Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hirdető

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest tele van fürdőkkel, rogyásig pakolták, szügyig, Budapest dúskál a fürdőkben. Ez azért nem gond, mert akármelyikbe bemész, tele van vendéggel: generációkon átívelő szórakozás fürdőbe járni, erre a biztos alapra jöttek bónuszként a turisták, akik közül sokan eleve azért érkeztek ide, mert…..
Hát nincs az a nagy bringás idő, aki nem vigyáz, az mondjuk most minden átmenet nélkül ráfagyhat a biciklire, de szerencsére a helyzet szombatra javulni fog: a kettő, mondom KÉT fokot 13 fok váltja, ami persze kevésnek tűnik az április elejei húszhoz képest, de tavasz közepén teljesen rendben van az…..
Amikor felhívott minket a Henkel azzal, hogy van egy szuper új ragasztójuk és remek lenne, ha írnánk róla, akkor elég furán néztünk Ádámra, aztán visszakérdeztünk, hogy hogymiii? Igen, mert a ragasztó azért nem tartozik az Egy nap a városban blog legszűkebb tematikái közé, még akkor sem ha ez nem…..
Disclaimer: A Vodafone az Egy nap a városban blog hirdetője és ez most egy hirdetés. Azóta tudjuk, hogy milyen jó RED-esnek lenni, amióta a Vodafone-nal közösen készítjük a nyaralós videókat. Az előfizetők ugye kívánhatnak egyet, amikor a RED-hez csatlakoznak és ezeknek a kívánságoknak egy részét a…..
Ennek most már hagyománya van: karácsony előtt megkeres minket régi hirdetőnk, a Reflexshop, hogy nézzünk körül a boltjukban, hátha tudunk valamit írni, aztán néhány órával később, kiürített pénztárcával és játékokkal megpakolva hagyjuk el az üzletet, annyi érdekes…..
Nagyon röviden arra jó a Simple alkalmazás, hogy megszabadulhatsz a fizetés jelentette nyűgtől. Igen, tudom, first world problem, de az app nem is akar úgy tenni, mintha a harmadik világ gondjaira kínálna megoldást. Egyszerűsítsük le nagyon: letöltöd a programot a mobilodra, aztán…..
Hirdetőnk a hajdúszoboszlói Apollo Thermalhotel & Apartments négycsillagos szálloda, róluk olvashattok bővebben az alábbiakban. Megvan az a kép, ahogy belefekszel a jacuzziba, csak lebegsz a víz felszínén, becsukod a szemed, hallgatod a csobogást meg a bugyborékolást, és nagy…..
Bankunk számára az Ön számlavezetése 537 forintba kerül. Hogy mennyit fizet nekünk, Önre bízzuk : fizethet 0 forintot, 100-at, 600-at vagy 1000-et is. Ha 537-nél többet fizet, hozzájárul a bank eredményességéhez, stabilitásához, de nem muszáj. A fenti gondolatokkal egészen…..
Folytatódik a világfalus sorozatunk, mielőtt belecsapunk a lecsóba és kipróbáljuk a közösségi gazdaság erejét Budapesttől Firenzén át Lisszabonig, álljunk meg egy pillanatra a sorozat szponzorának, a Magyar Telekomnak a spéci oldalánál, ahol tök látványosan sikerült…..
Mennyit változtak az elmúlt hat évben a magyar vendégek? És az alapanyagok? Mire kell figyelni ha tonhalat veszel? És ha mangót? Milyen a magyar eper? Hogyan tudsz tíz perc alatt csodás fúziós vacsorát készíteni? Eltöltöttünk egy napot a Buddha Bar Budapest szír séfjével, Osama…..
Egészen izgalmas látni, ahogy a csúcstechnikával visszatérünk az ősközösségi állapotokhoz, csak nagyobb sávszélességgel. Tízezer éve úgy mentek a dolgok, hogy ha valamire szükséged volt, elkérted a barlangszomszédodtól. Aztán elkezdtünk városokat emelni, szeparálódtunk és…..
