Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avilagizekben

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretek idény zöldségekből főzni, mert így friss és finom hazai termékeket használhatok fel. Nincs is rosszabb, mint az íztelen paradicsom... Szóval ma a paradicsomé a főszerep. És mivel imádom az indiai konyhát, így onnan merítettem ihletet az alábbi leveshez. Minden alapanyag…..
A világ ízekben Görög frappé 2013.06.22 18:26:58
Itt a nyár! Na igen, ezt mindenki észrevette a rekkenő hőségből. De mit tehetnénk, hogy enyhítsük a hőség okozta tüneteket, név szerint a fáradtságot és a szüntelen forróságot?Mondjuk egy kis frappé gyógyír lehet erre az égető problémára. Az itt leírt mennyiség egy…..
Nyár, tengerpart, hullámok... Isteni dolog egy új országot felfedezni és megmártózni a finoman sós habokban. Mivel ezt az érzést nem tudom megadni Neked, kedves olvasóm, ezért a segítek a tányérodra varázsolni a görög tengerpart felejthetetlen ízeit. Bátran ugorj neki ennek a…..
Szintén egy korábbi receptet teszek most közzé, mely a baráti körömben hatalmas sikert aratott. Friss, hideg és csábítóan édes és krémes. Azt hiszem, ilyen a tökéletes nyári desszert. Ebből a mennyiségből 3 pohárnyi desszert készíthető. Hozzávalók:250 g krémsajt (pl.…..
Mint főnixmadár a hamvaiból, úgy támad fel ez a blog is. Legalább is remélem :)Az elmúlt időszak kicsit bonyodalmasra sikerült. A blog eredeti tárhelyszolgáltatója egyik napról a másikra megszűnt létezni, és ahogy ez lenni szokott, vele együtt minden cikk elszállt. Pár dolgot…..