Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szonyeges

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agatha Christie Vajon mennyire igaz a címben elhangzó mondat? Nyilván minél több (anyagi) lehetősége van valakinek, annál inkább biztos, hogy a ház, ahová beköltözik, a lehető legtöbb dologban megfelel az ízlésének és az igényeinek, így tükrözi az illető személyiségét…..
szonyeges 2013.08.14 11:07:25
Kedves szerző én szeretnék egy játékot csinálni most a www.szonyegpaplan.hu oldalra. Ami hasonló elven működik. Válasz egy szőnyeget és megmondom ki vagy. Ez egy oldal népszerűsítő facebook alkalmazás lenne. Jó ez a cikk, úgy érzem jó öltetett adtál vele.
A Pigniczki és Társa Bt. 2005 óta foglalkozik rongyszőnyegek szövésével. Gyapjú és egyéb textil alapanyagokból készülnek a lakások díszét jelentő rongyszőnyegek. A Társaságunk rongyszőnyeg kínálata megtekinthető az 1ajandek.hu webáruház rongyszőnyeg aloldalán. Kívánság…..
szonyeges 2013.08.09 11:30:01
Érdeklődnék , hogy ezeket a szőnyegeket ilyen mintában is el lehet készíteni? szonyegpaplan.hu/termekek/77/shaggy-szonyegek/9/shaggy-saggy-8106-violet--szonyeg
Ilyen shaggy szőnyegre hasonlított szeretnék, csak rongyszőnyegből. Ez különleges lenne a konyhába. És meglenne a harmónia nappalival.
Különleges és rendkívül látványos ez az ötlet, de tény, hogy meglehetősen nagy az anyagigénye. Aki viszont sokat kézimunkázik, köt, horgol, annak sok-sok maradék fonala lehet, ami erre a célra épp tökéletes lesz! Alapanyagok: Fonalmaradékok vegyes színekben Merev kanava vagy subázó…..
szonyeges 2013.08.09 11:25:53
Ez nagyon tetszik! A www.szonyegpaplan.hu is szívesen felvenné a termékei közé ezt a szines szőnyeget.