy kizsigerelt országot talált, az értékes részek elprivatizálva, majd eladva, a többi pedig egy kalap szart sem ért.

A csehek a Globus nevet 3 millióért vették meg a volt igazgatótól.

Antall ott követte el a hibát, hogy 3 évre visszamenőleg nem törölte az összes ügyletet és nem hozta meg a csehekhez hasonló, volt kommunistákat kizáró (kereskedelem, média, választások) törvényeket.
Érdekes eszközzel és módszerrel üzent legfőbb riválisának a Jobbik elnöke. Miközben a Fidesz a migrációs probléma kezelésével a saját térfelén támadta le Vonáékat,…..
♔batyu♔ 2015.08.09 13:38:52
@martineden: Téged ki a faszom szólított meg faszfej. Te maradj csak a cselédlépcsőn gyurcsánycsicska.

B+, beszáll a pöcs úriemberek közé "vitázni", aztán majd jól eldicsekszik vele, hogy ő idejár vitatkozni azindexre.
♔batyu♔ 2015.08.09 13:40:02
@ember100: Hogyne a földműveseket. Nézz már rá mekkora része van a GDP-ből a mezőgazdaságnak 2010 óta.

Nyilván félelemből.
♔batyu♔ 2015.08.09 13:42:24
@alfacharlybravo: Egy országnak nem "befektetőbarátnak", hanem gazdaságilag sikeresnek kell lennie.

Szart értünk a befektetőbarátsággal, ha mindent szarért-húgyért árultak Gyurcsányék külföldieknek.
Torma Zsuzsanna (Édenkert tábor) Gazdasági Rádió műsorában osztott meg egy nagyonérdekes gondolatot a szegénységgel kapcsolatban, amiről mindenféleképpen kellene beszélnünk. "Van egy új…..
♔batyu♔ 2015.08.09 09:32:33
@Szarvas Norbert: Elmondanám, hogy egy csomó kedvezményes 2 éves OKJ-s tanfolyam van. Esti, diákigazolvány és mégis alig jelentkeznek rá, de nagy a lemorzsolódás is.

"az állam annyit tehet ésszerű kereteken belül, hogy ösztönzi a foglalkoztatottságot a vállalkozásokon keresztül. kedvező gadzasági és adózási feltételeket teremt kiszámítható gazdaságpolitikával. ösztönzi a termelést."

A vállalkozásoknak nem adókedvezménnyel járó írástudatlan kell, hanem szakképzett dolgozó. Az elsődleges gazdasági feltétel ugyanis ez. Ma több gazdaságélénkítő forrás érhető el mint bármikor, az adóterhek inkább csökkentek mint nőttek, a "kiszámítható gazdaságpolitika" pedig rizsa, mintha a diagnózis az lenne, hogy a betegnek fáj a feje.

Jól látszik, hogy a magyar gazdaság kitörési pontjai (vállalkozások tekintetében) a mezőgazdaság, a turizmus és az idetelepedett multik kiszolgáló háttéripara.

Lehet itt "kiszámítható gazdaságpolitikával dobálózni, de Tarlós a kishajóforgalom visszaállításával és a BKV járműpark megújításával többet tett 4 év alatt Bp. turizmusáért, mint azelőtt 20 év alatt Demszky a lelkes liberalizmusával.
♔batyu♔ 2015.08.09 09:42:06
@Diorella Queen: Szerintem ez összesen 3 ember leszámítva azt, hogy fontos kérdésekben Orbánék mozgástere nem túl nagy.

Bár még mindig nagyobb mint Gyurcsányéké, hiszen Orbánéknál a nemzetközi konfliktusok okai azok voltak, hogy Orbán pár témában visszaszerezte ez ellenőrzést. (bankrendszer, cafeteria és üdülési kedvezmény-hálózat,, energiaszolgáltatás és lakossági szolgáltatások)

Nem gond ez, ha jól működik.
♔batyu♔ 2015.08.09 10:02:37
@bat4: Kénytelenek voltak megmenteni, mert a Questor (igaz hamis) államkötvényeket árult.

Ennek az üzenete az volt, hogy még akkor is kártalanítunk, ha hamis államkötvényeket vásárolsz.

A felelősségrevonásokat viszont ugyanakkor "nem érzem", bár lehet, hogy sorra foglalódnak le vagyonok.
Ebédszünethez nem is illik jobb dolog egy lövöldözős játékhoz mint az ebédünk. A Rumble in the Soup helyszíne pedig egy jó nagy adag leves, ahol egy sárga gumikacsával kell irtanunk a ránk…..
♔batyu♔ 2015.08.08 21:20:52
Azt írja Fritz Tamás a Magyar Időkben (amit lenyúlási okoból még Napi Gazdaságnak neveznek), hogy  egyáltalán nem ártana, ha kormány és ellenzék között legalább…..
♔batyu♔ 2015.08.08 08:51:59
@Kampfer: Ezen én is csodálkozom, még akkor is, ha sok ballibsi pártembernek fontosabb a külföldről érkező anyagi támogatás, mint a politikai siker, hiszen ebből ma tudnak megélni, amabból pedig holnap, de még az sem biztos.