Kölcsönkaptunk néhány napra egy spéci nyári fényképezőgépet az Olympustól, a TG-3-ast, azzal, hogy próbáljuk ki, és ha beleszeretünk, írjunk róla. Először gyanakodva nézegettem, aztán amikor kiderült, hogy de facto elpusztíthatatlan, már tudtam, hogy mihez kezdjek vele:…..
Hirdetőnk az Austrotherm, akik a passzívházak lehetőségeire hívják fel a figyelmet. A belvárosban sétálva hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy Budapest külső kerületei a mai napig milyen sok családi ház építésének tanúi. A százéves, sokszintes arculat megtartásának célja…..
Tavaly nyáron mutattuk be a blogon a Tűzoltó utcai Aldi épületét, ami minden szempontból szimpatikus beruházás volt. Az Aldi ahelyett, hogy lebontotta volna a több mint száz éves lovardát, inkább megtartotta az épület vázát, felújította az omladozó falakat, majd egy hagyományos…..
Tavaly már írtunk a Reflexshopról, a bolt akkor is hirdetőnk volt, és most is az, ami megint egy szerencsés konstelláció: olyan szolgáltatást mutatunk be, amit egyébként is szívesen ajánlanánk. Mert beszabadulsz az apró hatodik kerületi boltba, és akárhova nézel, elhatározod,…..
Kaptunk a Mazdától egy új 3-ast azzal a kéréssel, hogy néhány napig használjuk, amire akarjuk. Csak dokumentáljuk a próbát - nyilván promóciós céllal. Mi meg arra gondoltunk, hogy akkor használjuk már valami értelmesre az új autót: vágjunk át vele Budapesten, méghozzá…..
Disclaimer: A Peppers Marriott az Egy nap a városban blog hirdetője. Kábé két éve írtam a Pepper Sunday Brunchról, ami azóta folyamatosan a kedvencem: gyakorlatilag egy svédasztalos all you can eat-menüről beszélünk, csak a megszokottnál százszor jobb minőségű ételekkel.…..
Hirdetőnk az Olympus, akiknek a fényképezőgépeiről most jól elmondjuk a véleményünket. Bizonyára ti is észrevettétek, hogy nagyjából hat héttel ezelőtt, a vidámparkos videóval elindítottunk egy Olympus kampányt a blogon. A kampány lényege az volt, hogy a kezünkbe nyomtak…..
Hirdetőnk Budapest Főváros Önkormányzata, akik holnap nyílt nappal készülnek a Rákoskeresztúri autóbusz folyosó kialakítása kapcsán. Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Közlekedési Központ nyílt napot szervez holnapra annak kapcsán, hogy hamarosan könnyebbé…..
E heti hirdetőnk a Flight Refund, akik segítenek, ha a reptéren futunk bele valami váratlanba. Aki gyakori látogatója a reptereknek, tudja, hogy nem minden megy zökkenőmentesen. Ha más nem, egy ismerősünk meséli, hogy elkeverték a csomagját, órákat késett a járat, vagy nem…..
E heti hirdetőink a Csupa Nő rendezvény szervezői, akik egyedülálló kiállítással és vásárral készülnek - hölgyeknek. Igazából az a fura, hogy eddig nem terjedtek el a Csupa Nőhöz hasonló rendezvények. Mert ugye általában tematizált eseményekre járunk el, hol…..
Mai hirdetőnk az Aegon Angyal Pro. Az alkalmazás sok autósnak jöhet jól szorult helyzetben. Az alábbiakban bemutatjuk az alkalmazás alapvető funkcióit. Az Aegon Angyal Pro egyértelmű szándéka, hogy segítsen az autósoknak, a lehető legtöbb információval. Több funkciót…..
Mindig is megakadt a szemem a Tűzoltó utcai Aldi épületén. A Trafó szomszédságában lévő nyerstégla-homlokzatú épület minden évszakban rohadt jól néz ki, és az áruházlánc beköltözését jelző cégér is nagyon ízléses méretűre sikerült. Merthogy ilyen egy átlagos…..