A balliberálisok szépen behátráltak a politikai ring "én a bevándorlókkal vagyok" oldalára. Most aztán magyarázkodhatnak.
♔batyu♔ 2015.08.08 21:05:08
@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy: Küzdjél csurcsánycsicska pöcsfej, nyomd csak bele még jobban haverjaidat a kukába. Látom, idegileg már ki vagy. A főnökeid is:)
♔batyu♔ 2015.08.08 21:09:39
@libsi nóta bárki unja: Igen, az MSZP-SZDSz (utódjai) mellett már csak a nagyon elszántak maradtak. Ráadásul napról napra ostobábbnak kell mutatkozniuk, nehogy lefideszezzék őket a többiek.
21 millió forintért szervez egynapos olimpia-népszerűsítő programot a Magyar Olimpiai Bizottság. A MOB kommunikációs szerződést is kötött a Magyar Röplabda Szövetség nemrég menesztett első…..
♔batyu♔ 2015.08.08 08:59:59
@csak egy néző: nyilván sokat, etetni kell azokat, akik majd választás idején virítanak.

Ahogy az a ballibsiknál is történt. Csak ők ebbe bele is buktak.
A mai híradásokban láttuk: az áthatolhatatlannak szánt migránsellenes pengedrótos kerítés, bizony, sok helyütt, például szimpla földutaknál, harmadrendű vasútvonalaknál is megszakad. A kép a Monty Python dramaturgiáját idézi, Graham Chapman, ha élne, vélhetően sírva…..
Szomorú esemény: egy huszonéves fiatal nyarát, és élete nyaralását tette tönkre egy autóbusz. A Frankfurtból használtan beszerzett, 2001-es gyártású, idén 14 éves használt…..
♔batyu♔ 2015.08.07 21:07:37
Az álkeresztény Fidesz-KDNP a saját politikai érdekében felhergelt egy országot azokkal a menekültekkel szemben, akiket egy ordas csúsztatással bevándorlónak nevezett. Orbánék nemzeti…..
♔batyu♔ 2015.08.07 18:04:29
@Medgar: Na igen, nem csak buzikérdésekben kellene másolni az angolokat.
♔batyu♔ 2015.08.07 18:06:14
@csak egy néző: Tudod ez egyáltalán nem baj, mert legalább jön a keményítés.
♔batyu♔ 2015.08.07 18:08:22
@csak egy néző: Nem próbálok meg náluk okosabb lenni mint te.
Augusztusban, amikor forr a levegő, vízpartra vagy víz közelébe menekülök. A Balaton gyönyörű környéke, a tavat övező számos legenda és titok minden évben magához vonz. Tengernyi rejtélye és lélegzetelállító története közül választottam ki a kedvenceimet. Egyúttal elárulom, hol szeretek időzni - ha…..
♔batyu♔ 2015.08.07 10:37:21
@babicsek: Persze, aztán 20 oldal lesz és a kutya sem olvassa el. Most akkor képzeld el, hogy az összeset kibontja, néhány oldal a bortermelésről, a kastélyról is lehetett volna vagy három, és hasonlók.

Azzal együtt, viszont nem ártott volna pár link, hiszen a net erőssége az adatbázis jelleg, nem pedig a papír-újságpótlás, főleg az ilyen típusú írásoknál, amely arra hív fel, hogy nézd meg te is. (nem szégyen tanulni a kuructól, ahol ez gyakorlat)
"Az állampolgárság nem politikai temrék"-mandiner blog. Nágó Zsuzsanna román-magyar kettős állampolgár nem ért egyet a magyar kormány menekültügyi intézkedéseivel, ezért lemond az…..
♔batyu♔ 2015.08.07 09:59:49
@cselo: Hogy a picsába lett ez magyar. Azért a magyar hatóságok jobban is odafigyelhetnének.
♔batyu♔ 2015.08.07 10:16:14
@cselo: Azzal együtt a román és szlovák titkosszolgálat rendesen jelen lehet a magyar közéletben.

Mi azt hisszük, hogy valami seggfej, aki pár euróért csinálja, miközben hűséges szlovák, vagy román alattvaló.

A bevándorlás támogatásánál szerintem még jellemzőbb lehetnek a külföldi pénzek, megbízások, a külföldi titkosszolgálati munka, hiszen minden országnak az az érdeke, hogy a bevándorlók itt, nálunk és ne ott kössenek ki.

Nekem ne mondja senki, hogy pld. Vastagbőrék saját pénzből összedobtak több száz gigaplakátra valót. Azok a libsik, akik nemrég azon nyavajogtak, hogy Tarlósék által felszámolt romkocsmájukban miért nem csapolhatták a sört számla nélkül.
♔batyu♔ 2015.08.07 10:20:24
@cselo: Kihangsúlyozzák a román nő magyarságát. Mint anno a két Kertésznél és az Ausztriában "dolgozó" cagány bűnözőknél. Gusztustalan.
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása. Egyáltalán nem teoretikus, hanem valódi kérdés: miközben a muszlim férfiak tetszés szerinti ruhát hordhatnak, a mi normáink szerint elfogadható-e, hogy a hozzájuk tartozó számos muszlim nőnek Európában is úgynevezett burkát, az egész…..
Horrorba illő történet a megtépázott Népligetben orvul támadó kétméteres gödörről. Reméljük a X. kerületi önkormányzat a tettek mezejére lép. Addig is,…..
♔batyu♔ 2015.08.06 17:58:10
Özönlenek Magyarországra a menekültek, csak a legutóbbi hétvégén több, mint 4000 migránst fogtak el. A magyar - szerb határ gyakorlatilag megszűnt, a kormány pedig gőzerővel építi a…..
♔batyu♔ 2015.08.06 11:07:37
@Kampfer: Sajnos késő, mert jelenleg úgy tűnik, pár százezer bevándorlót itt nálunk akarnak rekeszteni a nyugatabbra lévő országok.

Én amúgy megértem őket, Orbán a miniszterelnök, nem Merkel hagyta szabadon a magyar határokat, hanem Orbán. Az pedig nem magyarázat, hogy az Unió nem engedte megvédeni. Akkor meg kellett volna védeni az Unió ellenében.
♔batyu♔ 2015.08.06 11:08:24
@high up!: Takarodj már a jó kurva anyádba, nem azért írtam, hogy vitatkozzunk pöcsfej.
♔batyu♔ 2015.08.06 11:12:13
@chrisred: Te úgy írod le a saját véleményedet, mintha hivatalos lenne.

Az, hogy az illegális határátlépő számára mi az illegális határátlépés célja, egy dolog, nem érdekes, mert a jogszabályok meghatározzák az eljárást.

Ne nézzél hülyének, azért emlékszem én arra az időre is, amikor az Eu*-hoz rohangáltatok, hogy orbán itt Aushwitzot akar. Az Eu pedig ezzel egyetértett.

Félre ne érts, akkor is Orbán ezért a hibás, nem te vagy az EU.
Meglepő helyen szóltak be a kormánynak:  // Orbánék embertelen migrációs politikájával szembeni ellenérzés a legmeglepőbb helyeken is felbukkanhat. Az alábbi... Posted by Kötöttségek…..
Az alapítók csak a Forbesnak mesélték el, milyen volt megélni, hogy ígéretesen induló startupjuk végül elvérzett. Több évnyi küzdelem, 150 ezer felhasználó, több mint 300 ezer dollár…..
♔batyu♔ 2015.08.06 11:00:36
@biododírium: Nyilván nem mindegyik lesz aranybánya, sőt a többség nem. Ezért is csinálnak belőle divatot, üzleti környezet, nyelvezet, menő jakók, médiában hurráoptimista cikkekben szenzációként, sőt közügyként való eladás, hogy valami hozzá nemértőnek el lehessen adni, aki rossz esetben az állam.
KKBK A guyanai tömegmészárlás 2015.08.05 05:34:00
James Warren „Jim” Jones (Randolph County, Indiana, USA, 1931. május 13. – Jonestown, Guyana, 1978. november 18.) az Amerikai Egyesült Államokban a People's Temple (azaz a Népek Temploma) elnevezésű vallási szekta alapítója és vezetője volt.James Indiana állam határánál lévő kisvárosban született…..
♔batyu♔ 2015.08.06 10:39:22
Aki anno kijelölte ezeket a területileg illetékes központi kórházakat az tutira meg sem nézte, hogy alkalmasak e ekkora forgalom lebonyolítására. Nem nézte meg, mert ő bizonyára egy magánklinikára…..
♔batyu♔ 2015.08.06 10:06:08
♔batyu♔ 2015.08.06 10:10:25
@mig54: Mondjuk, ott azért nem véletlenül nincs háziorvos.

Láttam nálunk is itt psten, hogyan lép fel egy cigánycsalád. Pedig ezek nem csórók, polgárosodtak.

Durva. Zárásképpen fél óráig sorolták miket írjon fel az orvos természetesen "közgyógyra". Na ha az orvos itt bemondásra ír fel vagy 70 féle gyógyszert, mi lehetett akkor ott. Szerintem neki még ott fizetni is kellett.

Ami a poén, hogy legalább heten voltak a váróban és mindenki teljesen természetesnek vette, hogy a cigánycsalád valószínűleg eladásra írat fel gyógyszereket.